Walstreet.lv
Jaunākais forumāPalīdzībaLietošanas noteikumiReģistrācijaAizmirsu paroliLogin
Forumu saraksts/Latvijas vērtspapīru tirgus/Latvijas ekonomiskā situācija
Lapas:previous123...585960...157158159next
Imanc
Pievienots: 17.02.2006
Ziņojumi: 52
Re: Latvijas ekonomiskā situācija
12.06.2009 14:21
SDS, Mario,

Man jau liekas, ka sociālo nemieru laikā nelielai labi/slikti/nekādi apmācītai specvienībai nav nekādas nozīmes. Nozīme ir tikai tam, cik skarbus lēmumus attiecībā uz pielietojamo tehniku un speclīdzekļiem (tikai speclīdzekļi vai arī kaujas ieroči) ir gatavi pieņemt pie varas esošie un cik ļoti spēka struktūras ir motivētas šos lēmumus pildīt.

Nedomāju, ka būs liela jēga no specvienības OMEGA, kurai tiek dots rīkojums pielietot kaujas ieročus, bet tai pat laikā parastā policija paliek savos iecirkņos vai pievienojas pūlim.

PS - kur tad bija Omega janvāra grautiņa laikā? Ka tik nebija tā, ka 100-150 lielākoties pusaudžus pāris stundas mēģināja nekoordinēti savaldīt pilnīgi nemotivēti ierindas policisti, kuriem vispār nebija kādu vadības rīkojumu un koordinācijas.

 

 
Imanc
Pievienots: 17.02.2006
Ziņojumi: 52
Re: Latvijas ekonomiskā situācija
12.06.2009 14:31
PPS - stipri šaubos, ka Igaunija būs gatava aizdot savu Omegas analogu sociālo nemieru savaldīšanai. Tehnikas aizdošana un bruņotu vienību (nu labi ka ne vēl armijas) esamība citas valsts teritorijā nav viens un tas pats no juridiskās puses un vajadzības gadījumā to var traktēt arī kā bruņotu iejaukšanos citas valsts iekšējās lietās.

Es protams neesmu starptautiskās tiesības īpaši studējis, bet manuprāt igauņiem šāda iespēja vienkārši nav vajadzīga ne iekšpolitiski ne ārpolitiski. Kāda velna pēc riskēt ar iespēju iepīties n-tajos starptautisko tiesību kāzusos.
Mario
Pievienots: 13.10.2004
Ziņojumi: 3487
Re: Latvijas ekonomiskā situācija
12.06.2009 15:14
Jā, ar plikām rokām pretīm lodei (kaut gumijas) nenostāvēsi.
Cik man zināms, tieši LR dažus gadus atpakaļ bija sapirkusies kruto tehniku nemieru apspiešanai. Kuru lūdza aizdot Igauņi 2007.g. maija 'kareivja" grautiņu apspiešanai.
Bez tam, kad Rīgā bija NATO sammits, LR saņēma ļoti daudz un dažādas speciekārtas.

Piemēram Tu brauc autiņā, Tavs mobilais ir vienkārši ieslēgts (zvanu uztveršanas režīmā), bet 500 m - 1 km attālumā policisti, ja gribēs, dzirdēs visu, par ko Tavā mašīnā tiek runāts.
Imanc
Pievienots: 17.02.2006
Ziņojumi: 52
Re: Latvijas ekonomiskā situācija
12.06.2009 23:27
Mario, es par spectehniku un lodeem nestriidos, bet par motivaaciju. T.i. kursh buus gatavs to spectehniku njemt rokaas un iet aizstaaveet valdiibu, zinot, ka taa valdiiba ir vinjam pasham nogriezusi algu, atlaidushi no darba sievu, nonjeemushi beernu pabalstu un nogriezushi pensiju maatei.

