Walstreet.lv
Par projektu

Resursus kuros, neviens neprasa naudu, vismaz sākumā ne, parasti veido pāris cilvēku, vai kā šajā gadījumā viens pats - entuziasti, savas aizraušanās galēji fanāti. 1999 gada beigās, es toreiz vēl pavisam neko nezinošs datu pārraides tīklu speciālists, reiz ieraudzīju resursu, kurā bija apskatīti tehniskās analīzes pamati. Aizrāvos, sāku lasīt, pēc pāris gadiem sāku arī tirgoties. Nu tas ir mans. Bez tā, es vairs dzivi nevaru iedomāties. Bez mirgojošajām stock quotes, bez grafikiem, bez plusiem, bez mīnusiem, bez negulētajām naktīm, bez grāmatām, bez...Un tad nāca šis te. Te, es vēlos dalīties informācijā. Te es vēlos radīt resursu, kurš vēlāk es ceru iegūs lielāku attīstību - latviski. Te - cik man vienam būs laika un varēšanas, būs materiāli, par treidingu latviski - gan par tehnisko gan fundamentālo analīzēm, gan psiholoģiju.

Atruna! Informācija, kas tiek sniegta šajā portālā, ir mūsu, mūsu apmeklētāju un citu subjektu subjektīvais viedoklis, un var neatspoguļot īstenību. Sniegtā informācija nav un nedrīkst būt uzskatāma par investīciju rekomendācijām. Par sniegtās informācijas izmantošanu lietotājs ir atbildīgs pats. Mēs paturam tiesības šajā portālā dzēst, labot vai pārvietot jebkuru ierakstu pēc mūsu ieskatiem

Man ir lūgums. Ja, esat gatavi, uz plika un tukša :), entuziasma pamata piedalīties šī resursa veidošanā - lūdzu rakstiet. 

Mans resurss par ķīniešu valodu un Taivānu ir šeit: www.zhongwen.lv

Jūsu Seller Of Smiles.

Resursa veidotāja koordinātes:

e-mail: rolands ( at )  petrevics.com  

© 2004-2024 wallstreet.lv
e-mail: 
Pārpublicēšanas gadījumā atsauce uz wallstreet.lv obligāta!
Top.LV