Walstreet.lv
Seller of Smiles: Kāpēc es gaidu korekciju nedēļas sākumā...
23. janvāris, 2005 gads.

Tris melnās vārnas protams ir reversala zīme, ar to neviens nemaz nemēģina strīdēties, pie tam tas vēl ir pastiprināts ar volumi. Bet kāpēc es gaidu nielieu pullbacku nākamās nedēļas sākumā un iesaku pievilkt stopus esošajiem šortiem, gan neaicinot atvērt longus? Aplūkosim grafikus.



Attēlā redzams SPX nedēļas grafiks divu gadu perspektīvā. Trīs dienas pēc kārtas sellofs nu novedis pie 2004. gada swing high, kas varētu izsaukt konsolidāciju šajā vietā, tāpēc šadā vilcienā kas tomēr dodas uz dienvidiem, lekt iekšā ar jauniem šortiem vismaz pēc lielākas skaidrības iegūšanas nevajadzētu, ja nu vienīgi jūsu esošās pozīcijas to ļauj, t.i, esat piesegušies ar vismaz nulles stopiem. Kamēr attēlā redzamā supporta līnija un ilgtermiņa trendlīnija nebūs caursista, nevar runāt par plaša buļļu tirgus sākumu.



Dow Jones 30 Industrial atgriezies esošajā trading range, arī zemāk sastaps spēcīgus supportus, vismaz 2004 gada lejupejošā kanāla apjomus un pats galvenais - maģisko 10K robežu. Kas atteicas uz trešo brāli, NASDAQ Composite,



..tad šis jau izskatās nolēmis doties uz dienvidiem, jo ar gapu caursitis 2004 gada maksimumus uz leju nu ir diezgan brīvs kritienam, līdz pat 1800 apgabalā. Šortus tāpēc meklēsim tech sektorā, un tāpēc logojamies lai lasītu tālāk...

5Viss apskats pieejams tikai reģistrētiem lietotājiem!
Autorizācija
Logins:
Parole:
Citi apskati
Komentāri
Vārds: E-pasts:

Wallstreet.lv neatbild par rakstiem pievienotajām lasītāju atsauksmēm, kā arī aicina saita lasītājus, rakstot atsauksmes, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Wallstreet.lv patur tiesības liegt rakstu komentēšanas iespēju.

© 2004-2024 wallstreet.lv
e-mail: 
Pārpublicēšanas gadījumā atsauce uz wallstreet.lv obligāta!
Top.LV