Walstreet.lv
Jaunākais forumāPalīdzībaLietošanas noteikumiReģistrācijaAizmirsu paroliLogin
Forumu saraksts/Fleims/Kijeva, Ukraina
 
Seller of Smiles
Seller of Smiles
Pievienots: 16.08.2004
Ziņojumi: 9511
Kijeva, Ukraina
14.06.2008 14:12
Lai arī ļoti nepatīk pašpārliecinātais, pāva tipa Zadornovs, viena lieta tomēr ar viņu mums ir kopīga - man ir lemts redzēt visādas mazas detaļas, un man tās duras acīs,lai kur arī es neietu, un arī jautrus gadījumus ar pievelk mana persona lielā daudzumā. Iespaidi no pēdējā brauciena Kijevā.

Jautrība sākās jau Ukrainas Aviolīniju reisā. Profesionāli esot biznesā un mārketingā, visur esot jau profesionāli skatos, kā tiek veidots mārketings, klientu apkalpošana utt... tāpēc...

...pēc pacelšanās no Bankgkokas bija pagājusi nu jau vairāk kā pusstunda, kad parādījās VIŅI. Viņi – ap 30 gadus veca sieviete ar veidojumiem zem acīm, kuri atmiņā atsauca gadījumu “A dengi gde??? V meškah...ik... V kakih meškah??...Vot... (norāda uz maisiņiem zem acīm), un viņš vīrs spēka gados, un kreklu ārā no biksēm, gan tikai aizmugurē. Protams, aizrādīt nebūtu jēgas, jo vīrs varētu arī atbildēt, ka tas esot jauns stils tieši šajās aviolīnijās, un kaklasaites mezgls tik šķībs, - tas ir t.s skotu mezgls, kas norāda uz pretošanos pret isteblišmentu. Isteblišmenta ienaidnieki lēnām pieslāja arī pie manis, un no domas par krekliem un to ieteikmi uz mārketinga stratēgīju mani izrāva nepārprotams jautājums – Riba, Mjaso?
A možno tolko dva kofe? – apjautājos es?

- Deficīt mļ..m pie tam mļ, apraujas momenta kaut kur vīra iekšējās apziņas Alter Ego aplī, un tiek apslāpēts samērā ātri, lai es pat neteiktu, momentā. – Tolko odin, mi ne delajem zapasi. Nu ko atpakal ceļa šo kļūdu vairs neatkārtoju, un plati iepletis kājas Tautieša no Toronto stilā, cik iespējams mīksti un mēli locot, pašpārliecināti saku “ Two caaaafieee pleaaasee”. Momentā arī man tiek izsniegts. }
Bet šoreiz – šoreiz, - šoreiz pāris stumj savu vezumu tālāk. Aiz muguras dzirdu jau maisiņu īpašniences balsi – Ļeš, a von tomu černomu ti nalil?

Pirms tam redzēju šī “melnā” rokās avīzi kirilicā.

... Pasu kontrolē sēdēja VIŅŠ. VIŅŠ – caur stikloto logu vērojot nepacietībā miņājošās skrūvītes – jā tieši skrūvītes, dubļus, tie pat nebija cienīgi saukties cilvēka – homo... nu kaut kā tā, viņš atcerējās, ka bija kaut kas ar homo, kuri bija sarindojušies rindā un bija kaut vai pāris minūtes – bet viņa varā.
Latvijas republikas pase, protams, izsauca pamatotas aizdomas, un pamats bija kā parasti – pamatots. Kas tūlīt arī tika argumentēts un precīzi izteikts vienā teikumā:

- Gde vzjal?

Ar to visi sales & persuation marketing un influence, and how to win every negotiation autori momentā kapitulēja VIŅA priekšā.

- Nu aaa, kak...nu v Rige, a gde zhe esche;

Pēc Staņislavska cienīgas pauzes, kuras laikā es jau paspēju noticēt, ka man rokās viltojums, sekoja frāze, kas nolika bērnudārza līmenī arī Phil Donahue un Opras Vinfrey šovu cienīgus runasvīrus:

- Phe, da takih vot vashih pasportov ja tut mogu kuchu dostatj.

Un “viltojums” tiek man pasniegts, un skrūvīte var iet.

