Walstreet.lv
Jaunākais forumāPalīdzībaLietošanas noteikumiReģistrācijaAizmirsu paroliLogin
Forumu saraksts/Iesācējiem/backtesting
Lapas:12next
RENARSKY
Pievienots: 07.01.2009
Ziņojumi: 3
backtesting
07.01.2009 01:03
Vai kaads sheit zina kur varetu nokachaat vai nopirkt intraday chartu prieksh Light Crude backtestiem? 
Tedis
Tedis
Pievienots: 12.07.2008
Ziņojumi: 1483
Re: backtesting
07.01.2009 08:03
Es naftas spot cenas skatos šeit:
http://www.livecharts.co.uk/MarketCharts/crude.php
http://www.livecharts.co.uk/MarketCharts/brent.php

Lai veicas!
Seller of Smiles
Seller of Smiles
Pievienots: 16.08.2004
Ziņojumi: 9511
Re: backtesting
07.01.2009 08:07
Tedi,

te puisis veido datoru, kas stāvēs zem galda apputējis, un rausīs miljonus pats par sevi. Vienīgie izdevumi - par elektrību un internetu saproties. tā ka tavi linki neder, tie pašam jāskatās tongue
Tedis
Tedis
Pievienots: 12.07.2008
Ziņojumi: 1483
Re: backtesting
07.01.2009 08:46
SoS,
Lai taču pelna tos miljonus! Vai ta' man žēl? wink
Ja es gribētu spekulēt uz naftas cenām, tad sāktu ar operatīvās informācijas vākšanu par krājumiem un reālajiem ieguves apjomiem. Bet katram jau ir tiesības savu skolas naudu noliet pēc savas gaumes un atbilstoši savām ilūzijām.
Seller of Smiles
Seller of Smiles
Pievienots: 16.08.2004
Ziņojumi: 9511
Re: backtesting
07.01.2009 09:58
nē, reālie naftas ieguves apjomi ir laža
īsti vīri paņem Omega Tradestation, samauc iekšā sveces, un tik ilgi optimizē parametrus - lai rezultātā iegūtu teiksm SMA37 + EMA 876 + SMA 45 un RSI(22) un CCI(83), kas dod 568087 % atdevi un mauc vaļā. Jo redzi, kas pa lietu. šeit optimizējot ir loti svarīgi atrast tos parametrus kas dod 568087 % un nevis 568086 %
RENARSKY
Pievienots: 07.01.2009
Ziņojumi: 3
Re: backtesting
07.01.2009 12:55
Paldies Tedi, bet live prices es varu dabuut no savas trading platformas.
Vienkaarshi esmu izveidojis vienkarsu sisteemu kas pedejo chetru meneshu laikaa normaali straadajusi,  protams ne jau ar 568087% abarotiem bet tik un taa smile
Gribeetos parbaudiit ko sistema saka talaka pagatne, lai optimizeetu risk managment, bet jus laikam man nevarat palidzet...
Jason Kelly vārdā...
Pievienots: 29.01.2009
Ziņojumi: 6
Re: backtesting
29.01.2009 23:23
http://tinyurl.com/asssas

10000 $ nedēļā. Te ir video, kas pierāda, ka ar manu jauno tehnaloģiju

iespējams pelnīt šādu naudu.

