Walstreet.lv
Seller of Smiles:Gaidām resistances testu...
27. februāris, 2005 gads.

Pagājušo nedēļu kārtējo reizi pierādījās amerikāņu histēriskā daba, kam droši vien vēl piepalīdzēja lielie manipulatori. Otrdien iestāstot visiem, ka laiks ir auksts, un naftas cenas ir high again, tirgus tika spēcīgi nogāzts, lai pēc tam līdz nedēļas beigām to paceltu atpakaļ. Ko redzam tagad?



Lai kā tur nespārdījās ar kājām otrdien, trendlīniju viņi paturēja. Tas priecē buļļus. Tomēr kārtējo reizi testēsim šos te high, kur tirgus atrodas jau šogad trešo reizi. Uz DJ30, to var redzēt viskošāk:



Te nu jāsaka ka resistance ir ārkārtīgi stipra, un ja tā tiks caursista, tad šis būs nopietns breikouts pieteikums tālākajam tirgus kāpumam. DJ30 izteiktais sideways ir skaists, no analītiķa viedokļa, palūkojiet ciks skaisti atduramies pret kanāla pivota pointu tieši pa visu. Tagad 50/50 var atdurties pret augšējo resistanci, un atkrist līdz pagājušās otrdienas naftas histērijas līmenim, un var arī notestēt resistanci. Pirmdiena varētu būt arī pelēcīga, šīs trīs baltās augsti volatīlās sveces prasa atpūtu.


NDX ir vājš, tas nav spējis izrauties no 2100 - 2000 kanāla, pat nav ticis līdz augšmalai. Tāpēc, ja cenšaties šortot, meklējiet setupus uz tech, nākamnedēļ.

Tad ko mēs daram nākamnedēļ? Tirgus noteikti testēs augstāk redzamos līmeņus, un ja tas spēs izrauties virs tiem, ir ļoti labi sagatavot longus spēcīgākajos sektoros. Izņemot tech, šortiem liekas, pamata vēl nav.

Veiksmi!

Seller Of Smiles

Citi apskati
Komentāri
Vārds: E-pasts:

Wallstreet.lv neatbild par rakstiem pievienotajām lasītāju atsauksmēm, kā arī aicina saita lasītājus, rakstot atsauksmes, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Wallstreet.lv patur tiesības liegt rakstu komentēšanas iespēju.

© 2004-2024 wallstreet.lv
e-mail: 
Pārpublicēšanas gadījumā atsauce uz wallstreet.lv obligāta!
Top.LV