Walstreet.lv
Jaunākais forumāPalīdzībaLietošanas noteikumiReģistrācijaAizmirsu paroliLogin
Forumu saraksts/Darba birža/Piepelnies...
Lapas:previous12
G-Unit
G-Unit
Pievienots: 22.06.2007
Ziņojumi: 48
Re: Piepelnies...
27.06.2007 17:36
Piramīdas manuprāt ir patiešām totālākā tufta, kur cilvēkam sastāsta zilus brīnumus un beigās noslauc. Peace

P.s. Man šajā sadaļā nav ko darīt smile
Inguss
Inguss
Pievienots: 18.02.2005
Ziņojumi: 154
Re: Piepelnies...
19.08.2007 01:44
Atminos kā džeki tirgoja PlayStation2 laugh Ziņās pat raidīja šo kuriozu! Fiška tāda, ka interneta veikalā pa neticami zemu cenu tirgo PS2(pie tam uz šo produktu bija deficīts tajā laikā), pareizāk sakot nevis pašu konsoli, bet gan gleznulaugh Valoda bija bik saļodzīta, tamdēļ pircējam lika saprast ka viņš pērk konsoli, bet ja iedziļinās tekstā tad tiešām no konsoles ne smakas! Nu lūk, kad vairāki bija saņēmuši konsoles vietā attēlu, tad gan tracis bija liels!
cat150
Pievienots: 22.04.2008
Ziņojumi: 2
Re: Piepelnies...
22.04.2008 17:45
ES CASHFIESTA NOSEDEJU 2 MENESUS UN NEKO NESANEMU PILNIGI VINUS TIESA VAJAG IESUDZET SUDA BRALI!!!  GRIBAT REALI PELNIT IENACIET
www.uzforum.com/inde
x.php?topic=9647.0
Lauvinsh
Lauvinsh
Pievienots: 15.05.2006
Ziņojumi: 2829
Re: Piepelnies...
11.08.2008 11:00
Nezinu vai būs daudzi, kas izlasīs manis sarakstīto un pateiks vai kļudos vai nē, jo man šķiet, kas tā ir naturālākā mēslaina produkta iesmērēšana Tev un tad Tu citiem, bet varbūt kļūdos...

Sākās viss ar to, ka man atsūtīja viena meiča vēstuli par to, vai es nevēloties iesaistīties "biznesā". Neko no tālak esošā nesaucu par faktiem, tās ir tikai domas... It kā viss šķiet tīrs bizness, tikai veids, kādā viss ir sashēmots, atgādina muļķošanu un citu cilvēku iesaistīšanu, lai pats gūtu labumu.

Tātad... Ir tāda mājas lapa - www.yatop.biz
Viņu "biznesa" ideja. Latvijā jau darbojās ducis, saukšu viņus par lohotroniem (kas ceru neskaitās rupji, bet ir trāpīgs apzīmējums muļķu meklētājiem), kas meklē tādus pašus citus, kuri meklēs citus "zem sevis", kā jau piramīdu shēmā.

Sākumā pastāstīšu tikai būtību:
Lai iestātos šajā YATOP komūnā, ir jānopērk "apmācības kursu" t.s. "produktu" (kuram kā noskaidroju ir apšaubāma izglītības vērtība un nav akreditēts) atsaucoties uz tā Māstera vārdu, kas tevi pierunājis to pirkt. Pēc tam, lai tu pats kļūtu par YATOP, kā viņi sauc, "Māsteru" (tipa Profu, kruto džeku) ir jāatrod vēl VISMAZ trīs tādi paši muļķi, kas arī veiks "pirkumu". Un es ticu, ka no šiem muļķiem, kas ir "zem tevis", nāk kaut kādi procenti un proootams tam, kas šo shēmu izgudroja (piramīdas galvai) no visiem "pirkumiem" kaut kas tiek un šis džeks ir vai arī būs stāvus bagāts.