Jason Kelly
vtrader
Pievienots: 28.01.2008
Ziņojumi: 4
Re: backtesting
12.07.2009 21:58
Softs priekš intraday crude oil un pārējiem futures www.genesisft.com
nezinu
Pievienots: 01.03.2006
Ziņojumi: 397
Re: backtesting
22.07.2009 19:06
Tomēr interesanti kļuva - kādēļ SoS esi tik pārliecināts, ka tieši Tava pieeja ir tā pareizā, bet nevis teiksim Renarsky? Noteikti, Tu pat neko īsti nezinu par šo cilvēku, viņa pieeju treidingam, bet secinājumus jau izdari it kā visu zinātu. Manā skatījumā - diezgan funny.
 Ok,  Tev ir alerģija pret visādām mehāniskām tirdzniecības sistēmām un šķiet, ka saprotu arī kādēļ. Protams, ka var nooptimizēt indikatorus (it īpaši tas attiecas uz moving veidīgajiem indikatoriem), ka beigās iegūstam fantastisku peļņas procentu, kura vienīgais labums ir tas, ka tas ir fantastiski "piedzīts" zem vēsturiskajiem datiem. Jo ja šādi pieiet TS izveidei, tad protams galvenais ir sakrustot movingus tā, lai galā iznāktu, ka uz vēsturi esam perfekti uzminējuši trenda maiņu ... pārējās TS komponentes, tad būtībā ir nesvarīgas.
 Bet zini ar līdzīga vai savādāka veida ilūzijām var sevi barot dažāda tirdzniecības stila treideri.
Seller of Smiles
Seller of Smiles
Pievienots: 16.08.2004
Ziņojumi: 9511
Re: backtesting
23.07.2009 07:44
nu šajā gadījumā varbūt arī "perebors" smile Te par maz infas lai lepni piekarinātu birkas. Noliecu galvu kaunā grin

Laikam slikts garastāvoklis bija

bet visā visusmā laikam jau Tu saproti, kāpēc man nepatīk t.s mehāniskās sistēmas - tāpēc, ka ļoti daudz inženieriglītības cilvēku, programmistu, u.t.t - bez jebkādas saprašanas par tēmu, uzķeras uz šī āķa un lej nost naudu - nesaprotot., ka tirgus nav aprakstāms ne ar kādu algoritmu, kā tas viņiem (man arī starp citu) tika mācīts unversitātē. Ekonomika, un arī tirgi ir aloģisks, psihologisks haoss, kuru nevar un nekad nevarēs tirgot bāzējoties uz skriptu. Jā, skriptam izdosies kādu laiku iet unisonā ar tirgu, līdz beidzot vienu dienu notiks totāls crash - kā ar avio katastrofām. Tur taču pie vainas nav 1 iemesls vai 2 - tā ir secība, Un arī jebkura no šīm sistēmām agri vai vēlu šīs secības rezultātā pašiznīcināsies. Un tas jāsaprot šiem pašiem inženieriem kas savos sapņos veido svēto grālu - nu nav un neeksistē svētais grāls, tikai tāpēc, vien ka piemēram (minēšu kaut ko kas, saprotams tieši viņiem) -  jebkuram pastiprinātājam ir atgriezeniskā saite, bez kuras viņš attiecīgi pašiznīcinātos. Tieši tāpēc daudzi arī nesaprot, ka loss ir jebkura tirdzniecības modeļa sastāvdaļa.  Avio industrijā tāpēc lidmašīnas tagad pat nosēžas bāzējoties uz ILS, un mūsdienu lidmašīna tas ir viens āprātīgs kompjuterizēts monstrs, bet nu vienalga, tur iekšā sēž piloti, un vienalga daba (šajā gadījumā tirgus) - pār tām izrādās spēcīgāka - krīt tās dažreiz.
Cilvēka intelektu nevar aprakstīt ar algoritmu, bet tirgus tomēr ir iracionāls cilvēku redzējuma apkopojums - un mašīna to nespēs aprēķināt.
Es neesmu pret meh. sistēmām kā tādām, ja tās darbojas vienkārši - teiksim treilo stopus tur, aprēķina automātiski stopa attālumu bāzējoties uz volatīlumu utt. Bet kā manā piemērā ar lidmašīnām - galējo lēmumu pieņem cilvēks un tā tas būs vienmēr.

http://www.youtube.com/watch?v=a5NXpar4Ouw

Nobeigumā vari aplūkot vienas šādas "automatizētas sistēmas" krahu
indijs
indijs
Pievienots: 11.06.2009
Ziņojumi: 521
Re: backtesting
24.07.2009 12:44
es no programmēšanas neko daudz nesaprotu,es pat to Expert Advisor nemāku ieslēgt man tas nav aktuāli ko viņš tur rāda.isti pat nezinu ko viņš tur rāda.man šķiet tur kautko pārbauda uz vēstures datiem.vēsture un nākotne mani neinteresē interesē tikai tagadne,kas notiek tirgū vienīgi uz šo brīdi.uz vēstures nekad nepateiksi ka valūtas gājušas kopā vai kura pirmā caursita supp untmldz,.tādā ziņā man neinteresē nekas automātisks.

