Walstreet.lv
BMS: Stratēģija: EUR/USD - divu LWMA krustošanās jeb LWMA krusts (41)
16.01.2006

Kopš decembra vidus strādāju ar pavisam vienkāršu stratēģiju: Stundas grafikā uzlieku divas lineāri svērtās Moving avarage: long 20, short 10, un gaidu to krustošanos. Take profit var mainīt atkarībā no tirgus situācijas, es izmantoju 10p, bet stop loss pēc noklusējuma varētu būt 50-60p, bet, lai stratēģija iznāktu peļņu nesoša zaudējumus tā pat kā peļņu var fiksēt attiecībā pēc tirgus situācijas. Pavērojot grafiku var redzēt, ka gadās arī situācijas, kad var nepaņemt pat t/p 10p apmērā, tādēļ saņemsim zaudējumus -60 p vērtībā. Lai tā nebūtu labāk aizvērt prieķšlaicīgi ar mazāku zaudējumu. Pamatā taktika ir tāda, ja krustojas MA, atveram pozīciju, bet ja t/p īsā laikā brīdi netiek paņemts, un darījums ieiet negatīvā teritorijā varam vērt to ciet ar minimālu zaudējumu vai minimālu t/p. Principā, ja impulss būs spēcīgs, tad mazais t/p tiks paņemts ātri, bez ilgas gaidīšanas. Ideālākais variants tanī pašā bārā. Pozīciju aizveram priekšlaicīgi, ja saņem pretēju signālu.

 



Izmantoju papildus indikatoru, kas MA krustojoties izmet punktus: dzeltens - buy, melns - sell, kas palīdz atrast pareizo momentu pozīcijas atvēršanai. Ja kādam ir interese atstājiet savu mailu, uz kuru tiks nosūtīts šis indikators.

Peļņas/zaudējumu tabula:

Nedēļa

Peļņa punktos pa dienām

Kopā

P

O

T

C

P

16.01.06 - 20.01.06

10     

14    

      0   

   6      

    12    

42

23.01.06 - 27.01.06

0

-17 

 -13

24

30.01.06 - 03.02.06

 0

6

 6

 48

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

BMS sadarbībā ar Tradex Capital Markets Latvia Ltd.



Saistību atruna:

Šo apskatu ir sagatavojis viens resursa veidotājiem, kā pilnīgi informatīvu, un tas nesatur nekādus ieteikumus vai aicinājumus ne pirkt ne pārdot finanšu instrumentus. Par šo darbu, netiek saņemts arī nekāds atalgojums, resursa  veidotājam arī nav līgumisku attiecību ar portāla wallstreet.lv lietotājiem. Materiālā paustais viedoklis var tikt mainīts bez iepriekšēja brīdinājuma. wallstreet.lv portāla veidotājs, vai jebkāda ar to saistītā persona neuzņemas atbildību par jebkāda veida materiālajiem vai morālajiem zaudējumiem, kas radušies vai varētu rasties izmantojot šajā resursā atrodamo informāciju vai tās daļu.

Citas publikācijas
Komentāri
Vārds: E-pasts:
Jau saņemtas 41 atsauksmes

Wallstreet.lv neatbild par rakstiem pievienotajām lasītāju atsauksmēm, kā arī aicina saita lasītājus, rakstot atsauksmes, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Wallstreet.lv patur tiesības liegt rakstu komentēšanas iespēju.

© 2004-2024 wallstreet.lv
e-mail: 
Pārpublicēšanas gadījumā atsauce uz wallstreet.lv obligāta!
Top.LV