Walstreet.lv
Jaunākais forumāPalīdzībaLietošanas noteikumiReģistrācijaAizmirsu paroliLogin
Forumu saraksts/Politika/Kirdiks 3, Vai manas fantazijas uz so temu
Lapas:previous123...262728...373839next
kimm
kimm
Pievienots: 16.08.2004
Ziņojumi: 10971
27.05.2022 13:12

Džonsons Ukrainai piedāvājis jaunu aliansi ES vietā 

Nu re..tuvaka perspektiva..ES off..PolUkrLietIgauLv exit..

kimm
kimm
Pievienots: 16.08.2004
Ziņojumi: 10971
Re: Kirdiks 3, Vai manas fantazijas uz so temu
27.05.2022 13:17

Pirmspardosanas apvienosana..pec tam atdosana launajam Dzokeram Pu...kaut kur 2024/25 gada..

Apvienosanas motivacija: Pec kara..var labi nopelnit uz Ukrainas atjaunosanu..

maxxtro
maxxtro
Pievienots: 11.07.2005
Ziņojumi: 7056
Re: Kirdiks 3, Vai manas fantazijas uz so temu
27.05.2022 14:41

Naivi domat, ka s`im piekritis Baltija un Polija  twisted

kimm
kimm
Pievienots: 16.08.2004
Ziņojumi: 10971
Re: Kirdiks 3, Vai manas fantazijas uz so temu
27.05.2022 14:55

Uztaisis referendumu..saskaitis balsus..taa, ka vajag 51 pret 49..Un viss..

Pirms tam bla-bla-bla reklama par vienotibu..par to ka Francija un Vacija nodeva Ukrainu..un tapat nodos mums..Nezinu..Zakulisa ir kopa ar Putinu..un viss iet pec vinu plana..Simpsoni nekludas..

Moldovu ari pievienos..

Interesanti kada valuta bus..Jauna, vai paliks eiro..protams CBDC veida..lai cinities ar korupciju..)

maxxtro
maxxtro
Pievienots: 11.07.2005
Ziņojumi: 7056
Re: Kirdiks 3, Vai manas fantazijas uz so temu
27.05.2022 16:28

Vot, imenno, viss tas ir bla-bla-bla... laugh

Kaustins
Pievienots: 14.10.2019
Ziņojumi: 2669
Re: Kirdiks 3, Vai manas fantazijas uz so temu
14.06.2022 17:50

ASV protektorāts Latvija

14.06.2022. 16:06

Lieciet idiņi Vāciju mierā! Vācija ir karojusi divos pasaules karos un trešajā par ASV interesēm karot netaisās. Tas pats ir ar Franciju. Tikai Latvijas kara ministrijas pigmeji taisās karot ar Krieviju tikai pašu valstīj nav vispār neviena tanka. Domā, ka baigā kara viltība- mēs izporvocēsim karu, bet Vācija ar Franciju un ASV Krieviju sakaus. Iepūt. Vajadzētu sākt ar NATO uzbūves principiem- NATO nav nekāda apsardzes firma- mēs pasauksim palīgā un simti tūkstoši NATO karavīri uz pirmo svilpienu ieradīsies mūs aizstāvēt. NATO ir koletīvās aizsardzības organizācija. Katra valsts vispirms aizstāv sevi un, kad vajag, nāk palīgā aizstāvēt pārējos biedrus. Bet mēs paši sevi aizstāvēt neesam pat spējīgi. Tas dimjais rakstītājs būtu paanalizējis, cik Latvija ir spējīga sevi aizstāvēt, nevios klupt virsū Francijai un Vācijai, par kurām nevajag šaubīties- sevi viņas aizstāvēt spēs. Tikai nevajag cerēt, ka mēs paši neko nedarīsim, bet tā vietā Vācija nāks mūs aizstāvēt. Pašiem vien būs ierakumos jāsēž.

