Walstreet.lv
Jaunākais forumāPalīdzībaLietošanas noteikumiReģistrācijaAizmirsu paroliLogin
Forumu saraksts/Politika/problēmas pasaulē
Lapas:previous12345
Kaustins
Pievienots: 14.10.2019
Ziņojumi: 2787
24.07.2024 01:10

Pamodies jauns Hitlers, kurš arī murgoja ka Krievija uzbruks fašistiskajai Vācijai, tikai nez kāpēc Hitlers uzbruka Anglijai un pēc tam PSRS: “Pamatojoties uz Vācijas un sabiedroto izlūkdienestu un armiju sniegto informāciju, Karstens Breiers lēš, ka pēc pieciem līdz astoņiem gadiem Krievijas armija būs nokomplektēta un apgādāta iespējamam uzbrukumam NATO teritorijai.” Vācijai jāgatavojas iespējamam Krievijas uzbrukumam piecu gadu laikā. Vienlaikus viņš piebildis.....- no  "Sächsische Zeitung". Nu var jau murgot, atvainojiet lēš.

Charles
Pievienots: 17.08.2004
Ziņojumi: 2226
Re: problēmas pasaulē
24.07.2024 12:41

Kaustin, tu padari savus argumentus bezjēdzīgus, ja visur mēģini iepīt fašistus un Hitleru. Hitlers ir kļuvis par vienu no lielākajiem ļaunuma etaloniem ne jau dēļ tā, ka viņš tur būtu kaut ko murgojis, bet gan tādēļ, ka viņa rīcības dēļ gāja bojā daudzi miljoni cilvēku. Šobrīd uz to mums ir tikai viens kandidāts - Putins.

P.S. PSRS armija tak galu galā ieņēma Berlīni, vai ne?

Kaustins
Pievienots: 14.10.2019
Ziņojumi: 2787
Re: problēmas pasaulē
24.07.2024 19:08

Charles es lietas saucu īstajos vārdos. Fašists ir fašists. Tie, kas atbalstīja( domāta Eiropa) krieviski runājošo slepkavošanu Donbasā un Odesā pie Parašenko valdīšanas ar Eiropas atbalstu ir tieši tie paši fašisti, kuri šodien grib revanšēties. Un tādi ir arī pie mums Latvijā, iespējams pat Jūs Charles. Mūsu fašistu līdzskrējēji pilnīgi mierīgi maršē pa Rīgas ielām un valsts policja viņus vēl apsargā, tie jau arī ir fašisma atdzimšanas iedīkļi Eiropā. Piemēram, precīzi valsti tagad neatceros, bet šķiet ka Spānijā( jebkurā variantā Eiropas Savienībā un NATO blokā), jau ar tiesas lēmumu ir atļauts ar roku izpildīt Hitlera sveicienu( rokas uzmešanu uz augšu). Tā ka fašisms atgriežas, bet tikai no Eiropas Savienības puses un iespējams Tramps tāpēc arī grib iziet no NATO, ka Eiropā atdzimst fašisms. 

Bet tagad pat ienāca doma, bet varbūt Trampu kā reizi šomēnes gribēja nošaut atdzimstošie fašisti?

Charles
Pievienots: 17.08.2004
Ziņojumi: 2226
Re: problēmas pasaulē
24.07.2024 22:43

Donbasā un Odesā slepkavoja arī ukrainiski runājošos. Tad tu esi gatavs tāpēc arī krievus saukt par fašisitiem?

Kaustins
Pievienots: 14.10.2019
Ziņojumi: 2787
Re: problēmas pasaulē
25.07.2024 02:18

