Walstreet.lv
Jaunākais forumāPalīdzībaLietošanas noteikumiReģistrācijaAizmirsu paroliLogin
Forumu saraksts/Reklāma/Īstermiņa aizdevumi caur internetu - one ring to rule them all.
 
RuncisM
Pievienots: 31.10.2017
Ziņojumi: 1
Īstermiņa aizdevumi caur internetu - one ring to rule them all.
31.10.2017 19:05

Jau kopš tālā 2008. gada, kad Latvijā parādījās pirmie sms kredīti ir pagājuši gandrīz 10 gadi. Pa šo laiku ir parādījušies n-tie ātro kredītu uzņēmumi - sohocredit, extracredit,minicredit, incredit, latcredit u.t.t. Tagad ir parādījusies iespējas salīdzināt visus *.credit variantus vienā vietā.  Ja ir interese, apmeklējiet http://www.credit.lv un skatieties, kurš lielaks piemērotāks.

Kā jau noprotat, lielākā daļa ir ļoti līdzīgi pēc izskata, bet nosacījumi katram mēdz būt atšķirīgi. Tiem, kas grib aizņemties internetā ir svarīgi saprast, kurš no kreditoriem piedāvā labākus nosacījumus. Ar labākiem, mēs, protams, domājam zemākas izmaksas, mazākus procentus un citus labumus. 

Aizņemšanās pati par sevi nav slikta, bet ir slikti, ja rīkojas nepārdomāti. Paņemt ātro kredītu, zaudēt darbu un nevarēt atmaksāt ir viena lieta, bet paņemt aizdevumu jau no sākuma zinot, ka diez vai varēs aizdot vai varētu būt iespējams, ka nevarēsiet atdot ir daudz, daudz sliktāk. Akciju forumā jau to visi zina, bet varbūt kādam šāds atgādinājums, tomēr ir vajadzīgs. Aizņemieties atbildīgi.

 
Forumu saraksts/Reklāma/Īstermiņa aizdevumi caur internetu - one ring to rule them all.
© 2004-2024 wallstreet.lv
e-mail: 
Pārpublicēšanas gadījumā atsauce uz wallstreet.lv obligāta!
Top.LV