Walstreet.lv
Seller of Smiles: Kritiens ar smagām sekām
16. aprīlis, 2005 gads.

Pēc vairāku mēnēšu gaidīšanas un mocīšanās flatā, man ir tas gods paziņot, ka beidzot ir noticis kaut kas, un šis kaut kas ir izrāviens no flata uz leju par ko es runāju iepriekšējos apskatos. Aplūkosim grafikus.

Trešdien vēl tomēr smagnēji apstājoties pie SMA200, tur, kur pagājušo nedēļ izveidojās supports, ceturdien tirgus sarāva šo ledu gabalos un ar piekdienas 191 punkta iznīcinošo sellofu, kam lielā mērā palīdzēja IBM kritiens uz sliktajiem rezultātiem, pabeidza nedēļu ļoti mažoritāros toņos. Šie svarīgie supporti visām trim melnajām svecēm tika caurisisti ar palielinošos volumi, kas norāda uz ļoti spēcīgu investoru paniku un pozīciju likvidēšanu.



NASDAQ-s jau pirms tam vairāk atgādinot downtrrendu nekā range, nu pat piekdien ar gapu gāzās visiem pa priekšu norādot šo sektoru kā vienu no vājākajiem, un tāpēc pēc korekcijas, kas varētu būs nākamnedēļ, šortu setupus ieteicams meklēt tieši šeit. SP500, tikai pasvītro svarīgos pagājušās nedēļas notikumus:


ATR(14) pieaudzis līdz pēdējo laiku maksimumam, SMA200 caursista, SMA50 noliekusies uz leju, supporti iznīcināti, buļļi sakauti. Nu, gaidīsim korekciju atpakaļ uz SMA200, ja tirgus vēlreiz spēs iziet tai caur kā papīram uz augšu, tad vēlāk tā var būt neticami spēcīga katapulta, bet, ja koriģējoties tirgus nespēs penetrēt šo SMA, tad setupi šortam būs nenovērtējami. Vilciens šīs brāzmas šortiem liekas jau ir aizskrējis, pagaidīsim korekciju.

Reģistrēti lietotāji logojas...

5Viss apskats pieejams tikai reģistrētiem lietotājiem!
Autorizācija
Logins:
Parole:
Citi apskati
Komentāri
Vārds: E-pasts:

Wallstreet.lv neatbild par rakstiem pievienotajām lasītāju atsauksmēm, kā arī aicina saita lasītājus, rakstot atsauksmes, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Wallstreet.lv patur tiesības liegt rakstu komentēšanas iespēju.

© 2004-2024 wallstreet.lv
e-mail: 
Pārpublicēšanas gadījumā atsauce uz wallstreet.lv obligāta!
Top.LV