Walstreet.lv
Seller of Smiles: "Rallijs turpinās, šaubas pieaug"
18. augusts, 2004 gads.

Šodienas spēcīgais rallijs, cenai atveroties tuvu vakardienas close, nokrita, taču jau pēc minūtēm divdesmit day traderu iedvesmota, hrestomātiski aizpildot rīta gapu, un aizvien vairāk sekotāju pamudināta uzvijās līdz pat 1078. Analizējot piecpadsmit minūšu grafikus, var redzēt, ka arī close uz SP-500 spēcīgs. Bet arī šeit, nevar būt runas par jauna kāpuma vai vēl jo vairāk trenda sākumu. Apskatīsim apstākļus, kas joprojām vēsta, ka šis ir vakardienas manis pieminētais "suckers" rallijs.

1. Nav sasniegts iepriekšējās korekcijas swing high;
2. Samērā precīzi atdūrāmies pret fib grida 38.2 % retracementu;
3. ADX(14) līkne sasniegusi supportu. Iespējama atkal kārtējā virziena maiņa.

Jebkurā gadījumā, runāt par esošā virziena maiņu nopietni varēs tikai pēc EMA50 caursišanas. Paidām šī ir korekcija. 

Tad ko mēs daram 19. augustā? Situācija ar longiem, ja jums tādi ir, ir ļoti riskanta. Jaunus longus ieteicam neatvērt, tāpat kā arī šortus, līdz nesaņemsim apstiprinājumu, par korekcijas beigām. 

Koncentrējieties esošo pozīciju menedžmentam.

Seller of Smiles 

Citi apskati
Komentāri
Vārds: E-pasts:

Wallstreet.lv neatbild par rakstiem pievienotajām lasītāju atsauksmēm, kā arī aicina saita lasītājus, rakstot atsauksmes, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Wallstreet.lv patur tiesības liegt rakstu komentēšanas iespēju.

© 2004-2024 wallstreet.lv
e-mail: 
Pārpublicēšanas gadījumā atsauce uz wallstreet.lv obligāta!
Top.LV