Atbildēt

ha-ha

14.06.2022. 16:00

Monumenta nojaukšana Uzvaras parkā mistiskā kārtā saistās ar notikumiem Ukrainā.Publikācija par kāda Kremļa kursanta dēkām neatkarīgas valsts armijas vadibā izsauc kārtējās pārdomas par Kremļa potenciālo spiegu visuresību un komentētēju uzkrītošo izvairīšanos no termina okupācija,to aizvietojot ar rašistu iemīļoto padomju,par Kremļa ietekmes aģentu pārbagatību.

Literārs pseidonīms

14.06.2022. 15:42

Ārējā sašķeltība NATO vidū, visticamāk, ir kara viltība, Makaronam un Šolcam solot Ukrainai ES dalībvalsts statusu, lai it kā veicinātu miera sarunas un “Ukrainas teritoriālo piekāpību”. NATO imitē piekāpšanos Krievijai.

Faktiski NATO jau ir izstrādāts stratēģiskais karaplāns Ukrainā 2022-2030.

NATO izplatīs bioloģisko ieroci - modificēto pērtiķu baku vīrusu valstu suverenitātes mazināšanai un sociālā reitinga ieviešanas ar QR kodu, maskām, vakcināciju, lokdauniem, kā tas bija ar modificēto Covid-19.

Latvijas hunta PVO norādījumos jau ar Pļūti ir gatava modificētā pērtiķu baku vīrusa bioloģiskajam ierocim, ko gatavo izplatīt arī Latvijā sociālā QR reitinga nostiprināšanai

Kanāda jau iepirkusi miljoniem vakcīnu pret “pērtiķu bakām”.Turpmāk par inficēšanos ar pērtiķu bakām būs nekavējoties jāziņo SPKCSABIEDRĪBA Šodien 12:40Jauns.lv / LETATurpmāk par inficēšanos ar pērtiķu bakām būs nekavējoties jebkurā diennakts laikā jāziņo Slimību profilakses un kontroles centram (SPKC), otrdien lēma valdība.

kimm
kimm
Pievienots: 16.08.2004
Ziņojumi: 10971
Re: Kirdiks 3, Vai manas fantazijas uz so temu
17.06.2022 11:07

Pastāv liela varbūtība, ka globālā ekonomika no stagflācijas teorijām pāries uz recesiju, un to mēs varēsim ieraudzīt jau šajā rudenī un ziemā, kas nozīmē, ka arī Lietuvā pēc diviem trim mēnešiem var pieteikties ekonomiskā krīze," norādījusi Grībauskaite.

"Jebkuros plānos par papildu finansējumu, par pretinflācijas paketēm jāņem vērā globālās ekonomikas palēnināšanās, un jārēķinās (..), ka tāds finansējums var nebūt pieejams. Bet to es nesaklausu, es dzirdu tās pašas runas, kas bija arī miera, izaugsmes un labklājības laikā. Diemžēl šis laiks tuvojas beigām," viņa izteikusies.

https://www.db.lv/zinas/gribauskaite-laiks-gatavoties-krizei-508141

kimm
kimm
Pievienots: 16.08.2004
Ziņojumi: 10971
Re: Kirdiks 3, Vai manas fantazijas uz so temu
25.09.2022 15:01

Германия, база европейской экономики и основной донор ЕС, стремительно теряет свои позиции не только на мировой арене, но и внутри самого европейского союза. Впервые, как минимум за несколько десятилетий, а скорее всего со времен 2 мировой, % ставки по 2 летним облигациям Правительства Германии превысили % ставки по 2 леткам Франции! Это при том, что никакого рынка долга в ЕС давно нет, спасибо ЕЦБ и госпоже Лагард лично. Это значит, что участники рынка оценивают риск Германии выше, чем риск Франции. Немыслимая ситуации еще несколько лет назад. Это также значит, что ЕЦБ постепенно и уже с ускорением теряет контроль над ситуацией на финансовых рынках. Если у ЕС отсутствует субъектность и ЕЦБ действует по указке из Вашингтона, то европейцы, в отличие от ФРС, не будут ничего делать, чтобы вернуть себе доверие. А это значит дальнейшее расшатывание ситуации на долговых рынках, бегство уже не только капитала, но уже и реального сектора экономики из Европы и, возможно, новая волна эмиграции. Янки хотят, чтобы это была, как всегда, эмиграция в США, причем эмиграция самых квалифицированных и дееспособных.

