Walstreet.lv
Jaunākais forumāPalīdzībaLietošanas noteikumiReģistrācijaAizmirsu paroliLogin
Forumu saraksts/Reklāma/Guļbūves
 
Daria
Pievienots: 03.07.2020
Ziņojumi: 1
Guļbūves
03.07.2020 09:03

Mēs piedāvājam gatavus guļbūvju projektus ar cenā iekļautu piegādi un pilnu būvniecības ciklu. Nodrošinām būvekspertu konsultācijas un tehnisko būvdarbu uzraudzību veicot guļbūves uzstādīšanu, augstas kvalitātes un savlaicīgu darbu izpildi nododot  ēku pasūtītājam. Veicam guļbūvju tāmju izstrādi un to izvērtēšanu.  

Mūsu komandā ir pieredzes bagāti kokapstrādes meistari, kas pārzina visus guļbūves būvniecības specifiku un nianses. Mēs ražojam, piegādājam un uzstādām guļbūves no virpotiem apaļkoku baļķiem. Ikviens mūsu projekts tiek īstenots saskaņā ar klienta individuālajām vēlmēm un visaugstākajām tehnoloģiskajām prasībām.

Viena no mūsu priekšrocībām – guļbūves tiek radītas saskaņā ar jaunākajām kokapstrādes un būvniecības tehnoloģijām, izmantojot tikai ekoloģiskus materiālus no Latvijas mežiem. Sienu siltināšanai izmantojam 100% ekoloģiskus siltumizolācijas materiālus.

Guļbūvju ražošanā izmantojam modernākās kokapstrādes tehnoloģijas, kas spēj nodrošināt savlaicīgu pasūtījumu realizēšanu un elastīgi palielināt guļbūvju ražošanas jaudas vietējam un eksporta tirgiem. Atkarībā no klienta vēlmēm piedāvājam, nodrošinām arī guļbaļķu karkasu izgatavošanu pēc individuāliem projektiem

Filwud.com

Kaustins
Pievienots: 14.10.2019
Ziņojumi: 2658
Re: Guļbūves
07.12.2020 17:09

“Aranet4” reklāma.

Palasīju Jūsu reklāmas( decembra sākumā SAF sadaļā) un nodomāju, ka jāpērk Aranet4, jo ko dos guļbūve, ja tajā nav Aranet4. Cik man zināms, tad guļbūve ir paaugstināta riska būve, bet ja tajā būs Aranet4- tad tip top viss uz goda. Skatiet ko saka CNN sižetā saka Džozefs Alens – Hārvarda universitātes sabiedrības veselības fakultātes asociētais profesors, autoritatīvā medicīnas žurnāla “The Lancet” Covid-19 jautājumu komisijas loceklis, kura raksti un intervijas ir  visos lielākajos ASV plašsaziņas līdzekļos. Kā piemēru izmantojot savas mājas, viņš CNN skatītājiem skaidro kāpēc pandēmijas apstākļos ir īpaši svarīgi vēdināt telpas. Viņam rokās ir “Aranet4” “kastīte”, kas mēra, “vai telpa ir labi izvēdināta”. Mazliet pameklējot twiterī, rodas izjūta, ka šīs “kastītes” Covid-19 laikā ir “karsta” prece.  Vēl citi attēli no TV, atsauksmes no “Aranet4” lietotājiem – žurnālistiem un sabiedrības veselības ekspertiem, dažiem no viņiem sociālajos tīklos ir desmitiem un simtiem tūkstošu sekotāju.  Atzinumi, ka šis produkts ir savas cenas vērts (199 eiro). Citēju no interneta: “pērk kā traki”, lai izmantotu skolās, no kā izdaru secinājumu, ka šādam Aranet4 jābūt jau integrētam guļbūvēs. Tātad aicinu: esat patriotiski un pērkat tikai vietējā Latvijas ražotāja SAF tehnikas  produkciju.


 
Forumu saraksts/Reklāma/Guļbūves
© 2004-2024 wallstreet.lv
e-mail: 
Pārpublicēšanas gadījumā atsauce uz wallstreet.lv obligāta!
Top.LV