Protams viss šai shēmā ir atstrādāts - tikšanās laikā tiek piesolīti ienākumi no Ls1000-15000 mēnesī; "Masķeru" tikšanās Tallinā, kas notika 19.07-20.072008; visādas balvas veiksmīgākajiem muļķu ķērājiem utt. Bet ik pa brīdim tapa skaidrs kāpēc viss tur ir izdomāts tā kā ir.

Par tikšanos...
1. Tā tiek norunāta kādā kafejnīcā Vecrīgā, jo biroja viņiem nav (kā teica lohotrone, tad viņiem tas nav vajadzīgs, jo kompānijai, kas darbojās internetā, reāls birojs nav vajadzīgs).
2. Tiek noskaidrotas cilvēka ambīcijas ar jautājumu, cik viņš vēlētos saņemt pēc 2 gadiem un tad tiek šokēts, ka pie viņiem ir iespējams saņemt šos Ls1000-15000 mēnesī.
3. Tiec automātiski novirzīts ne pašā zemākajā "kastā" (kas ir t.s. pārdevēji), bet tādos, kas šos "pārdevējus" pārvaldīs.
Latvijā veidojamā firmas atzara pārvaldes shēma: [TOP līderi=>vadītāji līderi=>pārdevēji=>klienti]
*TOP līderi - tipa pāris cilvēku, kas noteiktu atzara firmas virzību, stratēģiju, pārvaldītu zemāk esošos "vadītājus līderus". Aptuvenā alga mēnesī - virs Ls10000,-
*vadītāji līderi - cilvēki, kas kontrolētu "pārdevējus", tipa cik pārdots un kur problēma, kāpēc tik maz pārdots, vai kā tamlīdzīgi. Aptuvenā alga mēnesī - Ls1000-10000,-
*pārdevēji - piedāvā un uzbāžās zvanoties vai kā citādi piesaistot klientus, lai tie pērk produkciju. Aptuvenā alga mēnesī - Ls300-1000,-
*klienti - tie, kas ieinteresēti i-neta apmācībā (psiholoģijas, biznesa un investīciju kurss).

4. Viņi izvirza prasību, lai šim "papildus ienākumam" tiktu veltīts ne mazāk kā 10 stundas nedēļā, jo tas esot optimālais. Tad arī garantētais ienākums pēc 90 dienām esot Ls1000 menesī (cik gan nabadziņu jāpevērš šai YATOP "ticībai", lai saņemtu šādu naudu?).
5. Nākošā prasība bija izbrīvēt 19./20. jūliju sanāksmei Tallinā, kur sanāca visi Baltijas(!!) "Masteri". Un te nu sāka parādīties reālā uzņēmuma būtība - lai uz šo sanāksmi tiktu (sanāksme tikai Masteriem), jāatrod 3 citi muļķi, kas arī nopirktu "produktu".
6. Obligāti jākļust par YATOP.biz klientu, nopērkot "produktu". Viens variants esot šīs interneta apmācības (it kā 20 min. garas katru dienu), kas maksā Eur165,- vai "biznesa paka" Eur495,-
Apmācības esot sastādījuši cilvēki no prakses (tām gan nav akreditācijas un vispār iespējams tās ir Powerpoint'a prezentācijas, par ko pats nepārliecinājos, bet domāju, ka tie, kas "ieknāba" šajā biznesā, varētu par šīm apmācībām pastāstīt).

Kad jautāju kas man, kā vadītājam-līderim būs pēc tam jādara, atbilde bija vienkārša: "Jāsameklē (tādā pašā vai analogāveidā kā mani) 3 citi cilvēki, kas nopirktu "produktu" un tad jādodās uz Māsteru sanāksmi... Tad pilnībā man tapa skaidrs ap ko lieta grozās.

Smieklīgākais bija tas, ka pēc manis jau bija norunāta nākamā "biznesa" tikšanās ar citu cilvēku un turklāt pie blakus galdiņa tika apstrādāta nākamā jauno "biznesmeņu" partija, sastāvoša no 2 džekiem. No kafejnīcas pārzines uzzināju, ka šie darboņi tur darbojās jau aptuveni 2 mēnešus, tāpēc tikšanās bijušas daudzas.