Turklaat lielai tautas masai ir taada opcija, kaa izkliist pa pilseetu. A policijas daudzums ta ir ierobezhots. Nebuut nepropogandeejot ieshanu ielaas gribu teikt tikai to, ka janvaarii policija paraadiija to, ka pat ar nelielu tautas daudzumu tikt galaa ir ja ne problemaatiski, tad tas prasa vismaz prasa kaut nelielu koordinaaciju, kuras nav.
dragonfly
Pievienots: 17.08.2004
Ziņojumi: 2022
Re: Latvijas ekonomiskā situācija
13.06.2009 12:36
Vajag pārtraukt vainot valdību visās nelaimēs. Protams, viņi uzaudzēja birokrātisko aparātu treknajos gados, jā, iztērēja visu, kas vien ienāca budžetā, radīja algu pieauguma spirāli,  bet nu viņi tautas bāleliņu vietā nesagrābās kredītus astronomiskos apjomos, kas mērāmi desmitos miljardu latu, pret kuriem SVF aizdevuma summa vien piliens jūrā! Latvieši masveidā un labprātīgi ielīduši neatmaksājamu parādu jūgā, uzvedušies kā pēdējie kretīni, ja saucam lietas īstajos vārdos. Un tagad vēl šie plānprātiņi ies ielās dauzīt logus? Nu nē! Ejiet un dauziet paši savu dzīvokļu logus, jo tur dzīvo īstie krīzes vaininieki...
Morāle: Kas ir visdārgākais pasaule? Mūļķība, jo par to visvairāk jāmaksā. Tagad latviešu tautai ir piestādīts rēķins par viņas neprakstāmo vieglprātību un muļķību. Labāk klusējot visi kopā to samaksāsim, nevis vēl trakosim uz ielām kā pēdējie īdiņi...
sds
Pievienots: 23.01.2007
Ziņojumi: 918
Re: Latvijas ekonomiskā situācija
13.06.2009 13:17
dragonfly

Tam varētu piekrist, bet tad mēs nonākam līdz tēzei, ka daļa sabiedrības nav spējīga plānot ilgtermiņā un vajadzīgs kāds, kas plāno viņu vietā.Labāku kandidatūru par valdību/parlamentu grūti iedomāties.

Interesanta nianse ir tā, ka n-tās mācībiestādes nevaldāmā straumē visus šos gadus ražoja finansistus un ekonomistus, bet nez kāpēc brīdinājuma saucienus varēja dzirdēt kā atsevišķus pīkstienus optimisma rokoperā.Atliek secināt, ka nekur tālu no primātiem raksturīgajiem sociālās uzvedības modeļiem neesam tikuši - pūlis pavilkās uz emocijām, nevis vēsi analizēja notiekošo.Kad šoziem viss apstāsies, varēsim palēnām sākt štukot, kurā virzienā nākamreiz tiks ievirzīts bara instinkts.
dragonfly
Pievienots: 17.08.2004
Ziņojumi: 2022
Re: Latvijas ekonomiskā situācija
13.06.2009 15:31
sds - bet tad mēs nonākam līdz tēzei, ka daļa sabiedrības nav spējīga...

Jā nav spējīga, ne tikai plānot ilgtermiņā,  bet pat redzēt tālāk par savu degunu. Kāpēc mēs tādi esam, grūti teikt, iespējams, ka piecdesmit sociālismā pavadītie gadi mūs ir padarījuši par tādiem izdzimteņiem, iespējams, ka saknes sniedzas vēl tālāk, vācu un zviedru jūgos senatnē, kad mūs selekcionēja pēc "paklausības gēna". Rezultātā esam tādi, kas vairumā nespēj un agresīvi nevēlas uzņemties pilnu atbildību par savu personīgo likteni. Apkakāties protam, bet, kad jāslauka pakaļa, tad bļaujam, lai valdība gādā pamperus! Jo redz, pašiem rokas par īsām...
Morāle: kamēr Latvijā nenāks paaudze, kas pati par sevi atbildēs, tikmēr paliksim kalpi savā zemē.
bigbrother
Pievienots: 09.02.2005
Ziņojumi: 1494
Re: Latvijas ekonomiskā situācija
14.06.2009 08:59
āmen!

p.s. ja jau nebūs par vēlu un nebūs notikušas neatgriezeniskas un nelabojamas lietas...
vijs666
Pievienots: 12.09.2006
Ziņojumi: 2359
Re: Latvijas ekonomiskā situācija
14.06.2009 10:41
twisted ļ.c. DF nesauc visus par izdzimteņiem , Tev neviens nav devis tādas tiesības.... ,domāju, ka es tāds neesu(protams tā domāju es)wink

ja šeit, LV, TIKA veikta visas sabiedrības zombēšana, ka nauda ir -popkorns un liela sabiedrības daļa tika padarīta "durna" -nozombēta un iedzīta samērā lielos sūdos, tad daļu atbildības jāuzņemas arī Tev, jo forumā tā riktīgi neviens to arī neiztirzāja(nebļāva pilnā balsī uz kurieni mēs ejam), bet centās uz to nopelnīt....atdzīsti jel to- tai skaitā arī Tu...

