Walstreet.lv
Seller of Smiles: "Korekcija, Pullbacks...Whatever!"
03. septembris, 2004 gads.

Piekdien, kā jau to arī varēja sagaidīt pēc tik spēcīga rallija redzējām korekciju. Vai šī korekcija bija šī gada augusta rallija beigu sākums, vai arī tikai pullbacks, mēģināsim noteikt apskatot svarīgākos indikatorus.



SP-500, tomēr ir atdūries pret resistance uz 1120, par ko runāju ceturtdien. Tomēr kā vienmēr tradicionāli aplūkosim lāču un buļļu arsenālu, pieņemot ka jaunā frontes līnija nu ir 1120 apgabals, un kā jau to var nu pavisam labi redzēt, arī ilgtermiņa lejupejošā kanāla mala jau ir pavisam tuvu.

Vājais piekdienas close norāda uz zināmu spēku izsīkumu buļļu rindās, bet tas tomēr nav iemels lai spriestu par pilnīgu lāču pārsvaru. Volume nav pārsniegusi pēdējā rallijā uzrādīto, tā ir pat mazāka. Buļļiem par labu runā tas, ka close tomēr ir virs SMA200, kas ir ļoti svarīgs institucionālo investoru un dažādu hedge fondu milestone.
Arī iepriekšējais resistance, kas tika testēts trīs reizes, ar trešo paņemot to, tagad noteikti kļūs par supportu, jo daudzi treideri bija salikuši buy stopus gan uz SMA200 šķērsošanu, gan arī uz šīs resistance testa. Tāpēc par false breakout-u vēl pāragari runāt.
Wildera ADX, ir pagriezies uz augšu, ar lielu DMI(+14) pārsvaru. Arī tas norāda, par īstermiņa trenda pārmaiņu uz augšu.

Tad  ko mēs gaidam pirmdien? Vājā piekdienas close iespaidā, visdrīzāk redzēsim vai nu vāju open, vai arī zināmu cenas virzību uz leju, iespējams līdz SMA200, kuru radīs pa brīvdienām saliktie odd-lotterru pārdošanas uzdevumi. Ja market makeri redzēs, ka to ir daudz, iespējama gap uz leju pie atvēršanas, kas dos iespēju day traderiem to aizpildīt. Tomēr apgabals ir ļoti bīstams, jo atrodas Ziemeļu-Dienvidu frontes līnijas pašā karstākajā punktā - uz SMA200. Katrā ziņā korekcijai turpinoties es nesagaidu tās tālāku kritumu par 1106.
Nobeigumā gribu pievērst uzmanību uz SP500, NASDAQ un DJ30 zināmu diverģenci ar tirgus Highls-Lows indeksiem. Tie, atraduši savu bottomu, tomēr uzrādīja pozitīvu pieaugumu piekdien.

Seller of Smiles

P.S Ja jūs interesē konkrētu akciju un sektoru analīze un ieteikumi, rakstiet uz  
 

Citi apskati
Komentāri
Vārds: E-pasts:

Wallstreet.lv neatbild par rakstiem pievienotajām lasītāju atsauksmēm, kā arī aicina saita lasītājus, rakstot atsauksmes, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Wallstreet.lv patur tiesības liegt rakstu komentēšanas iespēju.

© 2004-2024 wallstreet.lv
e-mail: 
Pārpublicēšanas gadījumā atsauce uz wallstreet.lv obligāta!
Top.LV