kautgan man tas nesaista bet zinu ka automātisko sistēmu peļņu nesošu kura uzrāda stabīlu peļņu turpmākos 10 gadus uzprogrammēt ir vairāk,kā vienkārši,man pat gal'vā ir gatavs algoritms.jau šobrīd es šeit runāju par Forex,tur viss ir paredzams,jo notiek pēc elektroniskas bankas programmas,esmu sapratis tas tirgus sastāv no atsevišķiem elementiem,kuri vienmēr ir paredzami konstanti ar precizitāti līdz vienam punktam.bet saliekot šos elementus dažādi kopā viņi vienmēr veidos rezultātu X kuru nekad neparedzēsi jeb miljons dažādu rezultātu,kādam var likties ka tirgus ir haoss,bet nekāda haosa tur nav,tur vislaik viens un tas pats pa apli.vajag vienīgi atrast pavedienu kur tirgus iet šobrīd kur ieplānojis iet un iet viņam vislaik līdz nevis domāt kur viņš bija vēsturē vai mēģināt paredzēt nākotni.

līdzarto manā programmā vajadzētu ielikt tikai dažus KRISTĀLSKAIDRUS noteikumus-kristālskaidrus kritērijus par to kur iet tirgus tieši šobrīd,.ielikt  vēl dažu valūtu pāru kustību piem ja krosskursā EUR/GB aug GB tad uz EUR darījumus buy neveram untmldz untmldz.dažus fib mērķus,un pēctam lai tā programma zīmē kautkādas līnijas un beigās ielikt kas ir īsts un kas ir viltus caursitiens un ielikt skaidru algoritmu kur tends pāriett fletā un otrādi.

un finālā būtu programma,kura,stabīli pelnītu,kura nav lineāra kura iet vienīgi līdzi tirgum.jo viņā būtu ielikti algoritmi kuri būtu saprotami pat pirmās klases skolniekam.Elders šķiet teicis ja savu domu kura strādā nevari uzrakstīt uz patmarkas otrā pusē[vajag vairāk vietu] tad tava sistēma nekam nav derīga.piekrītu viņam,visam jābūt maximāli vienkārši.

cik pats esmu saskāries kautkur garāmejot palasījis par mehāniskām sistēmām,šķiet tie visi cilvēki strādā pie tēmas kā uzlabot pilnveidot tvaika dzinēju ar kautkādiem MA untmldz tā vietā lai saprastu ka ir 21gs un pārsēstos uz atomdzinēja,ka programmai ir jāstrādā vienīgi uz šobrīdi,nevis uz pagātnes,vai jāspēj paredzēt nākotne.

un pareizi saprasts tirgus 95gadījumos no 100 noved peļņā.lidzarto domāju ka ir iespējama ilgtermiņa pelnoša sistēma.jo programma var gaidīt noteiktus darījumus trīs dienas un ja nesakrīt ieiešanas parametri tad palikt malā uz vēl trīs dienām.ko nevar teikt par mani,es šeit būtu atvēris jau 17 darījumus.un krašs nekāds domāju nav iespējams ja programma izmanto MM.

pats par automātisku programmu nesapņoju,kaut uztaisīt viņu var.vairāk sliecos uz domu ka nākotnē varētu sadarboties ar kādu programmistu kurš mazliet pusautomatizētu manu darbu lai vieglāk strādāt.

