Walstreet.lv
Seller of Smiles: "Līme ap EMA40"
24. augusts, 2004 gads.

Joprojām nekā laba. Tirgus aizvien var uzskatīt, gan par buļļu tirgus sākumu, vai arī lāču tirgus korekciju. Apskatīsim 25. augusta SP500 uzvedību, un situāciju uz doto brīdi.

Vidēja laika mēroga trenda indikātori EMA40 un EMA50, ir izrādījušies cenai tiešām par labu resistance, un EMA40 ir kā zirnekļu tīkls. Cena ir kā pielīmēta trīs dienas šai MA. Pēdējās trīs dienas mēs redzam buļļu mēģinājumus saraut šo EMA,40-50 spēcīgo zirnekļu tīklu, tāču nesekmīgi. Buļļu zirneklis tiem ir sagatavojis vēl vienu pārsteigumu vēl nedaudz augstāk - SMA50. Vakar, neskaitot nelielo buļļu uzplaiksnījumu ap vieniem (ASV laiks), kurš pēc tam jau kā ierasti, atplūda atpakaļ, atkal redzam vēl vienu nelielu, bet lāču uzvaru. Kopumā tirgus uz SP500 paliek nenoteikts. Tomēr, lai arī šis grafiks norāda uz iespējamām korekcijas beigām, un nespēju pārvarēt EMA40-50 zonu, ir vērts palūkoties uz zilo čipu krātuvi DJ30.

šeit, redzam sekojošas bullīšu iezīmes:

- Cena virs 10000. DJ30, šis ir ļoti psiholoģisks līmenis, žurnālistiem patīk to pieminēt.
- Sešu mēnešu daily trends uzrāda lejupejošu, bet tomēr kanālu, un cena vēl nav sasniegusi pat 61.3 % no kanāla visa platuma līdz tā augšējai malai.
- Vakardienas sveces deglis daudz garāks, un pati svece ir balta, atšķirībā no SP500

Tāpēc, lai cik arī uz doto brīdi SP500 neizskatītos kā nokoriģējies downtrends, šis grafiks, un arī vēl fakts, ka zem cenas jau EMA20 un SMA10, kuras jau pagriezušās uz augšu, norādā ka tirgus vēljoprojām ir 50/50 pozīcijā.

Stay out.

Seller of Smiles

Citi apskati
Komentāri
Vārds: E-pasts:

Wallstreet.lv neatbild par rakstiem pievienotajām lasītāju atsauksmēm, kā arī aicina saita lasītājus, rakstot atsauksmes, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Wallstreet.lv patur tiesības liegt rakstu komentēšanas iespēju.

© 2004-2024 wallstreet.lv
e-mail: 
Pārpublicēšanas gadījumā atsauce uz wallstreet.lv obligāta!
Top.LV