Walstreet.lv
Seller of Smiles: Vai Valmieru gaida Metalurga liktenis - tehniķa skats (13)
25.05.2005

Kādu laiku atpakaļ redzējām samērā šausminošo Liepājas Metalurga [OMX: LME1R] , kritumu. Šī akcija  burtiski 4 dienu laikā nokrita 24 % procentus no konsolidācijas cenu apjoma, 2.7 - 2.75 Ls līmenī.  Vai šāds liktenis gaida arī Valmieras Stikla Šķiedru [OMX: VSS1R] ?

Aplūkosim visu VSS1R grafika vēsturi, izmantojot mēneša grafikus, pacelsimies tālu no intraday kņadas.

Mēnešu grafiki uzrāda samērā spēcīgu trendu, un hipotētiskā trendlīnija vēl nav aizskarta. Tomēr attēlā redzamā spēcīgā melnā svece tomēr ir pirmā šāda, un var norādīt uz nopietna pagrieziena iespējamību, vasaras iestāšanās tikai pastiprina šīs aizdomas. Attēlā redzam trendlīnijas saskari ar SMA10, tās saskaras aptuveni 2.00 Ls līmenī, un tuvu ir arī Fibo pirmais retracements uz 1.90.
Zoomējam zemāk, uz nedēļas grafikiem.



Ārkārtīgi nepatīkamais "kūkums" ar vairākkārtīgu high testu ir ar melnu marubozu nu pārkāpis SMA20 un sliecas lejup. Šis setups ļoti atgādina LME1R pirms krituma. Pietiek šeit pazust šai akcijai raksturīgajiem 1K bidiem, un mēs varam redzēt kritienu līdz 1.9, vai līdz 2 Ls. 1.9 ir spēcīgs līmenis, te ir gan Fibo, gan, iepriekšējais swing high, gan SMA50.

Uzskatu, ka šī akcija ir "uzkārusies", un samērā bīstama, tomēr atšķirībā no LME, tai ir labs supports uz 2 Ls. Līdz šim līmenim nav ieteicams pirkt šo akciju. Pirkt iespējams atkal, ja akcija spēs pārvarēt konsolidāciju virs 2.30. Jebkura cena 2.0 - 2.30 diapazonā pa visu nav pamatota no tehniskās analīzes viedokļa.

Sentiments uz 25.05.2005 - Pārdot.

Seller of Smiles

P.S Pārdot, tikai ņemot vērā visu augstāk minēto.

Citas publikācijas
Komentāri
Vārds: E-pasts:
Jau saņemtas 13 atsauksmes

Wallstreet.lv neatbild par rakstiem pievienotajām lasītāju atsauksmēm, kā arī aicina saita lasītājus, rakstot atsauksmes, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Wallstreet.lv patur tiesības liegt rakstu komentēšanas iespēju.

© 2004-2024 wallstreet.lv
e-mail: 
Pārpublicēšanas gadījumā atsauce uz wallstreet.lv obligāta!
Top.LV