Walstreet.lv
Seller Of Smiles: Breakouts vai apmāns?
06. februāris, 2005 gads.

Pagājušās nedēļas rallijs tiešām parādīja tirgus spēku, un nu, spriežot pēc visa atkal esam nonākuši situācijā, kad iespējams atrast labus setupus gan longu, gan arī šortu pusē. Tirgus kļuvis pavisam grūti prognozējams, un nākamnedēļ jānoskaņojas, ka tas dosies lielākā pārsteiguma tieši jums virzienā. Aplūkosim indeksus.



Piekdienas ārkārtīgi spēcīgais rallijs izdzēsa vienu pēc otra pēdējos swinglovus, un nu izrāvies virs pēdējo mēnēšu konsolidācijas.  SP500, no šī viedokļa protams prasās pēc korekcijas, tomēr fakts, ka tirgus ticis arī virs SMA50 it acīmredzams, un buļļu spēks šajā gadījumā nevar tikt pārvērtēts.



Nasdaq Composite vēl nav ticis pāri SMA50, un tāpēc techies sektorā breakout vēl nav noticis, un no šī viedokļa šis indekss vēl nevar tikt apskatīts no longu viedokļa.
Kas attiecas uz DJ30, tad



.. šis indekss izskatās vēl spēcīgāk pat par pašu SP500, un buļļu pagājušās nedēļas pārspēks ir acīmeredzams.

Tad ko mēs daram nākamnedēļ? Pēc nelielas korekcijas ir iespējams ieņemt labus longus stiprākajos sektoros, turpinot turēt esošos šortus vājākajos sektoros.

Veiksmi!

Seller Of Smiles

Citi apskati
Komentāri
Vārds: E-pasts:

Wallstreet.lv neatbild par rakstiem pievienotajām lasītāju atsauksmēm, kā arī aicina saita lasītājus, rakstot atsauksmes, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Wallstreet.lv patur tiesības liegt rakstu komentēšanas iespēju.

© 2004-2024 wallstreet.lv
e-mail: 
Pārpublicēšanas gadījumā atsauce uz wallstreet.lv obligāta!
Top.LV