Walstreet.lv
Jaunākais forumāPalīdzībaLietošanas noteikumiReģistrācijaAizmirsu paroliLogin
Forumu saraksts/Nekustamais īpašums/Experti ar vistas smadzenēm!
Lapas:previous123next
vijs666
Pievienots: 12.09.2006
Ziņojumi: 2267
Re: Experti ar vistas smadzenēm!
31.03.2015 12:47
interesanti....indigo-indijs-savādākais....viduvējs, pelēks,dzīvo tēta-memes dzīvoklī vecrīgā,lieto tēta-memes māju jurmala un neieredz cilvēkus.....applause beer

p.s. protams, labāk raudāt mersedesā nekā parkā uz soliņa....varbūt....laugh

martin
martin
Pievienots: 18.08.2004
Ziņojumi: 4638
Re: Experti ar vistas smadzenēm!
31.03.2015 12:55

uz soliņa raudošo kāds varbūt pažēlos, mercedesā diez vai - nāksies pašam palikt cietam kā koka gabalam.

indijs
indijs
Pievienots: 11.06.2009
Ziņojumi: 521
Re: Experti ar vistas smadzenēm!
31.03.2015 14:59

Par tiem bomžiem māla būdās visaugstāko laimi sasnieguši vai tie budveidīgi,kas rīsus ar majonēzi piļī iekšā katru dienu un svētlaimi jau sasnieguši,tie manā skatījumā ir nožēlojami suņi/civlēks tak nav suns,cilvēks nav domāts lopiņa vai auga dzīvesveidam/ ,es šodien varu iziet pamest visu smago no smagākajām cīnām savām,iziet ārā saulītē apēst keksiņu ar pienu,un izlīmēties visaugstākajā laimē,pēc tam apēst 3 biezpienčellas maizītes un sasniegt vēl augstāku laimes pakāpi,24/7 vnk smaidīt un starot laimē kā neviens,ka pa gabalu jau visi redz,ka staroju no laimes..fufelis tā laime kaut kādas lampas iekšā tevi regulē,tos suņus lampas līmē laimē no tā,ka viņi dzīvo primitīvu suņu dzīvi,saule pauri uzsildījusi par daudz cilvēks nav domāts,kā nožēlojam zemes tārpam dzīvot māla 'būdās,un klausīties putnus un starot laimē,no šitā sviesta,man tas vairāk atgādina sapi#ušies prātā.Vot izej davaj trasē,parādi skarbākajā no skarbākajām cīņām,ka tu visā vispār esi vīrietis pierādi.Visi nobīstas no cīņas,un izvēlas sauli,un māla būdas..pareiz,ka tu starosi laimē,nav taču jāmauc līdz asinīm vai pilnu muti sāli,,sēdi klausies putnus,foršākā diena šodien,upe tek garām tavai māla būdai,saulīte pauri uzsildījusi,keksiņš ieēsts,uh tā tik ir viena laimīga dzīve..normāls biznesa idejau jau,katram izsniedz pa vienai māla būdai,1nam kreklam,un sajauc viņam galvu ar kkādām ultrafilozofijām,ka laime ir šodienā un šajā māla būdā tikai par 299 eiro pērkot šo māla būdu tu būsi laimīgs jau šodien un krekls līdzi dāvanā free!

Lai tie sviestainie cilvēki,kuri vienās kurpēs atklājuši augstāko svētlaimi iziet dzīvē parāda,ka kaut ko var!pierāda sevi! da 0 viņi kā ir tā palika 0! dzīves jēga ir bentlija riepas dedzināt,likt pasaules skaistākās modeles slīpi!kaudzi naudas sapelnīt tikai lai vinu var šķērdēt un šķērdēt vnk mētāties ar naudu,šaut salūtu katru nedēļu sev par godu,ka svini dzīvi,,TE SAVU DZĪVI JĀNOSVIN!nevis jātēlo augs vai dārzenis,vai ka tu esi suns,un tev pietiek ar sauju rīsu un sauli un 1nu jaku!man arī pietiktu ar ļoti maz,bet tā ir prātā sajukšana,nekas vairāk!Blusa,kas apklāta ar glāzi,lūk kas šie visi ir,iestāstījuši,sev,ka minimālismā ir laime paši neko vairāk nevarot!Es laimīgs esmu diendienā no zaudējumiem un uzvarām,kļūpot krītot pilna mute sāli un mauc līdz asinīm,svini uzvaras,izbaudi zaudējumu bezcerību tukšumu,plosies sities,kaujies-lūk kas ir laime dzīvē,ka tu uzspēlē to spēli,kurā esi izlaists nevis kā mēbele aiz aizkariem tupi savu dzīvi,ka esi masu skatu dalībnieks,tev ir pirmā loma,savā filmā!katru dienu tu celies uz jaunu sēriju!Filmai jābūt reāli spilgtai!Lai to varētu parādīt,nevis kā tukšu noputējušu lentu noliktavā iemest ar uzrakstu-nekas sakarīgs,prosta tupa atdzīvoja,ēdot rīsus,sēžot saulē.Jūs ietu skatīties tādu filmu ar sižetu,kurā aizmigt var?Protams nē!Superekšens,emociju maximālākie viļņi,lūk,kas ir reālākā filmu filma,kur tu mauc uz uzvaru savu izsist savu pa tuksnesi sniega vētras sitas tev sejā tu sajūti savu niecību,pilna mute tev sāls,un priekšā izvēle padoties vai iet līdz galam..un tu rij un rij tos zaudējumus,ka vienā brīdī tie zaudējumi,jau tev dod tādu baudu,tā pieradis pie sāls ēšanas,ka problēmas vairs vispār neliekas problēmas.