 

 

 
dragonfly
Pievienots: 17.08.2004
Ziņojumi: 2022
Re: Latvijas ekonomiskā situācija
14.06.2009 12:57
vijs666 -
Par "izdzimteņiem" piekrītu, tas bija pārspīlējums, es, kā literāts, mīlu saasināt krāsas. Kas attiecas uz manu vainu, tad te tu kļūdies, esmu aģitējis savus apkārtējos cilvēkus nelīst kredītos, arī forumā neskaitāmas reizes rakstījis, ka jādzīvo "zem saviem līdzekļiem" un bez kredītiem, ka nav jāpērk dārgas mašīnas līzingos u.t.t, vēl buma pašā karstumā, NĪ sadaļā, ne tikai es, bet arī citi forumieši izteicās pret neprātīgo hipoteku ņemšanu, brīdināju no kraha, kas piemeklēs, sakot, ka tas būs daudz smagāks, nekā pēc bankas Baltija piedzīvotais. Manas aģitācijas rezultāts ir vairāk kā pieticīgs - nevens no maniem pieaugušajiem bērniem nav ielīdis kredītos. Viņi dzīvo zem saviem līdzekļiem, un arī bērnus māca atbildēt par savi 100%, neprasot neko un nekad no valdības.
Ja tu man pārmet to, ka nopelnīju uz akciju tirgus buma rēķina, tad laikam esi komunists? Piedod, bet es nevaru aizlidot uz Marsu un tur pelnīt, es pelnu tajos apstākļos, kādus nu man te Latvijā liktenis iedevis. Es vismaz neesmu pametis dzimteni, kā tie tautas nodevēji, kas aizlaidušies tālās zemēs laimi meklēt. Vai tādēļ mēs stāvējām par brīvu Latviju, lai viņi masveidā brauktu prom? Kā lai mēs uzbūvējam nacionālu valsti, ja tās pilsoņi tik ļoti ienīst dzimto zemi, ka pie pirmās merkantilās izdevības laižas prom kā žurkas no grimstoša kuģa? Pēc 20 gadiem te būs dabas rezervāts bez latviešiem, ja tā turpināsies...
Secinājums - vērojot tautas emigrāciju, saprotu, ka latviešiem nepienākas nacionāla valsts. Bauri to nespēj novērtēt, bauri brauc kalpot tur, kur vairāk maksā. Tāda ir skarbā patiesībā. Un tu saki, ka neesam izdzimteņi? Kas tad mēs esam?
Reinis
Pievienots: 16.08.2004
Ziņojumi: 800
Re: Latvijas ekonomiskā situācija
14.06.2009 14:19
Par gaidīšanu uz valdību pilnībā pievienojos, dragonfly. Tā ir nopietna nācijas problēma. Bet tik tālu, lai sauktu kādu par izdzimteni gan es neietu. smile Latvieši, kas emigrēja kara laikā, emigrācijā sākot no nulles sasniedza labus rezultātus savā dzīvē, un viņi necik nepaļāvās un neko negaidīja no citu valstu valdībām. Es domāju, ka šeit lielā mērā ir vainojams sociālisms.
vijs666
Pievienots: 12.09.2006
Ziņojumi: 2359
Re: Latvijas ekonomiskā situācija
14.06.2009 14:23
applause  he, līdz šim mani ir tikai nosaukuši par fašistu-nacionālistu, bet pa komunistu.... nu paldies!!beer   esu pietiekoši liels šīs zemes patriots .

DF es jau arī nopelnīju un domājams ne slikti....

runa ir par krietni nopietnākām lietām ,kas šeit tika izvērstas, par zombēšanu no banku puses un no valdoņu nevēlēšanās ieviest likumdošanu ,kas pasargātu  tās līdzpilsoņus no tā ārprāta kas ir pastrādāts un vēl gaidāms.....mad  pats tak labi zini ,ka cilvēks savā būtībā ir vājš...kāpēc TIKAI tagad reklāmās par kredītiem tiek piesaukts sauklis "aizņemies apdomīgi"...sākumu Tu pats labi atceries ĀRPRĀTS!! deva kā sēmuškas.

p.s. man arī nav kredītsaistību, bet vai tas mani padaramierīgāku un laimīgāku, diez vai... fons ir slikts un būs vēl sūdīgāks....tas mani uztrauc!

