Walstreet.lv
Jaunākais forumāPalīdzībaLietošanas noteikumiReģistrācijaAizmirsu paroliLogin
Forumu saraksts/Brokeri/Brokeris OPTIONS TRADINGAM
 
dopings1
Pievienots: 29.04.2021
Ziņojumi: 1
Brokeris OPTIONS TRADINGAM
29.04.2021 11:41

 Sveiki!

Vai ir kādam bijusi pieredze ar options tradingu un varbūt var rekomendēt kādu brokera platformu, kur to veikt? Runa iet par optionu day tradingu un meklēju platformu, kur varu veikt spekulācijas ar pāris minūšu/stundu intervāliem.

Šobrīd aktīvi meklēju platformu, kur varu tirgot US stock marketu un kur ir pēc iespējas mazāks depozīta minimums, mazākas apkalpošanas maksas un visi pārējie brokera fee. (LOĢISKI)

Man 2 ļoti tuvi cilvēki dzīvo USA un viens no viņiem izmanto Webull, bet otrs izmanto Tastyworks. Diemžēl neviena no šīm platformām, vai arī jebkurš cits US bāzēts brokeris, kurā var treidot optionus - nepiedāvā acc izveidošanu Latvijai.

BET, tas ko es atradu, ir tas, ka Tastyworks tuvāko vietu mums, piedāvā iespēju reģistrēties no Igaunijas un tāpēc vēlos jautāt, vai ir kāds padoms, vai gudrāks ieteikums, kā šo apiet un vai ir iespēja ne tikai šajā gadījumā, bet vispārīgi arī līdzīgos gadījumos reģistrēties kā no Igaunijas? Vai vispār tas ir iespējams!?

Tikai bez liekiem komentāriem par optioniem, uzdirsieniem par brokeriem kurus pieminēju un visa pārējā, kas ir lieks....  Man tikai interesē gudrs padoms / ieteikums / reāla pieredze. Ja nav ko rakstīt, tad lūdzu nerakstiet, lai netērētu savu, manu un pārējo interesentu laiku.

Liels Paldies jau iepriekš!

Cieņā,  Dopings!

Treks
Pievienots: 15.11.2004
Ziņojumi: 616
Re: Brokeris OPTIONS TRADINGAM
29.04.2021 11:44

pameklē Reinis Fišers, viņš ļoti aktīvi ar to nodarbojas, domāju, ka spēs ko ieteikt

 
Forumu saraksts/Brokeri/Brokeris OPTIONS TRADINGAM
© 2004-2024 wallstreet.lv
e-mail: 
Pārpublicēšanas gadījumā atsauce uz wallstreet.lv obligāta!
Top.LV