Walstreet.lv
Seller of Smiles: Breakouts nedēļas nogalē!
06. marts, 2005 gads.

Pagājušās nedēļas vairākārtējo resitances testu beidzot vainagoja pilnvērtīgs brekouts piekdienā uz diviem lielākajiem indeksiem - S&P500 un Dow Jones 30. Aplūkosim situāciju pirms jaunās nedēļas.



SP500, divas dienas pēc kārtas radot saspīlējumu pie resistances, beidzot piekdien rada spēkus izrauties virs resistances, nu pierādot patiešām lielu buļļu spēku nākamās nedēļas sākumam. Tagad nākamā nedēļa ir ļoti svarīga no sekojoša viedokļa. Ja tirgus spēs nākamnedēļ noturēties virs šiem svarīgajiem līmeņiem un neatkrist atpakaļ trading rangā, mēs varētu gaidīt ļoti nopietnus kāpumus.

Pavisam labi izskatās DJ30.



Šis indekss nu ir ļoti bullish. Vienīgais, kas izrāda panīkumu tomēr ir tehnloģiski smagais NASDAQ, kurš nespēja veikt breikoutu, ko parādīja divi iepriekšējie indeksi, paliekot zem SMA, ar vāju melnu svecīti, kas ir zināma vājuma pazīmē, un var novilkt atpakaļ trading range arī pārējo tirgu.


Nākamnedēļ, ja tirgus spēs pacelt arī NASDAQ, domājams ka būs ļoti labas iespējas nopelnīt longu virzienā

Veiksmi!

Seller of Smiles

P.S Katram treidam stops.

Citi apskati
Komentāri
Vārds: E-pasts:

Wallstreet.lv neatbild par rakstiem pievienotajām lasītāju atsauksmēm, kā arī aicina saita lasītājus, rakstot atsauksmes, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Wallstreet.lv patur tiesības liegt rakstu komentēšanas iespēju.

© 2004-2024 wallstreet.lv
e-mail: 
Pārpublicēšanas gadījumā atsauce uz wallstreet.lv obligāta!
Top.LV