Walstreet.lv
Seller of Smiles: Lāči uz Volstrītas
16. janvāris, 2005 gads.

Pagājušajai nedēļai izskanot varējām vērot nelielu piektdienas suckers ralliju, kurš godam pelnījis šādu nosaukumu, jo nav spējis izpildīt nevienu nosacījumu, kas varētu mūs vērst buļļu zīmē, ieejot nākamajā nedēļā. Aplūkosim grafikus.



Tā arī nespējis attapties pēc spēcīgā jaunā gada sellofa, tirgus uztaisījis vāju B vilni, nu pakritis zem SMA(50), norāda uz iespējamību krist vēl zemāk. Aplūkojot S&P 500 grafiku augstāk varam redzēt, ka no daudziem viedokļiem ir izvedojies labs šortu setaps, mānīgais piekdienas rallijs dod pirmdien labu iespēju ieejai. Augstāk ir redzams pēdējais buļļu bastions, jeb novembra beigu swing low. Ja tas nākamnedēļ tiks caursists, varam sākt plānveida šortus. Katrā ziņā par longiem runāt nav ko, kamēr tirgus ir zem SMA (50).



Tas pats attiecas arī uz Dow Jones Industrial 30, šeit nav pozitīvāku nošu, kā S&P 500. Piekdienas rallijs nespēja pat sasniegt SMA(50), nemaz nerunājot par spēcīgo rezistanci augstāk. Viedojas galva-pleci, bet arī bez šī patterna ir jāņem vērā, ka nokrītot tirgum zem 10,426 kas ir gan Fibo retrace uz 61.8 %, gan novembra kanāla apakšējā mala, gan arī santa rallija kājas sākums, buļļiem var klāties plāni. NASDAQ Composite nav šādu izteiktu zonu,



Toties, ir gan bearish harami, gan caursista augšupejoša trendlīnija, gan false breakouts jaunā gada sākumā. Pie tam aplūkojot šo pašu grafiku 3 gadu mērogā jūs redzēsiet, ka šis bija arī 2004. gada sākuma high false brerakouts, tātad jau double false breakout. Uz doto brīdi techies ir iegājuši krēslas zonā, ko redzam grafikā augstāk, pārsitot šī kanāla apakšējo malu mana datubāze sāks ģenerēt ļoti daudz labus šortus.

Reģistrēti lietotāji logojas...

5Viss apskats pieejams tikai reģistrētiem lietotājiem!
Autorizācija
Logins:
Parole:
Citi apskati
Komentāri
Vārds: E-pasts:
Jau saņemtas 2 atsauksmes

Wallstreet.lv neatbild par rakstiem pievienotajām lasītāju atsauksmēm, kā arī aicina saita lasītājus, rakstot atsauksmes, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Wallstreet.lv patur tiesības liegt rakstu komentēšanas iespēju.

© 2004-2024 wallstreet.lv
e-mail: 
Pārpublicēšanas gadījumā atsauce uz wallstreet.lv obligāta!
Top.LV