kapēc nesadarbojos ar kādu programmistu tagad un neuztaisu automātu[?] tapēc ka man ir 1000 domas kuras strādā tirgū.automātā var ielikt tikai dažas galvenās.nejau visas.un es to domu kura strādā programmistam varu pateikt divu minūšu laikā un viņš mās ar galvu un teiks jā tas strādā,bet lai to vienu kristālskaidro domu,kuru saprastu pat pirmklasnieks,ieliktu automātā vajadzētu 1-2mēn programmēt.un vajag vismaz 7 domas ielikt.sanāk pelnošu programmu vismaz gadu nopietni jāstrādā jāprogrammē kādam. [viss ko pateicu te tas ir mans subjektīvs skatījums no manas alas] kautkā īsumā tā
indijs
indijs
Pievienots: 11.06.2009
Ziņojumi: 521
Re: backtesting
24.07.2009 13:09
Morāle manam stāstam-nezinu kā strādā mehāniskās sistēmas,[neesmu redzejis nevienu]bet tur jābūt daudziem algoritmiem,nevis 1,2vai 3  jo tirgu jāuztver vienīgi sintēzē.ja ir ielikti daudzi algoritmi tad jābūt atrisinātam jautājumam trends-flets.domāju 99% sistēmās tas nav risināts.lidzarto jebkuram "veiksmigas sistēmas" izveidotājam var pajautāt tikai vienu jautājumu kā atrisinājāt pāreju trends -flets?

 
nezinu
Pievienots: 01.03.2006
Ziņojumi: 397
Re: backtesting
24.07.2009 21:50
Indij .. nevelos aizvainot, bet mans tiri subjektivais viedoklis par to, ko Tu uzrakstiji - totals murgs. Atvaino.
indijs
indijs
Pievienots: 11.06.2009
Ziņojumi: 521
Re: backtesting
24.07.2009 23:42
tas ir normāli.tas mans primitīvais skatījums no alas.manas domas.katram savs.uz neko nepretendēju apvainoties man nav par ko.veiksmi
dragonfly
Pievienots: 17.08.2004
Ziņojumi: 2022
Re: backtesting
25.07.2009 15:00
indij - tas mans primitīvais skatījums no alas

Tu te forumā raksti nemitīgas aplamības, pats to neapzinoties jau esi kļuvis par foruma ākstu. Es uzjautrinos, lasot tavus spriedelējumus, kas vairumā ir pilnīgi greizi un var novest tikai pie reāla ( nevis demo) konta noliešanas, turklāt ar garantiju . Bet, ja nopietni, tad tev būtu tā kā jāsāk mācīties, ja gribi kaut ko sasniegt treidingā. Tā vietā, lai demonstrētu visiem savu totālo neizglītotību, labāk sēdies pie grāmatām uz sāc studēt spekulāciju biznesu nopietni. Un tikai nesāc te muldēt, ka pietiek ir vienu grāmatu, ka visās citās ir sarakstītas muļķības. Man mājās ir aptuveni 400 grāmatu liela bibliotēka par treidingu, un tici man, tās nav stulbas grāmatas, tieši otrādi, tās devušas man iespēju nopelnīt finanšu tirgos. Un es turpinu papildināt bibliotēku, jo es neesmu tāds idiots, kas izlasījis pāris grāmatu, jau visur kladzina, ka visu zina.
Spekulāciju biznesā ar "skatījumu no alas" nekur tālu nevar tikt. Izglītoti  profedsionāļi tādus "alu cilvēkus" ātri vien atbrīvo no viņu depozītiem. Ja nemainīsi attieksmi pret izglītību, nekur un nekad netiksi, būsi nolemts mūžīgai neveiksmei treidingā.
P.S. Un neplāties ar panākumiem demo kontos. Katrs idiots gūs panākumus, aplidojot gumijas lelli. Cita lieta ir iekarot reālas, dzīvas sievietes sirdismile
indijs
indijs
Pievienots: 11.06.2009
Ziņojumi: 521
Re: backtesting
25.07.2009 16:57
ja es jūs uzjautrinu jūs varat man kontā ieskaitīt naudu par to ka izraisu pozitīvas emocijas HABA
indijs
indijs
Pievienots: 11.06.2009
Ziņojumi: 521
Re: backtesting
25.07.2009 17:08
HABA 4867 LV 78493865909  iespējams man pat ar treidingu nevajadzēs nodarboties,no jūsu ziedojumiem uzcelšu sev vēlvienu māju.veiksmi
supayeah
supayeah
Pievienots: 18.07.2006
Ziņojumi: 43
Re: backtesting
26.07.2009 12:41
iedod vārdu, pk, tel. numuru! laugh
Tedis
Tedis
Pievienots: 12.07.2008
Ziņojumi: 1483
Re: backtesting
31.07.2009 13:10
Mēģināju pārskaitīt naudu uz norādīto kontu, bet bankā apgalvo, ko konta numurs neeksistē. confused
indijs
indijs
Pievienots: 11.06.2009
Ziņojumi: 521
Re: backtesting
31.07.2009 14:41
mana kļūda.vainīgs.no galvas nepareizus ciparus iedevu jo konti vairāki.