 

 
janiso
Pievienots: 06.03.2009
Ziņojumi: 284
Re: Latvijas ekonomiskā situācija
14.06.2009 14:50
Par tautu lielā mērā var spriest pēc to vadoņiem. Ja mēs paskatamies LV piemēru, tad mēs redzam valsts prezidentu, kam ir grūtības ar sava viedokļa veidošanu, taču kurš, cik dzirdēts, ir labs sava aroda pratējs (ārsts). Tad mums ir CB vadītājs, kurš ir pārkreditējies pāri galvai, savulaik ticēja mītam par LV mūžīgu izaugsmi un tam, ka nekustamā cenas nevar būtiski kristies, un tagad pēdējiem spēkiem cenšas noturēt citu - '0.07028' mītu. Un visbeidzot, protams, finanšu ministrs, kas faktiski kā uzņēmējs ir bankrotējis, nepārtraukti cenšas apmuļķot SVF, taču tēlo no sevis valsts glābēju.
Tā kā, kad man prasa par to, kad es varētu sākt pirkt LV akcijas vai nekustamo, es atbildu - tad, kad LV pie teikšanas būs vadītāji-darbarūķi nevis klauni. Tas nozīmēs, ka arī visi pārējie ir kaut ko sapratuši un ir gatavi strādāt.
option
Pievienots: 12.01.2008
Ziņojumi: 111
Re: Latvijas ekonomiskā situācija
14.06.2009 15:03
Vārds ''izdzimtenis'' parādījās tikai pēc 1940 ,g. jūnija  ,un ir tieš tulkojums no krievu val. ''virodok'' un tika ievazāts caur politiskajām runām un presi. Neatbalstu šī vārda lietošanu arī no literātu mutēm, jo domāju ,ka no tā valoda bagātāka nekļūst ,bet valoda ir viens no valsts pastāvēšanas balstiem .Arī ATMODAS  sauklis bija -par dzimto valodu.Bet ar tiem kredītiņiem ir tāpat kā mūsu tirgos -uzņemas risku katrs inviduali ,un kam liekas , ka viņš vēl nav tam gatavs, tiem ir iespējams pamācīties.Nedomāju ,ka vajadzētu par nodokļu maksātāju naudiņām izglītot caur TV utt., it sevišķi ja kā iepriekš lasīju tiek ražoti tonnām ekanomistu utt. .
O"Ma
Pievienots: 13.06.2005
Ziņojumi: 239
Re: Latvijas ekonomiskā situācija
14.06.2009 21:23
Vai kāds nevar paskaidrot dumjai omītei, ko tās nozime? Vai plāno katru gadu samazināt?shocked  Nu gan izdomājušismiekls

 Finanšu ministrija paredz, ka 2009.gadā pensijas samazināsies vidēji par 17,96 latiem, 2010.gadā – 15,79 latiem, 2010.gadā – 16,11 latiem, 2012.gadā – 16,34 latiem.
Reinis
Pievienots: 16.08.2004
Ziņojumi: 800
Re: Latvijas ekonomiskā situācija
15.06.2009 00:25
Vidējā pensija nav visu laiku konstanta. Nāk klāt jaunu pensionāri, citi aiziet. Iespējams, tā ir prognoze, kā reāli izskatīsies tie nogrieztie 10% nākotnē.
Tedis
Tedis
Pievienots: 12.07.2008
Ziņojumi: 1483
Re: Latvijas ekonomiskā situācija
15.06.2009 01:41
"Valdības apstiprinātie grozījumi paredz, ka no 1.jūlija līdz 2012.gada 31.decembrim personai valsts vecuma pensiju un izdienas pensiju izmaksā 90 procentu apmērā no atbilstoši normatīvajiem aktiem piešķirtās pensijas apmēra."
Saprotu to tā, ka FM paredz kāda būs vidējā vecuma pensija:
2009. gadā – 179,60 Ls;
2010. gadā – 157,90 Ls;
2011. gadā – 161,10 Ls;
2012. gadā – 163,40 Ls.
Un no šiem cipariem izrēķināja 10% samazinājumu.