vijs666
Pievienots: 12.09.2006
Ziņojumi: 2267
Re: Kirdiks 3, Vai manas fantazijas uz so temu
25.09.2022 16:08

brilles Kimm , man vispār sāk izskatīties ,ka karš ukrainā sākās dēļ krievu -vāciešu liela strīda par energoresursiem un to cenu.

kimm
kimm
Pievienots: 16.08.2004
Ziņojumi: 10971
Re: Kirdiks 3, Vai manas fantazijas uz so temu
25.09.2022 21:22

vijs666

Man 5 gadi atpakal bija ideja..ka nakamais Kirdiks saksies EU..bet banku krizes del..(Deutche bank kritis)

Tagad sapratu..ka ideja bija pareiza..tikai no citu puse..Energo krize-deindustrializacija..un ta talak..

Seit jasaprot..ka putins ir ar tiem..kas buve NWO New World Order

Belforts Dzordans
Pievienots: 17.10.2021
Ziņojumi: 85
Re: Kirdiks 3, Vai manas fantazijas uz so temu
25.09.2022 21:30

karš ukrainā sākās dēļ krievu - amerikāņu liela strīda par energoresursiem un to cenu( teiksim SPG). Vācieši tikai pa lēto gribēja dabūt energoresursus, tos tālāk nopārdot kaimiņiem un neko nedarot pelnīt lielo piķi. Savukārt amerikāņi vispār gribēja, lai visi energoresursi viņiem tiktu pa velti, piemēram tāpēc Meksikai uzbruka un atņēma lielus naftas ieguves avotus, bet Ukrainas Donbasā Baidenu pārim tēvam ar dēlu aplauzās( ja kas atkal amerikāņi) un tagad viņi besījās. Vatņikiem- sakiet, ja krievi uzbruka ukraiņiem februāra beigās, tad kāpēc Latvijā janvārī jau dažās vietās energoresursi kļuva dārgāki par vidēji 60%- ja kas tad tā ir oficiāla informācija, tātad fakti. 

Tikai viedoklis: ebrejs Porošenko uzdāvināja Krievijai Krimu. Ebrejs Zelenskis dāvina Krievijai Lugansku, Donecku, Hersonu, varbūt Zaparozje. Piebildīšu, ka lai krievi svinētu uzvaru pietiktu pat ar vienu apgabalu un vienalga kuru, derētu pat Karpatu. Sakiet zombiji un vatesgalvas- kuri ir Ukrainas lielākie nodevēji uz ukraiņu cilvēku asins rēķina?  Porošenko bija šokolādes fabrika Krievijā un vienlaikus ieroču fabrikas Ukrainā. Zelenskim ir dzīvoklis okupētajā Krimā, bet dēvē sevi par karavadoni, kā arī tas netraucēja viņam izklaidēt seperātistus okupētajās teritorijās Luganskā un Donbasā( ir foto un video materiāli par šiem faktiem) un saņemt asiņainu naudu no seperātistiem un tos izklaidēt. Ne jau Ukraina pazaudēja daļu teritorijas, bet to atdāvināja Zelenskis un Porošenko un tas arī ieies vēsturē, tāpat kā spēcīgākā armija pasaulē tika sakauta ar taleban nemierniekiem Afganistānā un arī šis fakst ir iegājis vēsturē. Un arī vēsturisks fakts jautājuma formā: kas caur bin Ladenu izveidoja un apbruņoja Taleban, tie paši amerikāņi. Variet mani nobanot, bet amerikāņi karu Ukrainā arī zaudēs, jo tikai muļķis nesaprot ko nozīmē ģeopolitika. Komiķis/klauns Zelenskis, jo nav tālu viens no otra var lielīties ar kādām sasapņotām uzvarām cik grib un amerikāņi utt piebalsot, taču jūtu, ka Ukraina pazaudēs vēl dažus apgabalus, iespējams pat Zaparozjes atomstaciju. Zelenskis kopā ar Baidenu un Džonsonu var dziedāt cik ciemu vai miestu atguvuši un kādi viņi varoņi, kā pāvi, toties tai pat laikā atdod Krievijai veselus apgabalus. Par Baidenu un Zelenski var teikt dva sapoga- para( kā savulaik Porošenko un Baidens), jo es domāju, ka otkup dolāros un eiro Zelenskis ir saņēmis tik, ka pietiks viņam un pēcnācējiem, kā saka baznīca līdz 7 celim. Kāds var pateikt vai Zelenska meita cīnījās Mariupolē vai Bučā un izvilka ievainotos karavīrus no apšaudes? Varbūt Porošenko dēli cīnījās frontē Azovstal vai Bučā vai frontē par Černobiļas atkarošanu?