......Jaunajā EURO CENTER biznesa centrā viss. Zeltīts, caurspīdīgs lifts paceļ, Armani un Artevi un pat ar Arviņu tērptajos uzvalkos tērptos vīrus uz augstumiem, kas parastajiem mirstīgajiem nav sasniedzami un tomēr... Uz zeltīti spīdīgās skaistās lifta sienas ir balts telefons, kurš acīmredzot domāts liftnieka izsaukšanai (vai šampanieša pasūtīšanai liftā). Kuram augšējā daļā plastmasā nezkāpēc izlauzts caurums.

Un te teiktu Zadornovs, mūsu cilvēks, vienmēr atradīs izeju. EURO CENTER jaunā biznesa centrā baltu telefonu, kurā ir radies melns caurums tika pieņemts lēmums aizlīmēt ar nedaudz tomēr jau pelēcīgu, bet tomēr vēl gaiša toņa košļājāmo gumiju.

....Hreščatiks un Mikka Hakinens? Mums stāsta, ka nesen pa šo vēsturisko bulvāri Mika Hakinens ar savu formulu esot vizinājis bērnus. Protams, Mikka Hakinens nebija laplandes salatēta tērpā, bet gan kāda deputāta bērni esot prasījuši, lai tētis nokārtojot. Nokārtoja.

...Internets? Vieglāk ir atrast, kur izīrēt (!) Bentley...

...kuru te protams ir tik daudz, ka sāk likties, ka Ukrainā ir atvērts to ražošanas cehs, un drīz tas būs tautas automobilis.

... tiek mums stāstīts arī, ka nesen prezidents esot arī aizliedzis uz pāris mēnešiem GAI. Kāpēc? Īstī detaļas skaidras neesot, bet esot ne tā apturēts prezidenta drošības dienesta priekšnieks, kurš esot vēl arī pa logu rādījis nepieklājīgu žestu. Pēc sūdzības priekšniekam, GAI tikai aizliegts. Rezultātā trīs mēnešus nabagi slēpās (lūk kā dažkārt dzīvē gadās!), bet visi kam nebija slinkums brauca uz sarkano utt.

Protams, piekrītam, eiropas un rietumu orientācija ir acīmredzama, nekāda krievu bardaka vairs nav.

- imenno, piekrīt mūsu draugs, un piedodot gāzi pie tā jau 90 km/h, mēgina paspēt pirmais tikt līdz gājēju pārējai, uz kuras nez kāpēc atrodas vīrietis ar bērnu pie rokas.
swordfish
Pievienots: 16.08.2004
Ziņojumi: 6390
Re: Kijeva, Ukraina
14.06.2008 14:15
Kā teica tas pats Zadornovs, viņiem ir nevis GosAvtoInspekcija, bet it kā Derzhavna, vai Dorozhna, kaut kas tādā stilā, nu un saīsinājums lieliem burtiem - DAI. Trūkstot izsaukuma zīmes smile
VanK
VanK
Pievienots: 17.08.2004
Ziņojumi: 1394
Re: Kijeva, Ukraina
14.06.2008 19:10
Pastāsts atsauc atmiņā braucienu uz Sanktpēterburgu 2 ar pusi gadus atpakaļ applause
Rufy
Rufy
Pievienots: 24.10.2007
Ziņojumi: 224
Re: Kijeva, Ukraina
14.06.2008 23:57
Nu Moscow  pusgadu atpakaļ līdzīgi smile
zuls
zuls
Pievienots: 28.12.2006
Ziņojumi: 164
Re: Kijeva, Ukraina
15.06.2008 13:37
Stāsts atsauc atmiņā manu viesošanos Ukrainā kādu gadu atpakaļ. Līdzīgi novērojumi Kijevas lidostā aizpildot imigrācijs lapeli, kura bija pieejama protams tikai un vienīgi Ukraiņu valodā. Tāpat biju pārsteigts, ka Dņepropetrovskā, kura manuprāt atrodas gandrīz nekurienē un es to Latvijā varētu salīdzināt ar Daugavpili, lai gan vēlāk izrādījās ievērojams rūpnieciskais centrs, uz galvenās ielas, starp vecajiem labajiem rūsējošajiem žigulīšiem, pāris desmitu metros saskaitīju bez maz vai padsmit Porsche Cayenne! smile
 
Forumu saraksts/Fleims/Kijeva, Ukraina
© 2004-2024 wallstreet.lv
e-mail: 
Pārpublicēšanas gadījumā atsauce uz wallstreet.lv obligāta!
Top.LV