Walstreet.lv
Seller of Smiles: "Bearish Harami uz indeksiem"
26. augusts, 2004 gads.

Vakar tirgus atvēries zem iepriekšējo dienu close, visu dienu pavadījis sarkanajā zonā, noslēdzoties izveidoja sveču patternu ko sauc par bearish harami. Paskatīsimies uz NASDAQ COMPOSITE.

Nu korekcijas iespēja ir liela, jo:

1. Tirdzniecības apjomi aizvien krītas, uptrendam, ja uz tādu ceram tas nepalīdz, tikai kaitē;
2. NR7 bārs. Tas, vairāk, gan uz lieliem apjomiem, bet arī šeit, var nozīmēt īstermiņa reversalu.
3. Reversals visdrīzāk ir ar sarkanu karogu, jo ir izveidojies sveču patterns ko sauc par bearish harami. (Lācis stāvoklī);

Tad ko mēs gaidam šodien? Ļoti liela ir korekcijas iespēja līdz 1825 līmenim uz NASDAQ, kā arī pārējiem indeksiem līdz to iepriekšējiem swing low. šī līnija augstāk redzamajā grafikā atzīmēta ar zaļu. Buļļu targets savukārt,  ir zilā līnija, bet spriežot pēc tā, ka šodien ir piekdiena, jaunas asinis tirgū neielīs, un vidrīzāk slīdēsim lejup.

Vērojiet atvēršanās gapus. Ja atveramies virs vakardienas close, un sākas lejupslīde, pēc vakardienas sveces engulfing, var atvērt īstermiņa šortus. Longā iet joprojām bīstami, katrā ziņā par vēlu noteikti.

Seller of Smiles.

Citi apskati
Komentāri
Vārds: E-pasts:

Wallstreet.lv neatbild par rakstiem pievienotajām lasītāju atsauksmēm, kā arī aicina saita lasītājus, rakstot atsauksmes, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Wallstreet.lv patur tiesības liegt rakstu komentēšanas iespēju.

© 2004-2024 wallstreet.lv
e-mail: 
Pārpublicēšanas gadījumā atsauce uz wallstreet.lv obligāta!
Top.LV