Walstreet.lv
Seller Of Smiles: Konsolidācija, flats, rangebound...
04. aprīlis, 2005 gads.

Jau kārtējo nedēļu ASV tirgus nevar iepriecināt ne ar virzienu, ne kādu nopietnu volatīlumu. Notiek raustīšanās range kanāla lejasdaļā pie ilgtermiņa slīdošās vidējās - SMA200. Aplūkosim grafikus.



Nu tas ir flats, un nebūšu oriģināls atkārtojot tieši to pašu, ko teicu pagājušo nedēļu. Un tas ir - ja tirgus spēs nākamnedēļ penetrēt SMA50, kura starp citu ja sāk sliekties uz leju, izrādot vājuma pazīmes, tad varam gaidīt kaut kādas cerības uz augšanu, bet ja, tiks caursista attēlā redzamā trendlinija, un SMA200, var sākt runāt par nopietna downtrenda sākumu. Pagaidām, kamēr esam kanālā SMA50 - SMA200 un virs 1170, prognozēt kaut ko ir ļoti grūti.

Tādā pašā flatā atrodas arī DJ30



tikai, šeit supports ir ārkārtīgi spēcīgs - SMA200 + trīskāršais price supports. Bet virspusē - kanāla pivots, jeb SMA50. Flats, un nav man ko šeit piebilst, kā tikai, ja caursitīsim SMA200, longi, tiniet makšķeres.

NASDAQ izskatās impotentāk no visiem, šeit weekly close ir zem SMA200, SMA50 ir downtrendā, vārdu sakot techies ir short setups, šeit tas ir acīmredzami. Ja tirgus nākamnedēļ turpinās kritumu, visdrīzāk techies šo kritumu vadīs. Tāpēc šortus meklējiet tieši tur.

Veiksmi!

Seller of Smiles 

Citi apskati
Komentāri
Vārds: E-pasts:
Jau saņemtas 1 atsauksmes

Wallstreet.lv neatbild par rakstiem pievienotajām lasītāju atsauksmēm, kā arī aicina saita lasītājus, rakstot atsauksmes, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Wallstreet.lv patur tiesības liegt rakstu komentēšanas iespēju.

© 2004-2024 wallstreet.lv
e-mail: 
Pārpublicēšanas gadījumā atsauce uz wallstreet.lv obligāta!
Top.LV