Nu tad - godīgs bizness vai lohotronu piramīda? dodd
jet
jet
Pievienots: 18.07.2007
Ziņojumi: 99
Re: Piepelnies...
11.08.2008 13:20
Es teikšu tā - pret piramīdām iekšēji izturos ar riebumu, bet ārēji - kā pret jebkuru produkta vai pakalpojuma pārdošanu. Es pats esmu reģistrējies "Es Saule", varbūt būsiet dzirdējuši tādu vietējā ražojuma produkcijas izplatītājfirmu. Es savulaik izvērtēju, vai tas produkts, ko viņi pārdot, man ir interesants, t.i., vai tas vispār ir ko vērts un vai maksā, teiksim godīgi, lēti. Jo nepopulāra produkcija ir jāpārdot lēti. Kaut mini porcijās, bet lēti. Tā kā iestāšanās maksa tur bija, ja pareizi atceros, 3 lati, un nekādi minimālie pasūtījumi nebija nepieciešami, reģistrējos par konsultantu jau ar aprēķinu, ka man tas būs tā vērts pat ja pirkšu tikai savām vajadzībām (ikmēneša maksas nav, obligāti jāizdara viens pasūtījums 4 mēnešos, pasūtījuma minimālās summas nav. Tātad reizi 4 mēnešos jānopērk štrunts par latu - vienīgais obligātais nosacījums). Atlaide kā konsultantam ir apm. 22% no tās cenas, par ko jāpārdot mirstīgajiem. (viņi raksta bez 30% uzcenojuma). Tagad paralēli piegādāju to produkciju vēl kādiem 4-5 cilvēkiem. Peļņa? Nulle. Teiksim tā - to, ko es nopelnu, iztērēju tam, ko pasūtu sev. Mārketinga plānā bija šausmu lietas. Kādi 12 līmeņi! Un tie nosaukumi - vienkārši pārsmieties. Konsultants - direktors - zelta direktors - safīra direktors - viena rubīna direktors- divu rubīnu direktors - trīs rubīnu direktors. Tālāk vēl iet dimantu direktori ("dienesta pakāpes" no vienam līdz pieciem dimantiem). Lieki teikt, ka man kā bankas darbiniekam ar desmit gadu stāžu, tas likās, maigi izsakoties, nenopietni. Nu bet ko var gribētm, ja nosaukums ir Es saule.

Attiecīgi. Kamēr man ir vēlme kā visparastākajam patērētājam pirkt tās preces, es pērku, neviens mani nespiež to darīt. Kā konsultants es saņemu smuku pircēja atlaidi. Tiem, kas pērk no manis - neuzbāžos. Jā - ja piesaitīšu 5 lohus, tad būs krietni lielāka atlaide. Bet es nācu pirkt sev un nedaudz pārdot citiem, nevis zvejot dvēseles. Ja man to neuzspiež - nekādu problēmu.

Tāpēc arī Tev iesaku tāpat uzvesties. Ja produkts labs, izmanto. Ja gribi pārdot, noteikti jāiepazīstas ar to. Un - bezmaksas. Jo par tādam cenām test versijas nepārdot. Ja Tev neļauj iepazīties ar produkciju bezmaksas vai par simbolisku cenu, uzspiež visādus ierobežojumus darbībai un obligātus nosacījumus citu cilvēku piesaistei - gnatj ih v sheju.laugh
mazaa18
mazaa18
Pievienots: 10.02.2009
Ziņojumi: 24
Re: Piepelnies...
13.02.2009 08:54
Ivo es tiesam domaju ka sii nebuutu taa ista vieta kur meklet vergus.. loti saubos ka kadam tads darbs intreseetu!  labak ieteiktu meklet cita portala tadus cilvekus kas uzkertos uz sadu piedavajumu!
Lapas:previous12
Forumu saraksts/Darba birža/Piepelnies...
© 2004-2024 wallstreet.lv
e-mail: 
Pārpublicēšanas gadījumā atsauce uz wallstreet.lv obligāta!
Top.LV