Ja tie abi būtu vīri, nevis pāvi, tad Porošenko būtu atkāpies kad pakāsa Krimu, bet Zelenskis pēc referenduma arī būtu goda cilvēks, ja atkāpsies. Bet steigšos jūs nomierināt ne viens ne otrs  nekur nepazudīs, jo par naudu un svešām asinīm viņiem sirdsapziņa nesāp. Kā saka Zelenskim jāatstrādā, tas par ko tēvocis dad Sem viņam ir samaksājis. Kirdika faniem, kas būs nākamais Ukrainas prezidents- ebrejs Zelenskis vai ebrejs Porošenko? Es liktu uz Porošenko, bet arī Zelenkis vēl no svariem nav nometams, jo mums no ASV tas labāk redzams: AMERIKA PIRMĀ

Belforts Dzordans
Pievienots: 17.10.2021
Ziņojumi: 85
Re: Kirdiks 3, Vai manas fantazijas uz so temu
25.09.2022 21:34

Kim, es domāju, ka ameri novāks Putinu, tāpat kā ģenerāli Kadafi. Jo abi gribēja ieviest zelta naudu.

kot Bazilio
Pievienots: 23.10.2021
Ziņojumi: 350
Re: Kirdiks 3, Vai manas fantazijas uz so temu
25.09.2022 23:26

Nu mīļā tauta, kurš no jums saņem 166 vai 50 tūkstošu dolāru algu mēnesī? Nocitēšu:“ASV prezidenta Donalda Trampa pretenzijas pret Ukrainu un tās tikko ievēlēto jauno prezidentu Zelenski. Notikumiem, kā vienmēr, ir priekšvēsture. Divtūkstošo gadu sākumā Ukrainā par vadošo privāto naftas un gāzes ieguves uzņēmumu bija kļuvis holdings “Burisma”, kas uzpirka perspektīvas slānekļa gāzes un naftas atradnes Ukrainā un sāka tās izstrādāt. Akcionāri darbam “Burisma” uzraudzības padomē iecēla vairākus ārzemniekus, tostarp tobrīdējā ASV viceprezidenta Džo Baidena dēlu Hanteru. Medijos izskanēja, ka viņš saņēmis algu 50 tūkstošu dolāru apmērā mēnesī. Tomēr vēlāk tika publicēta jauna informācija, ka Hantera Baidena firma “Rosemont Seneca” pusotru gadu esot saņēmusi vēl papildus pa 166 tūkstošiem dolāru mēnesī, turklāt šie pārskaitījumi gājuši caur Latvijā reģistrēto “PrivatBank” struktūru. Līdz ar to radās jautājums — tieši kādas funkcijas un kādu darbu “Burisma” labā veicis uzdzīvotāja slavu ieguvušais, pirms tam pa dažādiem amatiem un darbavietām apkārt mētājies Džo Baidena dēls, lai katru mēnesi saņemtu šādas summas?”


kimm
kimm
Pievienots: 16.08.2004
Ziņojumi: 10971
Re: Kirdiks 3, Vai manas fantazijas uz so temu
26.09.2022 07:39

ka ameri novāks Putinu,

====

Prieks kam? Vins loti labi dara savu darbu..Viens pec otra investori un investicijas beg no EU uz ASV..Ideals "launais" uz kuru viss var norakstit..$ kurs ari aug..Viss ok..ja salidzinat ar citiem..Ta ka 2 pasaules kara..var labi nopelnit uz ierocu piegade anti-hitlera koalicijai..EU noliktavas jau ir tuksie..ka teica stoltenbergs..

kimm
kimm
Pievienots: 16.08.2004
Ziņojumi: 10971
Re: Kirdiks 3, Vai manas fantazijas uz so temu
26.09.2022 07:43

ebrejs Porošenko uzdāvināja Krievijai Krimu. Ebrejs Zelenskis dāvina Krievijai Lugansku, Donecku, Hersonu, varbūt Zaparozje.