Pēc statistikas pārvaldes datiem vidējā izmaksātā vecuma pensija bija:
2007 1. cet – 103 Ls;
2007 2. cet – 109 Ls;
2007 3. cet – 109 Ls;
2007 4. cet – 124 Ls;
2008 1. cet – 124 Ls;
2008 2. cet – 136 Ls;
2008 3. cet – 142 Ls;
2008 4. cet – 162 Ls;
2009 1. cet – 172 Ls.
-------------------------------------------------------------------------
Šobrīd vēl nevar pat aptuveni nojaust kādas izmaiņas notiks rudenī pieņemot 2010. gada budžetu. Tāpēc prognozēt pensiju izmēru 2011.-2012. gadiem manuprāt ir pāragri.
Tauriņš
Pievienots: 15.10.2007
Ziņojumi: 220
Re: Latvijas ekonomiskā situācija
15.06.2009 09:27
E.Repšes aicinājums ap 2003. gadu: „Pērciet visi dzīvokļus uz kredīta, tas ir labāk, nekā īrēt!”; A.Kalvītis: „Mūs gaida 7 treknie gadi!”; „10 gadu laikā mēs sasniegsim ES vidējo līmeni!” u.tml. paziņojumi; banku agresīvās reklāmas u.t.t. liek tomēr domāt, ka ne jau tā tauta 100% vainīga. SOS varētu pastāstīt par reklāmas un minēto valdības aicinājumu ietekmi uz lēmuma pieņemšanu. Tikai ĻOTI zinošs un izglītots cilvēks spētu tam pretoties un saprast, kas ir pareizi un kas nē. Tādu Latvijā ir nedaudz. Bez tam ne jau bauri latvieši bija kaut kādi unikāli kredītu ņēmēji – ar labiem gēniem apveltītie amerikāņi un citas tautas tāpat pūta savus īpašumu un līzingu burbuļus. Vienīgais, kas mums bija savādāk – vēlme ātrāk dzīvot labāk pēc pelēkā soviet režīma.

Kur ir teikts, ka tie neapmierinātie tagad ir kredītu ņēmēji? Man nav nekādu hipetekāro kredītu, bet mani tieši neapmierina valdības pieņemtie lēmumi izejai no krīzes, jeb precīzāk, lata kursa turēšana, kas izraisīs deflāciju, jeb bada nāvi tautai. Un tam ir skaidri redzami motīvi – pirmkārt, zviedru banku lobijs, otrkārt, mūsu elites eiro kredīti – Rimševičam 630 K, Repšem ap miljonu u.t.t. Bez tam noteikti ir „zinoši” cilvēki, kas paņem eiro kredītu, nogulda to uz latu depozītiem, kur 3 x augstāki procenti un kāš sausu centrālo banku, kamēr „savējie” tur latu un skalo tautai smadzenes par „stabila lata” nepieciešamību. Par valsts nākotni nospļauties.

Domāju, ka arī lielākajai daļai pensionāru, ugunsdzēsēju, policistu un skolotāju, jeb 90% iedzīvotāju, NAV nekādu lielo līzingu un kredītu, bet jostas šobrīd jāsavelk VIŅIEM, lai elite varētu nopelnīt ar saviem latu depozītiem, un vieglāk samaksātu eiro kredītus.

Lūk tas jau ir augstākā mērā ciniski no dragonfly puses kārtējā izdevīgā gadījumā piesaukt 5% valsts iedzīvotāju - hipotekāro kredītu ņēmējus - un teikt, ka tie ir tie neapmierinātie...viņi šobrīd tieši ir ĻOTI APMIERINĀTI, jo lats netiek devalvēts...

Turpinot - valdības vaina saskatāma 2 aspektos – jau minētie bezatbildīgie aicinājumi ņemt kredītus un solījumi par gaišo nākotni; bezatbildīga ekonomiskā un monetārā politika ilgu gadu garumā un nepareizi pieņemti lēmumi izejai no krīzes. Pat ne nepareizi lēmumi, bet acīmredzami savtīgu motīvu vadīti, kas valsti novedīs katastrofā, haosā un absolūtā nabadzībā..

Līdz ar to ap 90% tautas (brīvas no hipotekārajiem kredītiem u.c. lielām kredītsaistībām) cīnīšanās par pareizu lēmumu pieņemšanu, par valsts nākotni tiek klasificēta kā „stulbu izdzimteņu, bauru, kas paņēmuši kredītus, pēcballītes paģiras”?

Tāda sajūta, ka dragonfly dusmojas, ka viņam turpmākos 10 gadus būs jādzīvo Āfrikas līmeņa valstiņā un viņam ir kaut kāda vainas apziņa par to....
Muks
Muks
Pievienots: 19.10.2004
Ziņojumi: 1526
Re: Latvijas ekonomiskā situācija
15.06.2009 09:33
tauriņam.