VIEDOKLIS. Pareizi Charles pamanīji: "Donbasā un Odesā slepkavoja arī ukrainiski runājošos. Tad tu esi gatavs tāpēc arī krievus saukt par fašisitiem?" , ka banderovieši un Porošenko, Zeļenska režīms sāka slepkavot gan krievus, gan ukraiņus, gan ungārus un citas minoritātes Donbasā, Luganskā, Odesā, Krimā un Eiropa apmierināti berzēja roķeles, kā Merķele pateica, jā mēs Putinu apmānījām. Un tagad šie fašistu pēcnācēji ar saviem banderoviešu līdzskrējējiem revanšējas un turpina izliet cilvēku asinis no Borisa Džonsona un Kolina Pauela padeves, saucas mūsu, tas ir amerikāņu demokrātija. Savukārt amerikāņu demokrātija nozīmē, ka Ukrainā slāvi viens otru apslaktē, lai amerikāņu anglosakšu kapitālisti uz to un kara rēķina varētu iedzīvoties, jo es kaut kā nepamanīju ka Boriss Džonsons atrastos Ukrainā un pats personīgi Ārzemju leģionā karotu pret Krieviju. Savukārt mūsu vietējais gestapo viņiem cītīgi piebalso un karo ar Latvijas pensionāriem, bet šodien izlasīju, ka par to, ka tēvs vizina savu miesīgo meitu, tad šie gestapovieši pa presi izkladzina, ka tēvs esot savu miesīgo bērnu nozadzis( laikam no sevis  smiekls nozaga)  un to pat ieliek Interpolā: manā izpratnē tās ir Gestapo režīma metodes, fašisma ideju izplatīšanai. Tie, kas nezina, tad tieši fašisti pēc 2.pasaules kara nepilngadīgus bērnus( cik atceros tad gāja runa par bezpajumtniekiem) atdeva homoseksuāliem hitleriešiem pārorientēšanai un tā ir oficiāla informācija, kuru pēc Vācijas apvienošanās paši vācieši publiski atzina. Tā ka es domāju, ka Vašingtonā sēž daudz fašistu sekotāju un Vašingtona ar patreizējo viņu netradicionālo dienaskārtību ir vienkārši pārņēmuši šīs fašistiskās metodes un kā redzam ļoti jauki ievieš Pasaulē- pat kādu vietējo aborigēnu prezidentu iecēluši, tā ka es domāju, ka šis Prezidents ir hitleriešu līdzskrējējs, jo izmanto kādu no hitleriešu metodikām. Es domāju, ka ar savu kamingaut viņš ir apliecinājis uzticību hitleriešiem un fašistu idejām. Iztirzājot teikto un uzzināto informāciju secinu, ka Latvijā ir atgriezies fašistiskais režīms( ne velti tautā ir teiciens"zivs pūst no galvas".). Neatbalstu un nolādu fašistiskos režīmus, ģenerāļus un kara agresorus. Ja kāds grib iebilst, tad pasakiet- vai bija Nirnbergas vai Hāgas tribunāls pār Kolinu Pauelu, Donaldu Rumsfeldu vai Džordžu Bušu, par masu slepkavībām, masu iznīcināšanas ieroču pielietošanu, civiliedzīvotāju terorizēšanu un iznīcināšanu, jo arī uz viņu sirdsapziņas ir latviešu karavīra Olafa Baumaņa nāve. Ja kāds te gribēs būt pārgudrs, tad sāciet ar konkrētu atsauci uz Hāgas tribunāla lēmumu, datumu, tiesas sēdi, kad šie manis pieminētie, manā skatā, cilvēku masu slepkavas( jo uz viņu rokām ir arī latviešu virsnieka O.Baumaņa nāve. Šie anglosakši viņu aizsūtīja nāvē) ir notiesāti un sēž cietumā par valsts okupāciju, teroru un civiliedzīvotāju masu slepkavībām un par masu iznīcināšanas ieroču pielietošanu. Labprāt paklausītos Jūsu viedokli, tikai lūdzu ar konkrētu atsauci uz Hāgas tiesas spriedumu. PetuhU bars.

Es pateiktu, kas Ukrainā slepkavo cilvēkus, bet teiksim tā politkorekti, es uz to norādīju ar pirkstu, tikai šaubos vai fašistu pēcnācējiem pielec uz ko es norādu siena

Charles
Pievienots: 17.08.2004
Ziņojumi: 2226
Re: problēmas pasaulē
25.07.2024 12:51

Uz manu vienkāršo jautājumu tā arī neatbildēji, bet sarakstīji garu palagu ar meliem un puspatiesībām, kas ņemtas no Krievijas info telpas. Tu pat nemēģini ieklausīties otras puses argumentos, tāpēc strīdēties ar tevi ir bezjēdzīgi, kā to jau te iepriekš norādīja citi foruma dalībnieki. Bet nu ok, kad man būs luste, atkal iesaistīšos.

Kaustins
Pievienots: 14.10.2019
Ziņojumi: 2787
Re: problēmas pasaulē
25.07.2024 14:09

te Jums fašistu atbalstītāj Charles atbilde:nra.lv/pasaule/464258-izcelies-nopietns-konflikts-ukrainas-karaviru-starpa-notikusi-apsaude-ir-bojagajusie.htm

Tā kā nenorādīji nevienu starptautiskās tiesas spriedumu par Kolina Pauela noziegumiem par ANO apmānīšanu ar viltus mēģeni utt un ASV ģenerāļu iebrukumu Irākā, tad tas norāda ka esi tāds pats fašistu izdzimtenis kā Hitlers, jo atbalsti masu slepkavības.

