Walstreet.lv
Seller of Smiles: "Suckers rallija" beigas?
17. augusts, 2004 gads.

Lasot lielākās daļas avotus šodien, varētu arī secināt ka tirgū viss bija pavisam labi. Pavirši vērojot galvenos indeksus, redzam zaļu krāsu, kas vidusmēra investoram dod iespēju, aizvērt ikdienas apskatus ar domu, ka vismaz šodien porteflis vērtību nav zaudējis. Bet ieskatīsīmies labāk, ko mēs redzam, aiz hameleona tirgus zaļā šodiena krāsojuma.

SP500, indekss, ja lūkosimies taimfreimā zemāk, zaļš krāsojās pirmās 30 minūtes. Atvēries nedaudz virs vakardienas close, spēji uzņēmis ātrumu, iespējams pateicoties daža laba šortu pozīcīju peļņu fiksētāja stopiem, apstājās, un sāka sānveida virzību ar nelielu leņķi uz leju, rezultātā, deglis svecītei ir pavisam garš. Pievērsiet uzmanību, SP500, nav spējis pārvarēt spēcīgos SMA20 grieztus.

Ar NASDAQ Composite bilde nav jautrāka, kaut arī tas rāda zaļu krāsu investoru websitos ar pensiju plānu un līzingu reklāmām. Apskatīsim to.

Te, cena gan spēja aiztaisīties virs SMA10, darot godu jau tā sakautajiem pēdējā laikā buļļiem. NASDAQ savā ziņā veido skaistu no grafiska viedokļa lejupejošu kanālu, kas no šī viedokļa atstāj iespēju cenai vēl augt līdz atzīmei 1820.

Tad ko mēs daram rīt (šodien, kas nu kad lasa), 18.augustā. Spriežot pēc visa, NASDAQ, SP500 zilo čipu bagātie indeksi atvērsies tuvu vakardienas close, un iespējams pirmo stundu piedzīvosim ralliju. Šeit esiet uzmanīgi. Vājais SP500 close, neskatoties uz to, ka daži resursi apgalvo pretējo, norāda uz buļļu nespēju vairs turēt ralliju līmenī, kādu to vērojām 16. augustā. Suckers rallija beigas? Redzēsim rīt.

Citi apskati
Komentāri
Vārds: E-pasts:

Wallstreet.lv neatbild par rakstiem pievienotajām lasītāju atsauksmēm, kā arī aicina saita lasītājus, rakstot atsauksmes, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Wallstreet.lv patur tiesības liegt rakstu komentēšanas iespēju.

© 2004-2024 wallstreet.lv
e-mail: 
Pārpublicēšanas gadījumā atsauce uz wallstreet.lv obligāta!
Top.LV