Es cienu un atzīstu vienīgi uzvarētājus/čempionus pārēji lai tinas uz kapiem tur vietas prekš tādiem pilns!tev visa dzīve pierāda,ka ir tikai šāds 1ns modelis pēc kura dzīvot būt superčempionam!jo pat visas slimības savāc vājākos tā iekārtots,ka šī nav slabaku pasaule,tikai čempioni paliek izdzīvo!tas kā pasaule tev uzspiež elpot gaisu tieši tpt uzspiež būt čempionam un nekam citam!.Re ku pat Hermanim bija kkur stāsts,ka varēja uz kapiem maukt vai kļūt bez izvēles par čempionu.Dzīve piespiež agri vai vēlu tev no meitenes kļūt par īstu vīrieti saprast dzīvi!Ps.Nevajg te stāstīt par mierīgu dzīvesveidu,harmoniju ,atpūšanos=kapos visi atpūtīsimies izgulēsimies,ja spēlē jūs izlaida uzspēlējat pa nopietno,parādiet spilgu rezultātu;)cilvēks kā tāds paredzēts vienkāršām lietām izlekt no rīta no gultas uz kalnu gāžšanu,jo lāci jau cirkā var iemācīt uz riteņa braukt,iedomājieties,kāds sniegums tad jāparāda cilvēkam,lai pārsistu lāci uz riteņa..?

Waza
Waza
Pievienots: 15.04.2011
Ziņojumi: 1023
Re: Experti ar vistas smadzenēm!
31.03.2015 16:41

Vecrīgā, Līvu laukumā daudzus gadus atpakaļ viena tante lika pie auss pūdernīcu un halo, halo sarunājās ar Džordž Bušu, runāja par tikšanos, mazliet par īpašumu biznesu, dolāriem. Radiniece, reāli... viņai galviņā tā likās. Čempione!!

Otrs čempions šobrīd plosās Ukrainā!!

Patiesībā jukušie.

Indij, kā ar parkošanos vip stāvvietās, nu tajās, kuras ar ratiņiem apzīmētas? Šķērsām pa divām?

Seller of Smiles
Seller of Smiles
Pievienots: 16.08.2004
Ziņojumi: 9511
Re: Experti ar vistas smadzenēm!
31.03.2015 16:55

> dzīves jēga ir bentlija riepas dedzināt,likt pasaules skaistākās modeles slīpi

Nu piemēram, šitā:


eh Indij, Indij...nezinu vairs ar ko Tev pat līdzēt...

не так страшен сноб...как его заблуждения...В тот момент, когда твои опыт и знания дадут тебе право на снобизм, ты поймёшь, что снобизм - утешение для несостоявшихся.

VanK
VanK
Pievienots: 17.08.2004
Ziņojumi: 1394
Re: Experti ar vistas smadzenēm!
31.03.2015 16:57

Indij - kad būsu sasniedzis šo sevis aprakstīto 'LAIMI', padalies, vai tiešām būsi LAIMĪGS

Hermanis
Pievienots: 27.08.2005
Ziņojumi: 5537
Re: Experti ar vistas smadzenēm!
31.03.2015 17:33

Cik saprotu, šeit dalās domas, kas ir ''riktīgs vecis'', kā viņu definēt? Vai tas ir vīrs, kurš stāda kokus un dēlu audzina, vai tas kas ar bembi pa trasi izmaukt, nu tā riktīgi var, vai vīrs, kam sauja rīsu un lieciet mani mierā, es meditēju. Varu pat daļēji piekrist Indijam, par to sajūtu, un garšu mutē. Bet te atkal, cik veču, tik kritēriju. Indij, Tev lai tā riktīgi, ar sviedriem uz muguras, cik ir tas cipars, cik jāzaudē, lai sev pierādītu, ka nu gan esmu riktīgs vecis, pareizā sāls mutē??

