Walstreet.lv
Seller of Smiles: "Vēl viens rallijs, vai pēdējais?"
25. augusts, 2004 gads.

Vakardienas spēcīgais rallijs tikai apstiprināja mūsu vakardienas aizdomas par tirgus neprognozējamību dotajos apstākļos. No mana viedokļa, vakardienas rallijs vēl vairāk norāda uz iespējamo atplūdi. Kāpēc? Aplūkosim SP500 grafiku:

1. Resistance uz 1108 - 1110 apgabala nostrādās savu lomu, tas ir diezgan acīmredzami un arī ir sasniegta SMA 50, kuras virziens norāda uz leju.
2. Šis augusta vidus rallijs ir ar lejupejošu volume trendu, bez malkas, uguns mums nedegs, bet volume slope galvenokārt ir lejup. Divas pēdējās dienas gan ir izņēmums, bet salīdzinot  ar jūnija vai jūlija pīķiem, volume ir maza. Svaigas buļļu naudas ir maz.
3. Visbulliskāk sevi izturošais DJ30, jau pret augstāk minēto resistance ir atdūries.

Tad ko mēs gaidam šodien? Šodien mēs gaidam korekciju no šī īstermiņa rallija, kas sākās augusta vidū, kuru lielākā perspektīvā var apskatīt kā downtrenda atsākšanos arī. Vismaz, uz doto brīdi ir jābūt atplūdei. Vismaz īstermiņa. Var tikt atvērti šortu lakmuspapīrīši, mēģinājuma treidi.

Un vēl. šajos apstākļos izvairieties no pirmās tirgus darbības stundas.

Seller of Smiles
 

Citi apskati
Komentāri
Vārds: E-pasts:

Wallstreet.lv neatbild par rakstiem pievienotajām lasītāju atsauksmēm, kā arī aicina saita lasītājus, rakstot atsauksmes, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Wallstreet.lv patur tiesības liegt rakstu komentēšanas iespēju.

© 2004-2024 wallstreet.lv
e-mail: 
Pārpublicēšanas gadījumā atsauce uz wallstreet.lv obligāta!
Top.LV