Pie tam faktus raksta latviešu valodā Latvijas prese, piemēram par karavīra Olafa Baumaņa nāvi dēļ ASV untumiem, neesi slinks iegoglē, jo es atsaucos uz publiskiem ziņu avotiem, piemēram: www.apollo.lv/4695415/karavira-nave-iraka-maksa-letak . Esat nojūgušies ar rusofobiju, tā ka nebūs nekāda brīnuma, ka Krievu armija kā Latvijas prezidenta Kārļa Ulmaņa laikā atkal ienāks Latvijā, jo paši uz to provocējat. Sakiet paldies, ka Žirinovskis atdeva galus, savādāk krievu tanki jau tagad stāvētu pie Brīvības pieminekļa. Es esmu pret karu un neatbalstu iebrukumu citās valstīs, bet ja Kārlis Ulmanis aicina, tad kāpēc uz to neatsaukties kādam psiholoģiski nestabilam politiķu grupējumam! Tautā runā, ka vēsture atkārtojas.

Naetbalstu atšķirībā no Jums fašistu līdzskrējēji militārās agresijas un to neslavēju pretstatā Jums un Latvijas valdībai. Jo manā ieskatā Latvijas valdība saņēma 1,3 miljardu ASV dolāru kukuli kredītā, lai Latvijas valdība neiebilstu pret Izraēlas genocīdu palestīniešu teritorijās un civiliedzīvotāju slepkavībām Gazā. Pretstatā liekulīgajai Latvijas valdībai, tad tauta izgāja ielā un protestēja pret Izraēlas genocīdu, un rasismu pret palestīniešiem. Tad saki kuri te ir fašisti? Protams arī Krievijā ir kaut kādi fašistiksi grupējumi, bet Eiropā un ASV to ir daudz vairāk, bet pat te Latvijā to fašistu līdzskrējēju noteikti ir vairāk nekā visā Krievijā.

Kaustins
Pievienots: 14.10.2019
Ziņojumi: 2787
Re: problēmas pasaulē
25.07.2024 15:06

Tieši fašistu līdzskrējēji,  tāpat kā fašisti nedzird un nevēlas dzirdēt citu viedokli, ko saka citi cilvēki. Un vēsturiski jau ir zināms rezultāts ar ko tas beigsies- ar gāzes kamerām, ar Alus pučiem, koncentrācijas nometnēm, Kārļa Ulmaņa diktatoriskiem režīmiem( par to liecina fakts, ka diktatoram un Latvijas valsts interešu, un tautas nodevējam Rīgā ir uzstādīts piemineklis), tāpēc jau es arī vairs neriskēju dzīvot Latvijā un regulāri ceļoju pa pasauli, bez konkrētas piesaistes, jo Eiropā daudzviet atjaunojas fašistiskas valdības.

Charles
Pievienots: 17.08.2004
Ziņojumi: 2226
Re: problēmas pasaulē
25.07.2024 17:07

Fašists Kaustins rakstīja:

te Jums fašistu atbalstītāj Charles atbilde:nra.lv/pasaule/464258-izcelies-nopietns-konflikts-ukrainas-karaviru-starpa-notikusi-apsaude-ir-bojagajusie.htm

Tu pats rakstu lasīji? Kāds šim sakars ar manu jautājumu? Šādi atgadījumi armijās parasti dēļ karavīru ņirgāšanās vienam par otru notiek ik pa laikam - pašā rakstā ir pieminēti vēl vismaz 2 gadījumi, pa vienam Ukrainas un Krievijas armijās. Bet ir bijuši vairāk.

Vārdu "fašists" tu lieto tikpat bieži kā krievi sarunvalodā vārdu "bļaģ". Es tiešām nesaprotu, ko tu ar to domā. Ja gribi diskusiju, uzraksti savu definīciju, kas ir "fašisms".

vijs666
Pievienots: 12.09.2006
Ziņojumi: 2346
Re: problēmas pasaulē
03.08.2024 22:15

gd⚡️Иран отомстит за смерть главы политбюро ХАМАС Хании «в соответствующее время, в соответствующем месте и соответствующим образом», — заявили в КСИР.


Также КСИР заявил, что Исмаил Хания был убит «выстрелом снаряда малой дальности с боеголовкой массой около 7 килограммов».

Убийство Хании было организовано Израилем при поддержке США, заявили в КСИР.
Lapas:previous12345
Forumu saraksts/Politika/problēmas pasaulē
© 2004-2024 wallstreet.lv
e-mail: 
Pārpublicēšanas gadījumā atsauce uz wallstreet.lv obligāta!
Top.LV