===

Nu ja..Sen jau bija rakstits par Jaunu Hazariju..kurai pagaidam ir nosaukums Novarossija..-Jauna Krievija..lai mobilizeti doma ka karo par Krieviju..bet reali par jaunu Izraelu..

kot Bazilio
Pievienots: 23.10.2021
Ziņojumi: 350
Re: Kirdiks 3, Vai manas fantazijas uz so temu
26.09.2022 13:27

Demokrātisks viedoklis: Zeļenskis Vladimirs Ukrainā pasludināja zemes reformu apejot tautas referendumu. Bet neviens nesaprata kā tas izpaudīsies. Un še tev, tagad mēs redzam, kā :ka pērkamais Zeļenskis izdomājis zemes reformas ceļā ļaut krieviem iegūt Luhanskas un Donbasa novadus. Ģeniāls president.dodd

Nemaz nešaubos, ka viņš ir saņēmis "откат" gan no Baidena, gan no Putina. Varu pat nosaukt skaitļus   ev3 

kimm
kimm
Pievienots: 16.08.2004
Ziņojumi: 10971
Re: Kirdiks 3, Vai manas fantazijas uz so temu
26.09.2022 14:33

Putins un Baidens apsprieda visu scenāriju jau Ženēvā 2021..

viss notiek pēc plāna.

Treks
Pievienots: 15.11.2004
Ziņojumi: 616
Re: Kirdiks 3, Vai manas fantazijas uz so temu
27.09.2022 17:05

Kimm - tavās fantāzijās bija, ka UKR nespēj tikt galā ar RUS (cik atceros šeit to arī apgalvoji), kādas pašlaik ir tavas fantāzijas, kad krieviņu mobiki brauc uz frontes līniju kā svaiga (vēl dzīva) gaļa?

kimm
kimm
Pievienots: 16.08.2004
Ziņojumi: 10971
Re: Kirdiks 3, Vai manas fantazijas uz so temu
27.09.2022 21:36

Domaju ka driz jagaida mieras ligumu..Putins panema viss..kas vinam (vinu saimniekam) bija vajadzigs (jaunu hazariju teritorijas) atnemt no Ukrainas teritorijam...

Pedeja histerija ar kodol ieroci..+ mego finansu krize (Kirdiks) sakot no Lielbritanijas finansu tirgu atnems Zelenskim visa veida atbalstu (piespiest mieru)

kimm
kimm
Pievienots: 16.08.2004
Ziņojumi: 10971
Re: Kirdiks 3, Vai manas fantazijas uz so temu
28.09.2022 08:14

Sitais frukts (generals Zaluznijs? var teikt nakamais UKR liders) parakstis miera ligumu..


maxxtro
maxxtro
Pievienots: 11.07.2005
Ziņojumi: 7056
Re: Kirdiks 3, Vai manas fantazijas uz so temu
28.09.2022 10:53

