Walstreet.lv
Seller of Smiles: "Nenoteiktība ar lāča nokrāsu"
23. augusts, 2004 gads.

Vakar SP500 un prinicipā, arī NASDAQ atveroties zaļajā zonā, un dienas sākumā uztaisot maza leņķa ralliju, tomēr nespēja noturēties, un noslīdēja zemāk, uzzīmējot šādu te sveci:

EMA50, tomēr  izrādījās labs resistance, cena nespēja aiztaisīties virs tās. Tomēr, SMA50 joprojām vēl ir virs šī congestion, tā atstājot pēdējiem bullīšiem vēl gaisa spilvenu kāpšanai. Situācija paliek aiz vien nenoteiktāka, jo vakardienas vājais close, tomēr vairāk norādauz to, ka buļļiem spēks ir beidzies. Tomēr gan EMA20, gan arī SMA10, abas jau ir ar labu leņķi uz augšu, kas norāda uz spēcīgu, īstermiņa momentumu uz augšu, un attiecīgi labu supportu buļļu frontes līnijā. Cīņa gaidāma sīva.

Tad ko mēs darām šodien. Vakardienas nenoteiktība paliek, kat gan nu jau ar nelielu lāču piegaršu, tāpēc esiet uzmanīgi ar ,longiem. Manā datu bāzē ir ļoti daudz šortu setapu, tomēr tos necentīšos izmantot, kamēr vēja rādītājs nebūs nostājies pareizi.

Seller of Smiles

Citi apskati
Komentāri
Vārds: E-pasts:

Wallstreet.lv neatbild par rakstiem pievienotajām lasītāju atsauksmēm, kā arī aicina saita lasītājus, rakstot atsauksmes, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Wallstreet.lv patur tiesības liegt rakstu komentēšanas iespēju.

© 2004-2024 wallstreet.lv
e-mail: 
Pārpublicēšanas gadījumā atsauce uz wallstreet.lv obligāta!
Top.LV