Walstreet.lv
Jaunākais forumāPalīdzībaLietošanas noteikumiReģistrācijaAizmirsu paroliLogin
Forumu saraksts/Reklāma/Mājas tavām Baltijas akcijām ir LHV Banka
 
LHV
Pievienots: 19.04.2006
Ziņojumi: 136
Mājas tavām Baltijas akcijām ir LHV Banka
29.11.2010 13:24
Pārved savas Baltijas akcijas līdz 26. decembrim pie mums un turpmāk vairs nemaksā par konta apkalpošanu. Mēs arī kompensēsim pārveduma izmaksas līdz 40 LVL.

Kādi vēl ir ieguvumi, pārvedot akcijas uz LHV Banku?

1) Bezmaksas konta apkalpošana un uzturēšana, ja kontā glabājās tikai Baltijas akcijas
2) Zemas komisijas maksas darījumiem Baltijas biržās - 0.2% + 2 LVL
3) Bezmaksas piekļuve Powertrader (Baltijas reāllaika cenas) un Baltic Pro (analītika)

Vairāk par piedāvājumu https://www.lhv.lv/index.cfm?id=81281

P.S.

Mēs esam vienīgie, kas savā Baltijas akciju tirdzniecības platformā klientiem piedāvājam reāllaika kredītplecu. Turklāt, par pozīcijām, kas atvērtas un aizvērtas tajā pašā dienā, procenti netiek rēķināti.
Mario
Pievienots: 13.10.2004
Ziņojumi: 3487
Re: Mājas tavām Baltijas akcijām ir LHV Banka
30.11.2010 12:01
Un cik mēnesī maksā platforma?

Vai Fx tiek piedāvāts?
Kāds ir minimālais depozīts, lai tirgotos foreksā?
Kādi spredi, kādas komisijas par darījumu?
LHV
Pievienots: 19.04.2006
Ziņojumi: 136
Re: Mājas tavām Baltijas akcijām ir LHV Banka
30.11.2010 14:12
LHV Banka saviem klientiem piedāvā divu veidu platformas tirdzniecībai ar vērtspapīriem: Investīciju kontu un LHV Trader.

Investīciju konts ir platforma uz web bāzes, kā internetbanka, un vairāk domāta ilgāka termiņa darījumiem un tirdzniecībai ar Baltijas akcijām. Tirdzniecība ar Baltijas akcijām notiek reālajā laikā un bez brokera starpniecības, bet uzdevumi visos pārējos pieejamos tirgos iet caur brokeri. Minimālā depozīta konta atvēršanai nav, kā arī nav citu ierobežojumu (piemēram, minimālais depozīts maržinālai tirdzniecībai vai daytrading ierobežojumi).

LHV Trader ir atsevišķa, neatkarīga tirdzniecības programma, kas vairāk domāta īstermiņa tirdzniecībai un šeit nav Baltijas akciju, kā arī citu iespēju, kuras savukārt ir Investīciju kontā (piemēram, Krievijas MICEX, Baltijas pārvaldnieku fondi un tml.). Platformu pārsvarā izmanto aktīvai tirdzniecībai Amerikas biržās. Pagaidām LHV Trader ir arī vienīgā platforma, kas piedāvā veikt darījumus valūtu tirgū. Minimālais depozīts konta atvēršanai ir 5000 USD. Spreds EUR/USD ir 1 punkts. Visiem LHV Trader kontiem spēkā būs NYSE un FINRA daytrading ierobežojumi (3 šādi darījumi 5 dienu laikā) un minimālās prasības maržinālai tirdzniecībai (minimums 2000 USD vienmēr jābūt kontā).

Baltijas akciju pārveduma piedāvājums attiecās tikai uz Investīciju kontu. Kā jau minējām, šī konta atvēršana un uzturēšana, ja tajā glabājās tikai Baltijas vērtspapīri, ir pilnībā bez maksas. Komisija par darījumiem ar Baltijas akcijām ir 2 LVL + 0.2%. Turklāt, ja uzdevums ir ar limita cenu un izpildās pa daļām, un tā termiņš ir līdz atcelšanai, fiksētā komisija 2 LVL tiek aprēķināta tikai pie pirmās izpildes. Atlikušais uzdevuma apjoms izpildās tikai ar 0.2% komisiju no darījuma summas. Komisija par darījumiem ar ārvalstu vērtspapīriem parasti ir 7 LVL + 0.3% (Amerika) vai 8 LVL + 0.3% (Eiropa).

Lielākais klientu ieguvums ir tāds, ka Investīciju kontā klientam visi vērtspapīri un nauda var glabāties vienā kontā, kur tiek veikta arī viena kopīga uzskaite. Kontā var veikt arī noguldījumus (atvērt depozītus), kā arī iegādāties LHV Asset Management, Swedbank, SEB un citu pārvaldnieku ieguldījumu fondus bez jebkādiem papildus uzcenojumiem. Priekš kredītpleca visi klienta aktīvi var kalpot kā nodrošinājums, neatkarīgi no tā, kādiem nolūkiem vai valūtā aizdevums tiek izlietots. Arī procentu aprēķins ir dinamisks. Ja klients izmanto kredītplecu ilgāk nekā dienas ietvaros, tiek aprēķināti procenti par katru dienu. Katra nākamā mēneša 5. datumā tie tiek atrēķināti no konta.

Protams, mēs ļoti priecātos, ja arī kāds klients atstātu atsauksmes par mūsu Investīciju kontu, kas patiešām ir ar dauzām priekšrocībām un ļoti ērts lietošanā, jo acīmredzot foruma dalībniekiem nav īsti pārliecības, ka viss tik tiešām var būt tik vienkārši. Bet tagad katram ir iespēja visu izmēģināt pašiem, un tas pat neko nemaksās.
Mario
Pievienots: 13.10.2004
Ziņojumi: 3487
Re: Mājas tavām Baltijas akcijām ir LHV Banka
30.11.2010 15:42
Paldies,
man ir vēl labāki nosacījumi, bet citiem droši vien varētu būt tīri interessanti pamēģināt.
LHV
Pievienots: 19.04.2006
Ziņojumi: 136
Re: Mājas tavām Baltijas akcijām ir LHV Banka
30.11.2010 16:24
Par komisijām varētu būt labāki nosacījumi, bet diezvai par visu pakalpojumu kopumā.
LHV
Pievienots: 19.04.2006
Ziņojumi: 136
Re: Mājas tavām Baltijas akcijām ir LHV Banka
01.12.2010 16:01
Ar kopējo veikto darījumu apjomu 15.67m EUR LHV Banka novembrī ierindojās otrajā vietā Baltijā un pirmajā vietā Rīgā http://bit.ly/fCJFKP
 
Forumu saraksts/Reklāma/Mājas tavām Baltijas akcijām ir LHV Banka
© 2004-2024 wallstreet.lv
e-mail: 
Pārpublicēšanas gadījumā atsauce uz wallstreet.lv obligāta!
Top.LV