naudu var skaitīt šinī kontā

LV93 UOLA 0050013502935

 
ilmars2000
Pievienots: 16.08.2004
Ziņojumi: 1071
Re: backtesting
01.08.2009 01:51
Man banka neņem pretī maksājumu - nav saņēmēja nosaukuma. Teica, ka bez adreses un personas koda kautkā vēl varot iztikt (lai gan būtu vēlams, ka būtu), bet bez Vārda uzvārda neņem un cauri - tādi, redz, esot "Banku pārvedumu noteikumi", kurus izstrādāja LB, bet uzlaboja FKTK; ev3
Arī Maksājuma mērķis esot obligāts (tas esot Money loudering novēršanas nolūkos). Tad nu es domāju, vai šamie (bankas Naudas mazgāšanas novēršanas nodaļas darbinieki manu pārskaitījumu nearestēs, ja mērķī norādīšu: "Par ākstīšanos internetā, rēķins Nr. 1/08 saskanā ar līgumu Nr.5 no 31/07/2009;"
Varbūt jau laicīgi kautku izroc kādu standartlīgumu, ko varētu piemērot šai situācijai, lai varam abi bankai iesniegt, ja tomēr rodas kādi jautājumi. Pretējā gadījumā esot risks, ka tiek rakstīts ziņojums NILLN (noziedzīgi iegūtu līdzkļu legalizācijas novēršanas)dienestam un mūs abus ievieto starptautiskajos melnajos un pretterorisma apkarošanas sarakstos, kā rezultātā visas bankas Latvijā un ārzemēs palūgs mums pārtraukt veiksmīgo sadarbību. Atliks, kā smejies, tirgot melones un arbūzus Rīgas centrāltirgū, nevis visādus tur fjūčerus un citus mēslus biržā!
ilmars2000
Pievienots: 16.08.2004
Ziņojumi: 1071
Re: backtesting
01.08.2009 02:01
Vēl es domāju, kā lai ieņēmumu dienestam šo maksājumu īsti paskaidro. Vai būs pareizi, ja teikšu, ka esi reģistrējies kā pašnodarbinātā persona - āksts - VID reģistros un maksā 15% nodokli no rēķinos norādītās summas un ar Jauno gadu esi gatavs maksāt nule SVF apsolīto paaugstināto likmi? Bet ja nu šie Tevi papīros neatrod? Tad gan sanāks ziepes! Varbūt pārbaudi savas mapītes, vai šis pasākums Tev ir nokārtots! Citādi tauta saskaitīs baigās summas, bet valstij no tā nikāda labuma!
ilmars2000
Pievienots: 16.08.2004
Ziņojumi: 1071
Re: backtesting
01.08.2009 02:12
Kamēr mēs te sarakstīsimies, varbūt tiks izsniegta licence tai kaktu bankai, kurā Tu esi savēris kontus, ko šeit drukā iekšā.
Seller of Smiles
Seller of Smiles
Pievienots: 16.08.2004
Ziņojumi: 9511
Re: backtesting
01.08.2009 07:58
indijs,

nu tad kādu mērķi norādīt? Te hanzene piedāvā kā ziedojumu "mazajiem brāļiem, kuriem reiz bija mājas" šitas der?
Tedis
Tedis
Pievienots: 12.07.2008
Ziņojumi: 1483
Re: backtesting
01.08.2009 17:30
indij,
arī šis konta numurs ir nepareizs:
1) Latvijā nav bankas ar atbilstošu SWIFT kodu;
2) IBAN kontrolsumma kļūdaina.
Lapas:12next
Forumu saraksts/Iesācējiem/backtesting
© 2004-2024 wallstreet.lv
e-mail: 
Pārpublicēšanas gadījumā atsauce uz wallstreet.lv obligāta!
Top.LV