Walstreet.lv
Seller of Smiles: Odds in favour of bulls
21. februāris, 2005 gads.

Pagājušo nedēļu nenotika nekas. Indeksi vāji uzkāpuši nedaudz augstāk ceturtdien visu pārsvītroja, uztaisot atpūtu piekdien. Tāpēc atskatoties mūsu pagājušās nedēļas komentāru ir jāsaka, ka vieglāk nav palicis. Varbūt par mata tiesu. Aplūkosim indeksus.



Vispārt kas attiecas uz SP-500, tad definīcija ir flat. Un, ja definīcija ir flat, tad ir iespējamas likmes uz abām pusēm, tomēr šajā gadijumā ir jābūt timing mastera kepkas lietotājām. indekss ir tur pat kur pagājušo piekdienu, un arī divus mēnēšus atpakaļ, ADX ir zem 20, ātruma nav, pesimisms trend foloveru vidū. Katrā ziņā no mēnēša perspektīvas ir nedaudz bullisks noskaņojums, bet tikai kā 60/40, jo ko kā redzam gaps starp ilgtermiņa trendlīniju un SMA50, var tikt aizpildīts, un kritiens līdz tām ir tikpat iespējams, kā kāpiens virs yearly high.



šo atkal sauc par resistances testu, kurš bija nesekmīgs. supportu līniju zīmētāji berzē delnas, bet ceturdienas melnā vārna nepavisam neapstpirnājās piekdien, tāpēc šis indekss ar 30 akcijām, ir palicis neprognozējāms kā klimaksa mocīts pusmūža vīrietis. Lai sabojātu garastāvoklī pilnībā varam aplūkot COMP.



Virziena nav. SMA(50) impotentiski noliekusies uz leju ir labs resistance kas nedod pamatu bullistiskiem noskaņojumiem. Bet šovakar aplūkojot sevi vannas istabas spoguli nojautu, ka redzamā seja ir pūļa sastāvdaļa, kas nozīmē, ka zināmai daļai skepitcisma ir pamats, tāpēc ja man liekas ka indekss ir vājš, varbūt tik vājš tas arī nav. Tāpēc ko mēs daram nākamnedēļ?
Logojamies...

5Viss apskats pieejams tikai reģistrētiem lietotājiem!
Autorizācija
Logins:
Parole:
Citi apskati
Komentāri
Vārds: E-pasts:

Wallstreet.lv neatbild par rakstiem pievienotajām lasītāju atsauksmēm, kā arī aicina saita lasītājus, rakstot atsauksmes, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Wallstreet.lv patur tiesības liegt rakstu komentēšanas iespēju.

© 2004-2024 wallstreet.lv
e-mail: 
Pārpublicēšanas gadījumā atsauce uz wallstreet.lv obligāta!
Top.LV