Walstreet.lv
Seller of Smiles: "Vājā ceturtdiena"
19. augusts, 2004 gads.

SP500, mūsu draugs, kolēģis un palīgs šodien pakārās. Citiem vārdiem, izveidojot sveci, ko sauc arī par hanging man, jeb hummer - āmuru. Kas var dabūt pirmām kārtām ar šo āmuru pa galvu, rīt, t.i. piekdien?

Es varbūt šeit nedaudz paskaidrošu, ar ko atšķiras hanging man no hammer, sveču patterna. Hammer veidojas, ja tirgus no sākuma nokrīt, un pēc tam paceļas izveidojot šo asti, bet hanging man tieši otrādi. Ko varam teikt par šo SP-500 situāciju?

- Tirgus nespēja caursist fib 38.2 % retracementu, kā jau to vakar prognozējām;
- Tirgus izveidoja lāču noskaņojuma sveci;
- Rīt ir piekdiena, kas pati par sevi reti kad nozīmē spēcīgus ralliju, it sevišķi lejupejošā trendā.

Nevajadzētu sevi mānīt arī ar apstākli, ka pēdējās 30 minūtes tirgus piedzīvoja ralliju. Šis manuprāt ir intraday līmeņa suckers rallijs, kam nav ne mazākā sakara ar timeframe augstāk, mūsu gadījumā daily. Pilnīgi iespējams, ka šo ralliju izraisīja day traderi, kas pēdējās 30 minūtēs nolēma fiksēt peļņu.

Kādi ir secinājumi no šī grafika par rītdienu? Liekas, ka piedzīvosim zema volatīluma dienu, kura arī kritumu nevarētu piedzīvot lielāku pa spēcīgu supportu uz 1080. Kāpumu negaidītu, jo augstāk minētais fig grid, nu liekas kļuvis par īstermiņa resistance.

NASDAQ Composite uzvedās līdzīgi, šeit gan man patika spēcīgais CSCO.

Lai gan esam caursituši kanāla virsējo daļu, jūs redzat virs šodienas sveces arī spēcīgu resistance.

Tad ko mēs daram rīt (šodien), 20. augustā?

Piekdiena ne vienmēr ir laba pozīciju attaisīšanai, bet šobrīd liekas, ka korekcija ir beigusies un var atsākties lejupslīde. Ja pirmā stunda atveras augstāk un par vakardienas close, un pēc 30 min nav vērojams spēks, domājams ralliju piekdien nepiedzīvosim, un ir iespējams atvērt dažas pozīcijas. Short side.

Seller Of Smiles

Citi apskati
Komentāri
Vārds: E-pasts:

Wallstreet.lv neatbild par rakstiem pievienotajām lasītāju atsauksmēm, kā arī aicina saita lasītājus, rakstot atsauksmes, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Wallstreet.lv patur tiesības liegt rakstu komentēšanas iespēju.

© 2004-2024 wallstreet.lv
e-mail: 
Pārpublicēšanas gadījumā atsauce uz wallstreet.lv obligāta!
Top.LV