Džekiņ, kapitālismā katrs ir par sevi. A tu: pie mums kolchozā, pie mums kolchozā.

Cilvēks atbild par sevi, nevis valsts. Valstij nav jābaro sliņķi.

Ej strādā!!!

Veiksmi!
Tauriņš
Pievienots: 15.10.2007
Ziņojumi: 220
Re: Latvijas ekonomiskā situācija
15.06.2009 09:51
Muks, tu neesi normāls, vai tikai izliecies?
Ja ir acīmredzami skaidrs, ka vara savtīgu iemeslu dēļ ved valsti ellē, pret to nevajag protestēt? Uztaisīs mums vistīrāko nabagu valstiņu, kurā tīrī tehniski nebūs iespējama  normāla ekonomika un uzņēmējdarbība (dēļ nodokļu sistēmas, monetārās politikas u.t.t) bet ne protestēt var, jo tad tu skaities "sliņķis", ne prom braukt, jo tad esi "nodevējs".
Uz manu pirmo jautājumu vari neatbildēt, atbildi jau zinu
Ritvars
Ritvars
Pievienots: 29.11.2004
Ziņojumi: 167
Re: Latvijas ekonomiskā situācija
15.06.2009 10:13
Neesmu nedz ļoti zinošs, nedz ļoti izglītots, tak treknos gados nekādas finanšu nepatikšanas sev savārījis neesmu. Pieticis ar veselo saprātu, un tas var būt arī ar pamatskolas izglītību un dzīvojot visdziļākā Kloškinovā. Ja kāds nav spējis apjēgt laba un ļauna tāpat, lai apgūst ar mēģinājumu un kļūdu metodi. Nav ko savas kļūdas un bezatbildību citiem (valdībai, bankām) uzvelt - tas tik attālina mācības gūšanu. Nevienam kredīts ar varu nav uzspiests.
vijs666
Pievienots: 12.09.2006
Ziņojumi: 2359
Re: Latvijas ekonomiskā situācija
15.06.2009 10:17
to Muks sory vecīt ,bet Tu man sāc atgāgināt šķēli kurš burbuļoja par bikšu gludināšanu un angļu val mācīšanos....twisted

strādāt?-ko Tu saproti ar vārdu strādāt evil , tev pieder privāts biznes??? tu esi riskējis ar visu kas tev pieder???

lielākā daļa to maukas bērnu kas māca mūs strādāt pat nejēdz kā darbojas mazais un vidējais bizness......pārsvarā viņi māk piesūkties pie budžeta naudas un bez konkurences apkalpot to....un vēl ir TIK bezkaunīgi ,ka pamāca pārējos...... jo uzskata sevi par veiksmīgiem buznesmeņiem!evil
Muks
Muks
Pievienots: 19.10.2004
Ziņojumi: 1526
Re: Latvijas ekonomiskā situācija
15.06.2009 10:46
Tiem, kam ir nauda, tie nesūdzās. Tiem,kam naudas nav, tiem nekāda uzņēmējdarbības vide laba nebūs. Ja nav naudas, tad ej un strādā algotu darbu, nevis tēlo uzņēmēju, kuram valsts ir kaut ko parādā.smile

Veiksmi!
vijs666
Pievienots: 12.09.2006
Ziņojumi: 2359
Re: Latvijas ekonomiskā situācija
15.06.2009 11:06
oh diemžēl tā arī tu neko neesi sapratis.....

ar manīm viss ir okwink

bet tu sēžot bankā, vai kādā aģentūrā tā arī nesaproti no kurienes  valstī rodas nauda....
Tauriņš
Pievienots: 15.10.2007
Ziņojumi: 220
Re: Latvijas ekonomiskā situācija
15.06.2009 11:09
Ritvars...tu izlasi ko es rakstīju. Runa neiet par kredītu ņēmējiem (Rimševičs, Repše un pārējā nezināmā elite), bet par neņēmējiem (pensionāri, ugunsdzēsēji, skolotāji), kuri par tiem maksās....
Lapas:previous123...585960...157158159next
Forumu saraksts/Latvijas vērtspapīru tirgus/Latvijas ekonomiskā situācija
© 2004-2024 wallstreet.lv
e-mail: 
Pārpublicēšanas gadījumā atsauce uz wallstreet.lv obligāta!
Top.LV