Walstreet.lv
Seller of Smiles: Korekcijas nedēļa beigusies?
30. janvāris, 2005 gads.

Pagājušo nedēļu prognozētā korekcija nu ir notikusi, un nu spriežot pēc indeksiem mēs varam gaidīt tirgus tālāko lejupslīdi, tomēr arī atgriešanās nelielā konsolidācijā arī ir iespējama. Aplūkosim indeksus.



Janvāris praktiski beidzies. Tīra korekcija, ja skatās no mēnēšu grafiku viedokļa. Tirgus izveidojis par kanālu lejup, uz visiem trim lielākajiem indeksiem. S&P500 gan vēl ir vieta kāpumam, līdz kanāla augšmalai, taču nemeklēsim tirgū perfektas figūras. Kaut arī melns hanging man, tirgus pēdējās divas dienas parādīja vājumu. Kopējais stabilais trends ir lejup, tirgus stabili atrodas zem visām īstermiņa un ilgtermiņa MA, paliekot tikai vairs virs SMA200. Ja nākamnedēļ tirgus iet zemāk par 1765, varētu teikt ka maisam gals ir vaļā līdz pat oktobra vērtībām.



Komposītais Nasdaq izskatās vēl ļaunāk no buļļu viedokļa, šis ir sasniedzis sava kanāla augšmalu, un kas ir svarīgi, tad piekdienas close tā arī nespēja noslēgties virs ceturtdienas NR7 bāra low. Aptuveni vienāds līmenis, vēl viena tirgus vājuma pazīme. Tirgus pakritis zem SMA10, apgrieztais daylight setups, pēc Dave Laundry.



DJ30 ir tik pat vājš, kā $COMPQ, tāpēc arī šeit krītot zem pēdējās dienas low, varēsim atvērt labus īstermiņa shortus. Logojamies, lai lasītu tālāk...

5Viss apskats pieejams tikai reģistrētiem lietotājiem!
Autorizācija
Logins:
Parole:
Citi apskati
Komentāri
Vārds: E-pasts:

Wallstreet.lv neatbild par rakstiem pievienotajām lasītāju atsauksmēm, kā arī aicina saita lasītājus, rakstot atsauksmes, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Wallstreet.lv patur tiesības liegt rakstu komentēšanas iespēju.

© 2004-2024 wallstreet.lv
e-mail: 
Pārpublicēšanas gadījumā atsauce uz wallstreet.lv obligāta!
Top.LV