Walstreet.lv
Noteikumi? Kādi noteikumi?
08.09.2004

Noteikumi? Kādi noteikumi?

Nākamajā reizē kad Jums kāds teiks, ka viņš Jums var iemācīt treidinga zelta noteikumus, varat smieties viņam tieši sejā tā kā to būtu darījis jebkurš pieredzējis un veiksmīgs treiders. Jebkurš patiešām pieredzējis treiders zina, ka nepastāv nekādi noteikumi, kas attiecās uz treidingu. Jūsu tirdzniecības plāns ir vistuvāk tam, kas kaut nedaudz var atgādināt noteikumu kopumu un tieši Jūs esat to īpašnieks.

Izstrādājot tirdzniecības plānu Jūs jau droši vien sapratāt cik svarīgi ir tas, lai plāns atbilstu Jūsu individualitātei.

Tāpat Jūs droši vien nonācāt pie secinājuma, ka plāns ir jāveido nevis tukšā vietā, bet tas ir jābalsta uz Jūsu idejām.

Novērojot veiksmīgus tirdzniecības plānus, kurus pielieto veiksmīgi treideri, Jūs sapratīsiet, ka jo tuvāk plāns ir pieskaņots Jūsu individualitātei, jo tas būs veiksmīgāks un treideram ar to būs vieglāk strādāt. Jūs tāpat arī zināt, ka, kaut arī ir novērojama kaut kādas līdzības, tomēr nepastāv nekāds noteiktu „noteikumu” komplekts. Ja Jūs kaut ko atradīsiet, kas Jums šķitīs līdzīgs kaut kādam komplektam, tad patiesībā tas ir tikai speciāli izveidots tirdzniecības plāns, lai strādātu kaut kāda viena veiksmīga treidera stilā.

Un tātad, ja jau nav nekādu noteikumu, ko tad darīt? Kā atrast principus savai tirdzniecībai? Atbilde ir šāda – iemācieties domāt neatkarīgi no saprotamiem terminiem. Apzināti vai ne, bet Jūs lielāko dzīves daļu esat pakļāvušies kaut kādiem noteikumiem. Baudiet brīvību. Uz tirgu skatieties sev izdevīgā veidā neatkarīgi no tā, ko iesaka informācijas līdzekļi un grāmatas. Tirgoties vajag tikai saskaņā ar sevi. Izpētiet vairākas domāšanas metodes un sekojiet tai, kura Jums liksies visdabiskākā. Atrodiet paši savu tirdzniecības stilu un lietojiet to.

www.innerworth.com

Citas publikācijas
© 2004-2024 wallstreet.lv
e-mail: 
Pārpublicēšanas gadījumā atsauce uz wallstreet.lv obligāta!
Top.LV