Walstreet.lv
Jaunākais forumāPalīdzībaLietošanas noteikumiReģistrācijaAizmirsu paroliLogin
Forumu saraksts/Politika/Karš starp Ukrainu un krieviju
Lapas:previous123...242526
Charles
Pievienots: 17.08.2004
Ziņojumi: 2228
27.08.2024 16:41

Bandera, tu pirms izzīst no pirksta šos ciparus (tāpat kā visu stāstu) būtu vismaz pats parēķinājis, cik tas ir. Te tomēr ir investoru forums, visi māk rēķināt.

Došu nelielu hintu - nav tik mazas monētas, kas atspoguļotu šo daudzumu no viena miljona. No viena miljarda - jā, ir dažas monētas, bet papīra banknote nesanāk.

Stefani Bandera
Pievienots: 04.08.2023
Ziņojumi: 272
Re: Karš starp Ukrainu un krieviju
27.08.2024 17:28

zini ir tāda filma "Tups un vēl tupāks" Charles, tad tu esi pavisam tups. Es rakstīju, ka Volodimirs Zelenskis par to, ka slepkavo ukraiņus no ASV saņem dolārus un bitkoinus uz ofšoru kontiem desmitiem un simtiem dolāru naudā. Tāpēc jau Zelenskis visu laiku lido pie Baidena, lai saskaņotu cik kuram atleks no ieroču tirdzniecības, to tikai galīgs idiots nesaprot, ka abiem prezidentiem( no kuriem viens ir varas uzurpators saskaņā ar Ukrainas Konstitūciju) atlec komisija no darījumiem, nemaz nebrīnīšos, ka viena shēma iet caur "Burismu", jo ne velti Zelenskis atteica kādam ASV prezidentam atklāt šo koruptīvo shēmu, kā arī Zelenskis Ukrainas ģenerālprokuroram  to aizliedz izmeklēt un ne Ukraina, ne ASV neveic šīs korupcijas shēmas izmeklēšanu. Tā lūk. Tas tā īsi, bet nesauksim vārdā kuriem tupajiem tas izskaidrots, gan jau paši pieteiksies HA HA. Tagad saprotu kāpēc Rīgas fondu birža vissūdīgākā Baltijā, jo tieši tādi finansisti kā tu tur tirgojas.

Stefani Bandera
Pievienots: 04.08.2023
Ziņojumi: 272
Re: Karš starp Ukrainu un krieviju
27.08.2024 17:39

desmitiem un simtiem dolāru naudā, izleca vārds tūkstošiem. Bet ja ņem Charles tavu matemātiku, tad pat ja viņš par cilvēku slaktiņu, jo Ukrainu uztaisījis par NATO ieroču poligonu, saņem 4 $ vai 5 $ vai pat 10 $ viņš par savu bendes darbu saņemt atlīdzību. Taču atlīdzība viņam par cilvēku slaktiņu ir mērāma simtiem tūkstošu ASV $ un tāpēc ASV viņu Zelenski, nevis ukraiņu tautu, nevis Ukrainu aizsargā. Kā arī kā teica amerikāņu politiķi, viņu skaitā prezidenta kandidāti, tad Zelenskis aizsargā ASV naudu( ja citēju, tad ieguldīto "kapitālu") ieguldītajā Ukrainas industrijā, zemes teritorijās un mežos. Tāpēc jau amerikāņiem nav vajadzīgi cilvēki Ukrainā, jo viņiem ir vajadzīga zeme bez 3 šķiras cilvēkiem( par kādiem Eiropa uc uzskata slāvus). Un Volodimirs Zelenskis ļoti labi kalpo šim mērķim. Brīnos un nebeidzu brīnīties cik zems intelektuālais līmenis ir Latvijas iedzīvotājiem.

maxxtro
maxxtro
Pievienots: 11.07.2005
Ziņojumi: 7117
Re: Karš starp Ukrainu un krieviju
02.09.2024 14:11

Эта ракета долетит до Москвы за минуты: Зеленский предупредил Путина.

Treks
Pievienots: 15.11.2004
Ziņojumi: 617
Re: Karš starp Ukrainu un krieviju
04.09.2024 12:32

Nekas te nav mainījies, rašistiski fašistiskais Banderas kā ierasts maina jēdzienus - jo viņa prāt raškai ir tiesības darīt ko vēlas, slepkavojot savus krieveļus. Es to vispār jau atbalstu, jo mazāk tupu krievu, jo mierīgāk tai pasaulē kļūs.

Kāda starpība, kam kas pieder Banderas... Likumi Ukrainā ir Ukrainas nevis US. Ja LV kaut kas pieder amerikāņiem, tas nekādi neatceļ to, ka arī latviešiem te kaut kas pieder.

Cik jau sarkanās krieveļu līnijas ir pārkāptas?

Kas te kā izbijis NATO karavīrs stāstīja, ka pret krieviem NATO nespēj karot... Protams, ja kareivji tādi kā teiku stāstītājs, tad nevarētu.

Žēl protams, ka Hermanis nolaidis šo vietni pa grunti ļaujot te uzplaukt visādiem banderasiem

Lapas:previous123...242526
Forumu saraksts/Politika/Karš starp Ukrainu un krieviju
© 2004-2024 wallstreet.lv
e-mail: 
Pārpublicēšanas gadījumā atsauce uz wallstreet.lv obligāta!
Top.LV