Walstreet.lv
Seller of Smiles: Prasamies vismaz pēc pullback
28. marts, 2005 gads.

Trīs melnās nedēļas manuprāt norāda uz zināma pullbaka iespējamību šonedēļ, jo tirgus ir jau pārpārdots. Aplūkosim indeksus.

SP500 indekss ir sasniedzis maza paātrinājuma kanāla apakšējo malu + RSI(14) nu jau ir samērā pārpārdotā zonā un tuvojas 30, kas norāda uz zināmu pulbaka iespējamību nākamajā nedēļā. Vismaz līdz SMA50 tam vajadzētu tā būt. Tāpēc jaunus šortus ieņemt būtu nevisai pareizi.

Arī DJ30 ir zema ātruma augšupejošā kanāla lejasdaļā, pie tam šeit arī SMA200 ir pavisam tuvu, RSI tuvu 30, tāpēc domājams, ka šis indekss ja arī ies tālāk uz dienvidiem, tad varētu iestāties konsolidācija ap šo SMA200. Arī no šī veidokļa es gaidu pullbacku.

Vājš ir NASDAQ Composite, bet kā redzams arī tas ir kanāla lejasdaļā. un ir jau stipri pārpārdots. Katrā ziņā ja tiks caursista visu augstāk minēto indeksu kanālu apakšējā daļa, un arī SMA200, varētu sākt domāt par krituma nopietnu turpinājumu.

Veiksmi!

Seller Of Smiles

Citi apskati
Komentāri
Vārds: E-pasts:

Wallstreet.lv neatbild par rakstiem pievienotajām lasītāju atsauksmēm, kā arī aicina saita lasītājus, rakstot atsauksmes, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Wallstreet.lv patur tiesības liegt rakstu komentēšanas iespēju.

© 2004-2024 wallstreet.lv
e-mail: 
Pārpublicēšanas gadījumā atsauce uz wallstreet.lv obligāta!
Top.LV