Walstreet.lv
Seller Of Smiles: "Rallijs tuvojas krēslas zonai"
07. septembris, 2004 gads.

Šodien atveroties krietni augstāk par piekdienas close, buļļi metās kompensēt piekdienas korekcijas sastrādāto, un līdz pusdienai jau varēja lepoties ar tīri sekmīgu resistance testu uz 1120 apgabala. Vēlāk uz vakarpusi, gan nedaudz koriģējāmies, bet visā visumā diena noslēdzās ar buļļu parsvaru. Tad ko mēs redzam tagad?

Cena ir iegājusi krēslas zonā. Par šo zonu es nosacīti saucu ļoti spēcīgas resistance zonas apgabalos no 1125 līdz pat 1150. Ko mēs te redzam? Cena testē veco jau, gada sākumā formēto resistance. Tikai pavisam nedaudz augstāk ir kanāla augšējā mala. šajos apstākļos, arī nevajadzētu gaidīt, ka cena atdursies vai sasniegs tieši šo līniju, ko es esmu uzzīmējis, jo cenām nav līniju, ir apgabali. Tāpēc, šis apgabals tiešām ir krēslas zona. Tātad šeit, tomēr koncetrēti lieli lāču spēki. kas varētu izrādīt spēcīgu pretestību, pavisam tuvu pienākušajam buļļu pulkam.
Ja SP500, tikai tuvojas kanāla augšējai malai, tad DJ30, to jau ir sasniedzis: vualala, priekškars krīt, un ko mēs redzam:



Klasika vai ne? Pie tam pavērojiet, kā kanāla malas augšējais tests sakrīt ar RSI resistance. Nevajadzētu gan aizrauties ar šādu paramateru kā RSI resistance, bet apskates vērts tas ir. Un nu, jautājums. Tad ko mēs daram rīt?

Rīt svarīga diena. Buļļi mēģinās testēt savus resistance, uz DJ30, tā ir kanāla augšējā mala, bet SP500, treideri cīnīsies ar vesele krēslas zonu lāču izpildījumā. Tā kā tirgus joprojām ir virs visām MA, es neietiektu ķerties pie lielu šortu atvēršanas, pat arī uzskatot, ka notiks pullbacks no šiem apgabaliem. Jā tas ir iespējams, bet pagaidām viss norāda tomēr uz vēl sekojošu tirgus kāpumu. Jebkurā gadījumā, šortot vajadzētu tikai un vienīgi vājos sektorus.

Seller of Smiles

P.S Ja jūs vēlaties konkrētu akciju ieteikumus rakstiet uz

Citi apskati
Komentāri
Vārds: E-pasts:

Wallstreet.lv neatbild par rakstiem pievienotajām lasītāju atsauksmēm, kā arī aicina saita lasītājus, rakstot atsauksmes, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Wallstreet.lv patur tiesības liegt rakstu komentēšanas iespēju.

© 2004-2024 wallstreet.lv
e-mail: 
Pārpublicēšanas gadījumā atsauce uz wallstreet.lv obligāta!
Top.LV