Seller of Smiles
Seller of Smiles
Pievienots: 16.08.2004
Ziņojumi: 9511
Re: Experti ar vistas smadzenēm!
31.03.2015 17:39


vijs666
Pievienots: 12.09.2006
Ziņojumi: 2267
Re: Experti ar vistas smadzenēm!
01.04.2015 08:54
....'jauki putni" tev galvā dzīvo......aizbrauc pakaro,tad redzēsi esi bāba vai vecis.....gribētos ko dikti rupju tev uzrakstīt un vēl, bietē iedottwisted

vijs666
Pievienots: 12.09.2006
Ziņojumi: 2267
Re: Experti ar vistas smadzenēm!
01.04.2015 09:29

https://my-hit.org/search/?q=American%20Psycho%20%282000%29

kino priekš tevis un par tevi......memmes-tēta naudu nespēj nokurināt,nav viegli tevsiena

Seller of Smiles
Seller of Smiles
Pievienots: 16.08.2004
Ziņojumi: 9511
Re: Experti ar vistas smadzenēm!
01.04.2015 09:53

Redzi,Vijs666, Gūgls ir tāda lieta, kas s&*ka visu atceras smile.

Un ja tu teiksim kaut kur meklē investorus šādi 2009 gadā: 


Un pēc trīs gadiem ģenerē tekstus šitādus apmēram:


Un pa vidu tajā pašā 2009 paralēli kredītiem liec arī šādus sludinājumus: http://www.gribu.lv/bildes/details.php?image_id=16910

... tad šodienas teksti, nu teiksim tā ir jauns, bet ne negaidīts pavērsiens Indija karjerā. 

Bet es tagad te neironizēju, bet ar tiem citātiem cenšos vest cilvēku pie kaut kāda saprāta, un es to nopietni saki :/ Galu galā kādreiz tāpat taču sapratīs par ko mēs te runājam, a viss šitas internetā paliks. Es tagad parādīju vienkāršu piemēru, es ceru ka viņš paklausīs.

P.S linku no gribu.lv lūdzu nevērt vaļā uz ofisa un darba kompjūteriem, neiesaku. Tur Indijs ir izlicis de-anononimizētu foto, kuru labāk uz personīgā kompja mājas... tā teikt. 

lusjens
Pievienots: 02.06.2011
Ziņojumi: 1320
Re: Experti ar vistas smadzenēm!
01.04.2015 10:42

arī nagi niezēja kaut ko uzrakstīt, bet patiesībā var tikai ierēkt smiekls  ož pēc smaga feika tāda dzīves filozofija, es īsti nenoticu nevienam vārdam. kā cilvēks var tā galvā sapisties. nu vienīgais rakstnieka talants gan piemīt twisted

indijs
indijs
Pievienots: 11.06.2009
Ziņojumi: 521
Re: Experti ar vistas smadzenēm!
01.04.2015 11:49

Ai,vai,vai vai,kādi jūs neadekvāti izrādījāties,biju domājis jūs esat mani internetdraugi 6g jau šeit komunicējam..

Vijs -tev nevajg kā meičai uz mēnešreizēm ņemties draudēt man vēl sākt,jo katrs kurš atnāk pie manis ar zobenu visos gadījumos no visiem aiziet ar to zobenu sev vienā vietā iespraustu.

Foruma valdniek sos arī nopietni pārsteidzi,izvēloties sagraut mani nevis turpināt 6g internetdraugi ,atklājot kā detektīvs,ka 2009g smagi troļļoju un aizejot uz liela stara,ka esi mani atklājis/brīnos tikai kpc tik maz uzrakts,jo brīžiem esmu hārdcorā troļļojis.Biju domājis,jau sen saprotat,ka ne vnm esmu nopietns.

Par,ko bija šis stāsts?par to,ka jābūt čempionam un kārtīgi jānosvin dzīvi,ne par ko vairāk,izteicu viedokli,jūs kā meitenes piedomājāt klāt visu,kas vien ienāca prātā un kā nav.

