Walstreet.lv
Jaunākais forumāPalīdzībaLietošanas noteikumiReģistrācijaAizmirsu paroliLogin
Forumu saraksts/Reklāma/Ne sekundi bez peļņas – ne sekundi bez interneta!”
 
Maknabs
Pievienots: 01.06.2009
Ziņojumi: 5
Ne sekundi bez peļņas – ne sekundi bez interneta!”
01.06.2009 15:52
Piereģistrējies www.mcmbroker.com līdz 01.07.2009. un lieto Triatel mobilo internetu bez maksas! UZ VISIEM LAIKIEM!*

Akcijas noteikumi: Katrs, kurš noslēdzis līgumu ar www.mcmbroker.com līdz 01.07.2009., saņem mobilo internetu no Triatel bezmaksas lietošanā uz vienu mēnesi, kā arī iespēju lietot to bez maksas uz visiem laikiem.*

* Ar noteikumu, ka mēnesī tiek veiktas 10 jebkādas operācijas vietnē www.mcmbroker.com. Katra nākamā mēneša 15. datumā uz MCM klienta personīgo tirdzniecības kontu tiek pārskaitīta summa, ekvivalenta Triatel mobilā interneta lietošanas maksai par vienu mēnesi (uz līguma slēgšanas brīdi). Ja netiek ievērots noteikums veikt 10 jebkāda veida operācijas mēnesī minētajā vietnē, summas, ekvivalentas mēneša maksai par Triatel mobilā interneta lietošanu, pārskaitīšana tiek pārtraukta. Summa atkal var tikt pārskaitīta nākamajā mēnesī pēc tam, kad veiktas 10 jebkāda veida operācijas www.mcmbroker.com.

Lai saņemtu kompensāciju par Triatel mobilā interneta lietošanu, nepieciešams uzrādīt kuponu no Triatel ar noslēgtā līguma numuru.

Akcijas norises laiks – no 01.06.2009. līdz 01.07.2009.

www.mcmbroker.com saviem klientiem piedāvā iespēju no vienotā konta tirgoties ar dažādiem finanšu produktiem: akcijām, akciju opcijām, CFD, FOREX, fjūčeriem, fjūčeru opcijām, obligācijām. MCM saviem klientiem piedāvā gan elektronisku pieeju tirdzniecības platformām, gan arī „klasisko” telefona treidingu.
 
Forumu saraksts/Reklāma/Ne sekundi bez peļņas – ne sekundi bez interneta!”
© 2004-2024 wallstreet.lv
e-mail: 
Pārpublicēšanas gadījumā atsauce uz wallstreet.lv obligāta!
Top.LV