Walstreet.lv
BMS: EUR/USD kursa tehniskais apskats uz 02.08.2005
02. augusts, 2005 gads.

Pavērojot eur/usd kursa 4h grafiku uzreiz var pamanīt, ka piedejis 3 menešus tas ir pavadījis pārliecinošā downtrendā. Kopumā šis kritums sastāda 1210 punktus, jeb 12 figuras. 11 jūlijā šī tendence tika lauzta, caursitot pretestības līmeni, jeb downtrenda līniju. Iespējams, ka jūlijā izveidojusies figūra būs signāls tam, ka eiro augustā varētu spēcīgi atspēlēties un nostiprināties pret dolāru. Šī figūra manā skatījumā ir perfekts augšupejošais trīsturis, kas no teorijas viedokļa dod signālu gatavoties atvērt longus. Caursitot līmeni 1,2250 tiešām ieteiktu atvērt garās pozīcijas. Bet te var būt vairāki scenāriji, proti, kurss pašlaik izskatās, ka tomēr ir atsities pret šo līmeni un malziet atvirzījies atpakaļ. Tādā gadījumā kurss visticamāk virzīsies atpakaļ līdz trijstūra atbalsta līmenim. Un uz dolāram pozitīvā fundamentālā fona eiro tomēr varētu uzsākt otro krituma vilni un nonākt vēl zemākos līmeņos. Vai pēc ideālā scenārija kurss virzošies līdz pat trijstūra atbalsta un pretestības līmeņu krustpunktam, Kas varētu nozīmēt eiro korekciju.


Bet tā kā arī stohastisks atrodas pārpārdošanas zonā un ir pagriezies uz leju, tad visticamāk, ka arī 4. mēģinājums caursist 1,2250 līmeni būs neveiksmīgs. Pats svarīgākais šonedēļ ir vērot kā attīstīsies šobrīd izveidojusies tehniskā figūra un kas notiek tās robežu tuvumā.



Apskats sadarbībā ar

Citi apskati
Komentāri
Vārds: E-pasts:

Wallstreet.lv neatbild par rakstiem pievienotajām lasītāju atsauksmēm, kā arī aicina saita lasītājus, rakstot atsauksmes, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Wallstreet.lv patur tiesības liegt rakstu komentēšanas iespēju.

© 2004-2024 wallstreet.lv
e-mail: 
Pārpublicēšanas gadījumā atsauce uz wallstreet.lv obligāta!
Top.LV