Частичная мобилизация нанесла очередной удар по экономике страны и рынку труда: на фронт отправляется примерно каждый сотый активист страны.                                                                             К тому же тысячи мужчин, бегущих из России, чтобы избежать мобилизации, некому будет заменить на рынке труда ушедших на фронт.                                                                                                                  Как сообщает Bloomberg, мобилизация может усугубить падение ВВП и увеличить инфляцию в этом году.                                                                                                                                                            «Что еще хуже, эти последствия, вероятно, сохранятся в течение следующих пяти лет», — сказал агентству российский экономист Александр Исаков.                                                                    Компании уже пытаются не допустить включения своих сотрудников в мобилизационные списки. Хотя было объявлено, что финансовые и ИТ-специалисты не будут отправлены на передовую, главная бизнес-ассоциация России во вторник призвала правительство расширить список, включив в него больше промышленных секторов.                                                                                                      По данным Bloomberg, некоторые компании советуют сотрудникам работать из дома в дни, когда в офисе должны раздавать черновики уведомлений.                                                                                        «Власти начали осознавать серьезность ситуации, — объясняет Наталья Зубаревич, специалист по региональной экономике Московского государственного университета.                                                     По ее словам, большинство призывников, вероятно, будут из сельской местности, что повлияет на сельское хозяйство и строительство.В перспективе мобилизация и рост числа погибших и раненых на войне сократят и без того небольшую численность российской рабочей силы, считает Н. Зубаревич.                                                                                                                                                  «Самое главное — это не потеря сотрудников, а утечка мозгов», — предупредила она. - Люди уезжают, как правило, богаче, образованнее. Ведь с пустым кошельком не убежишь».

Treks
Pievienots: 15.11.2004
Ziņojumi: 616
Re: Kirdiks 3, Vai manas fantazijas uz so temu
28.09.2022 11:17

manā galvā kimm, tu vienkārši nespēj sagremot faktu, ka izrādās RUS armija ir/bija visai nespējīga, kā jau viss, kas balstās melos...

Nemani pretrunas savās fantāzijās - ja jau ar Zeļenski kāds var vienoties, tad kāpēc viss karš? Saimnieki tak abiem tavās fantāzijās ir vieni? Jeb es nesaprotu, kuri tad ir tie saimnieki.... kuri tātad karo savā starpā. Vienkārši interesanti.

Zalužnijs - cik es zinu par viņu - nav tas cilvēks, kurš parakstīs kapitulāciju. Kāds iemesls gan Zalužnijam parakstīt kapitulāciju - krievi tiek sisti viās frontēs, ģeniāls ģenerālis, pat Girkins (tas, kurš Strelkovs) neredz neko daudz RUS iespēju - ar interesi klausos viņā, reizēm nesaproti pat uz kāda viļņa esmu - proUKR vai? 

Tavās fantāzijās neparādās, kurš no RUS var parakstīt kapitulāciju - RUS kapitulāciju.

Treks
Pievienots: 15.11.2004
Ziņojumi: 616
Re: Kirdiks 3, Vai manas fantazijas uz so temu
28.09.2022 11:21

un vēl protams, esmu priecīgs, ka šogad nemanīju vācu auto ar uzrakstiem  На Берлин, Можем повторит utt. Atkārtot neko nevar, šis karš ir pierādījis, ka ar šo lielummāniju ir cauri. Un paldies Dievam

Ja tavās fantāzijās ietilpst kodolbumbas, tad man jautājums - mērķis kāds viņas lietot... Kas tiek sasniegts?

kimm
kimm
Pievienots: 16.08.2004
Ziņojumi: 10971
Re: Kirdiks 3, Vai manas fantazijas uz so temu
28.09.2022 11:32

kuri tad ir tie saimnieki.

==========

Черная аристократия+Ватикан (иезуиты)+Британия..страна Завета..и бнай брит=сыны завета..Хозяева мира и денег.

«Дом Иакова будет пасти народы мира как бесчисленные стада по Завету Всевышнего»

kuri tātad karo savā starpā

======

Karo sava starpa lohi..viszemakaja limeni..( digitālās koncentrācijas nometnes nākamie vergi) Tie, kas atrodas  augstaka limeni, VIRS tam.. ir viena mafija..Vinam tur miers un berzins..

kimm
kimm
Pievienots: 16.08.2004
Ziņojumi: 10971
Re: Kirdiks 3, Vai manas fantazijas uz so temu
28.09.2022 11:34

https://youtu.be/BMDuKOz-cOc

David ICKE - AWAKEN {FULL VIDEO}

Tur ir daudz interesantu lietu par to..ka reali viss ir apkart..

Lapas:previous123...262728...373839next
Forumu saraksts/Politika/Kirdiks 3, Vai manas fantazijas uz so temu
© 2004-2024 wallstreet.lv
e-mail: 
Pārpublicēšanas gadījumā atsauce uz wallstreet.lv obligāta!
Top.LV