Walstreet.lv
Jaunākais forumāPalīdzībaLietošanas noteikumiReģistrācijaAizmirsu paroliLogin
Forumu saraksts/Ofšori, nodokļi, juridiskie jautājumi/Eiropas ETF fondus vai Index fondus
 
kolinz
Pievienots: 19.06.2011
Ziņojumi: 2
Eiropas ETF fondus vai Index fondus
27.03.2012 23:03
Sveiki visiem,
Es meklēju padomu par lētu un visstabilākā sniedzēja pārdošanas ASV indeksu fondu vai EFT Eiropā. Ja jūs zināt, daži eksperti Eiropā un Eiropas labo blogus, kasspēj palīdzēt, lūdzu sniedziet padomu. Vēlos sākt veidot zemu izmaksu ilgtermiņa portfeli, bet nevaru izvēlēties pareizu un labākais no tiem Eiropā, jo trūkst informācijas par iespēju ieguldīt tik lēti kā iespējams, es atklāju šo informāciju tikai ASV tirgum. Kā es izpētītu internetā, ir grūti ieguldīt ASV bez slodzes līdzekļus bez brokera komisijas Lielbritānijā vai Vacija, piemēram, bet tur ir  iespēja iegādāties vietējās ETF spoguļos ASV indeksu fondu uzņēmumos ieviesa Eiropā, piemēram, Blackrock iShares, Lyxor, Deutsche Bank ETF un Credit Suisse. Es, visticamāk, dod priekšroku izvēlēties bez slodzes līdzekļus nekā ETF.
Lūdzu, sniedziet ieteikumu par Eiropas banku un brokeru ar ļoti zemu komisiju vai bez ta.
Jebkura palīdzība būtu vēlama.
Compounding Interest
Pievienots: 30.10.2016
Ziņojumi: 28
Re: Eiropas ETF fondus vai Index fondus
30.10.2016 17:06

Interesē tas pats jautājums.

iShares, Blackrock, SPDR laikam ir kā varianti.

Bet, lai izvēlētos ilgtermiņa investīcijas indeksos, vajag brokeri ar minimālām komisijām. Vairums labo brokeru LV pilsoņus nemaz nepieņem. Piemēram CharlesSchwab.com vairs neakceptē no LV.

Varbūt ir kādas rekomendācijas?

Vēl viena lieta - pašam ETF fondam vajag minimālus expense ratio (izmaksu procentu). Vanguard fondiem kā VTI tas ir 0.06%, kas ir ļoti maz. iShares laikam bija augstāks pie 0.2%. Jāskatās attiecīgais fonds.

Gribētos dzirdēt citu LV ilgtermiņa indeksu investoru pieredzi. Šobrīd Vanguard izskatās ļoti labs variants, bet LV bankās investēt caur Vanguard būs murgs ar komisijām + 15% automātiski no dividenžu peļņas tiek nomaksās ASV valdībai. To brokeris dara automātiski.

 
Forumu saraksts/Ofšori, nodokļi, juridiskie jautājumi/Eiropas ETF fondus vai Index fondus
© 2004-2024 wallstreet.lv
e-mail: 
Pārpublicēšanas gadījumā atsauce uz wallstreet.lv obligāta!
Top.LV