Walstreet.lv
Seller of Smiles: "Korekcija... Vai dziļa?"
08. septembris, 2004 gads.

Vakar, dienas pirmajā pusē cenšoties testēt joprojām to pašu resistance uz 1120, buļļi dienas vidū zaudēja, un vakarpusē jau redzējām korekciju mažora notīs. Aplūkosim situāciju uz doto brīdi.

Vecais resistance uz 1120 - 1125, ko pieminam jau trešo dienu pēc kārtas, paliek aizvien spēcīgāks, un buļļi lauž ap to ragus jau pēdējās divas dienas. Pilnīgi iespējams, ka arī šodien redzēsim korekcijas turpinājumu, vakardienas vājais close varētu savākt diezgan lielus treideru sell orderus pa nakti, un premārketā, kas dotu iespēju speciālistam pat atvērt tirgu ar nelielu gapu uz. Katrā ziņā augšējā līmeņa tests arī šodien nebūs viegls. Tomēr neazmirsīsim, ka tirgus dažbrīd mīl 3-niekus, ar trešo reizi varam arī notestēt.

DJ-30, sk. vakardienas komentāru, tomēr nespēja izrauties caur kanāla augšējo daļu un dienas beigās sekoja visiem liekākajiem mārketa indeksiem.  Aplūkosim tagad $COMP:

Vecais fib grid, retramentu uz 38.2 %, kā vienmēr līmenī. Priekš lāčiem. Šeit jau var runāt par false breakoutu šajā līmenī. Kā redzam grafikā, neskaitāmie testi nav sekmīgi, un uz doto brīdi NASDAQ tomēr ir lagārds, jeb atpalicējs.

Kas notiks tālāk? Vai lielākie tirgus indeksi ies līdzi tehnoloģiski smagajam $COMP un pārtrauks pēdējā mēneša kāpumu? Vai ar $COMP spēs iegūt spēku? Katrā ziņa šī diverģence ir ļoti interesanta, kā redzam tad NDX ir zem SMA50 un SMA200, kuras pie tam norāda uz leju, bet kas attiecas uz SP500 un DJ30 tad tas ir otrādi.

Tad ko mēs daram šodien? Ir ieteicams, palikt esošajās pozīcijās, un jaunus setupus neveidot, pirms nav skaidrības par tālāko notikumu attīstību. Seller of Smiles sentiments joprijām paliek bullish.

Seller of Smiles

P.S Ja vēlaties konkrētu akciju setupus, rakstiet uz

Citi apskati
Komentāri
Vārds: E-pasts:

Wallstreet.lv neatbild par rakstiem pievienotajām lasītāju atsauksmēm, kā arī aicina saita lasītājus, rakstot atsauksmes, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Wallstreet.lv patur tiesības liegt rakstu komentēšanas iespēju.

© 2004-2024 wallstreet.lv
e-mail: 
Pārpublicēšanas gadījumā atsauce uz wallstreet.lv obligāta!
Top.LV