Walstreet.lv
Pasakiet sev taisnību
20.07.2005

Pasakiet sev taisnību

Tirgū nevar gūt veiksmi bez godīguma, bez reālas uzticēšanās, bez godīga bezkompromisa pašam pret sevi, ko daudzi vienkārši nespēj pieņemt.

Par cik treidings zināmā mērā ir psiholoģiska nodarbošanās, tad, neatkarīgi no tā, kā Jūs varētu izskatīties ārēji, veiksme prasa, lai Jūs bezbailīgi un vērīgi ieskatītos sevī.

Par to ir vērts padomāt:

Kas Jūs patiesībā esat? Labākie treideri – nebūt nav pārcilvēki. Patiesībā vairumam no viņiem piemīt visai cilvēcīgas vājības. Tomēr viņu prioritātes ir atkarīgas no izvēlētā tirdzniecības veida. Treideri, atklājuši savas spēcīgākās puses, vai nu viņi ir spēcīgi matemātikā, vai treidera psiholoģijas izpratnē, ekonomisko trendu noteikšanā, vai arī ir gatavi strādāt garas stundas, vai arī ir atklājuši vēl kaut ko pavisam citu – ir atraduši veidu, kā šos atklājumus iekļaut savās tirdzniecības metodēs. Svarīgi ir tas, ka viņi, tad, kad viņi saskārās ar savām vājībām, atrada veidus, kā tām stāties pretī un neļaut graut viņu veiksmi, kuru viņi tik rūpīgi veidoja.

Ko Jūs patiesībā vēlaties sasniegt? Visveiksmīgākie treideri – tie ir cilvēki, kuriem patiesi patīk tirgoties. Lūk, tieši tas viņus arī atved uz tirgu un tieši tas viņus arī notur tajā cīņā pat tad, kad virkne neveiksmju vai ekonomisku kritumu aptur daudzus citus. Pirms Jūs sevi pilnībā veltīsiet treidingam ir nepieciešams apskatīties, vai šī patiešām ir tieši tā darbības joma, kurā Jūs vēlaties darboties. Ja Jūs šeit esat tikai naudas dēļ, tad visdrīzāk, ka vēl pirms Jūs paspēsiet uzkrāt pietiekoši daudz vinnestus, Jūs no sliedēm izsitīs treidinga lielais nepatikšanu un grūtību daudzums. Tikmēr, kamēr Jūs nespēsiet katru dienu nopietni pievērsties ikdienas tirdzniecībai, ir maz ticams, ka Jums tirgū kaut nedaudz uzsmaidīs veiksme.

Cik tālu Jūs plānojat aiziet? Tirgus ir pilns ar treideriem, kuri vēlas realizēt vieglu darījumu, iet pa vieglāko ceļu un atrast vieglu naudu. Tomēr neviens no viņiem nekad nekļūs veiksmīgāks par pārējo, viduvējo, treideru masu. Treideri, kuri ir sasnieguši daudz augstākus veiksmes līmeņus, to ir sasnieguši tieši tāpēc, ka viņi apzināti ir veikuši papildus soļus un patērējuši papildus laiku, lai sevi aizbīdītu aiz tām robežām, kuras pārējie saprot kā neiespējamā robežas. Ja Jūs nevēlaties izpētīt savu iespēju ārējās robežas, lai gūtu ekstraordināru veiksmi, tad Jūs tirgū nesasniegsiet to, ko gribat sasniegt.

Citas publikācijas
Komentāri
Vārds: E-pasts:

Wallstreet.lv neatbild par rakstiem pievienotajām lasītāju atsauksmēm, kā arī aicina saita lasītājus, rakstot atsauksmes, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Wallstreet.lv patur tiesības liegt rakstu komentēšanas iespēju.

© 2004-2024 wallstreet.lv
e-mail: 
Pārpublicēšanas gadījumā atsauce uz wallstreet.lv obligāta!
Top.LV