.........jums jau noteikti liekas,jūs kā liels plēsēju bars esat metušies man vājākajam virsū saplēst mani/tas pierāda jūsu zemo IQ,ka esat vienīgi emocionālas meitenes ne IQ cilvēki,vēss saprāts./nāciet vēl lielākā kolektīvā plēst mani,izjūtiet to lielo kaifu saplēst vājākosmile Pie tam neaizmirstiet,ka varat būt nevis asari,bet tikai karūsiņas,kuras mutuļo dūņās,un uzjautrina manismile 

Ps.Lai jums ir kāda sapratne par mani,esmu ļoti adekvāts cilvēks,vienā darījumā brīžiem nopelnu Latvijas gada algas,un ļoti augstā līmenī māku kontaktēt ar cilvēkiem;)Lai arī esmu pabomzīgs un nepelnu vēl miljonus kā jūs bet manī ir 0 no muļķa,es sevi jau esmu pierādījiswink

 

Seller of Smiles
Seller of Smiles
Pievienots: 16.08.2004
Ziņojumi: 9511
Re: Experti ar vistas smadzenēm!
01.04.2015 12:02

Nu re, posti sāk palikt advekvātāki. brilles Vēl tikai noņemt šito uzspēlēto snobismu un ЧСВ, varētu par ar Tevi parunāt

Kreicis
Pievienots: 23.11.2005
Ziņojumi: 2943
Re: Experti ar vistas smadzenēm!
01.04.2015 12:18

Kas nu kuram ir "svētki"? 

Vienam krogā plosīties un uzdzīvot cauru nakti! Otram baznīcā svētdienās Dievkalpojums ir svētki! Un katram vecumam ir savi svētki!

 Tas viss ir tik gaistošs ... Bet lielāka dzīvība forumā radāslaugh

vijs666
Pievienots: 12.09.2006
Ziņojumi: 2267
Re: Experti ar vistas smadzenēm!
01.04.2015 14:53
pidrila, es to tavu metamo TEV IEBĀZĪŠU grūti aizsniedzamajā vietā.....kroplis morālais.twisted

hen3
Pievienots: 16.08.2004
Ziņojumi: 1031
Re: Experti ar vistas smadzenēm!
01.04.2015 16:41

martin - tas vācietis zemi nopirka kaut kad tagad, resp, šogad?

martin
martin
Pievienots: 18.08.2004
Ziņojumi: 4638
Re: Experti ar vistas smadzenēm!
01.04.2015 16:46

2014.gada rudenī.

lusjens
Pievienots: 02.06.2011
Ziņojumi: 1320
Re: Experti ar vistas smadzenēm!
01.04.2015 17:58

kto k nam s mečom priģot, tot ..... smiekls sviedri  ui, nevaru, dzīvība toč forumā parādījās

stronghold
Pievienots: 13.12.2014
Ziņojumi: 137
Re: Experti ar vistas smadzenēm!
01.04.2015 18:29
vnk gaisā kkādi dīvaini fluīdi, laikam pavasaris, ne ?

hen3
Pievienots: 16.08.2004
Ziņojumi: 1031
Re: Experti ar vistas smadzenēm!
02.04.2015 01:06

Jo tie grozījumi no 01.11.2014 stipri vien LIZ  tirgu ir pabojājuši. 

hen3
Pievienots: 16.08.2004
Ziņojumi: 1031
Re: Experti ar vistas smadzenēm!
02.04.2015 01:08

Oi, es kaut kā palaidu garām, te ikantas diskusijas panesušas beer

stronghold
Pievienots: 13.12.2014
Ziņojumi: 137
Re: Experti ar vistas smadzenēm!
22.04.2015 12:17

par Zemes cenām.

Atmetot vistu tēmu, ir kaut kas, ko es nekādi nesaprotu,

Cilvēki Rīgas rajonā ir gatavi zemi pārdot par ~ 3000 EUR/ha.

Bet Kurzemē zeme jau šaujas virs 3000 EUR/ha un spekulanti vēl pērk.

Wtf ?

Vienīgais izskaidrojums, ja kāds jauns Dānis vai Vācietis nāk iekšā  un uzsāk lauksaimniecisko darbību.

martin
martin
Pievienots: 18.08.2004
Ziņojumi: 4638
Re: Experti ar vistas smadzenēm!
22.04.2015 12:52

Tur nekustamā īpašuma nodoklis nevieš korekcijas - izlīdzina zemes cenu???

Tā taču bija arī domāts sākumā ar apbūves gabaliem, ka tie maksās Jūrmalā tikpat cik kādā Ķekavā, jo starpību sastādīs nodokļa likmes. Mazliet jau uz to pusi iet.

Kreicis
Pievienots: 23.11.2005
Ziņojumi: 2943
Re: Experti ar vistas smadzenēm!
22.04.2015 13:01

Sakarā ar Krievijas pārtikas importa aizliegumu, arī Kurzemē reālās lauksaimniecības zemes cenas ir pakritušas jau pasen! taa taa

Lapas:previous123next
Forumu saraksts/Nekustamais īpašums/Experti ar vistas smadzenēm!
© 2004-2024 wallstreet.lv
e-mail: 
Pārpublicēšanas gadījumā atsauce uz wallstreet.lv obligāta!
Top.LV