Walstreet.lv
Seller of Smiles: "Augstāk uz 5. Eliota vilni?"
10. septembris, 2004 gads.

Garry Smith, vienā no savām grāmatām par to kā viņš nopelnīja miljonu fondu tirgū par ļoti svarīgiem tirgus pagriezieniem uzskatīja V-bottomus piekdienā. Ko arī varējām vērot šodien, īpaši izteikti uz DJ Industrial. Aplūkosim situāciju uz doto brīdi.



Ko varam secināt aplūkojot šo grafiku? Pirmkārt, ir acīmredzami izveidojies Eliota viļņu shēmas setups, kas mums dod iespēju skaisti sanumurēt viļnus. Jo kā mēs redzam šeit, 10. augustākā sācies momentums Nr.1 izveido vilni Nr.1, kas tiek koriģēts ar korekciju Nr.2, sk. shēmu, pēc tam atkal rallijs, līdz 7. septembrim veidojot vilni Nr. 3, un tad korekcija Nr.4. Pēc šīs teorijas projicējot vilni Nr.5 mums nākamnedēļ ir visas iespējas caursist lejupejošā kanāla augšējo malu. Tāpēc spriežot pēc visa nakamnedēļ redzēsim vismaz šī kanāla augšējās malas testu. Uz doto brīdi uz DJ30, ir izveidojusies veselīga korekcija Nr.4

Aplūkojot SP500, grafiku mēs varam redzēt, ka...



...tirgus ir spējis vienreiz iznirt virs 1120 zonas pirms tam kārtējo reizi atsperoties pret SMA200, radot visai noteiktus longa setupus manā datu bāzē. Jo, SMA200 ar katru reizi noturot cenu virs sevis paliek aiz vien cietāks , un arī kā jau prognozējām vakar spēja būt tas kurš izspiež cenu virs resistance 1120. Tāpēc arī skatoties uz šo grafiku varam apgalvot, ka līdz 1150 šeit ir air pocket, jeb gaisa spilvens, kas dod buļļiem skābekli uznirt vēl augstāk. Cerēsim, ka bez Kesona slimības. Kas attiecas uz NASDAQ Composite...


...tad šeit viss tik tik saulaini nemaz neizskatās, kaut gan NASDAQ ir meties līdzi pārējiem indeksiem, gluži kā nokavējies pirmklasnieks uz 1. septembri. Veselas trīs congestion areas, kur buļļi ir cīnijušies ar lāčiem, un ir mainījies spēku sadalījums. Līmenis 1900. Aplūkojiet volumes uz šiem līmeņiem. Spriežot pēc visa, ja NASDAQ spēs pārvarēt šo līmeni, tas var mierīgi tikt uzrauts līz pat SMA200, zem kuras tas joprojām atrodas.

Tad ko mēs daram nākamnedēļ? Mana datu bāze ir sākusi ģenerēt vairākus longa setupus spēcīgakājos sektoros, tādos kā finanses, riepu ražotāji un mining. Tiem tad arī vajadzētu pievērsties ja pirmdien tirgus dodas tālāk uz ziemeļiem.

Seller of Smiles

P.S Ja vēlaties konkrētus setupus, lūdzu meilot uz

Citi apskati
Komentāri
Vārds: E-pasts:

Wallstreet.lv neatbild par rakstiem pievienotajām lasītāju atsauksmēm, kā arī aicina saita lasītājus, rakstot atsauksmes, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Wallstreet.lv patur tiesības liegt rakstu komentēšanas iespēju.

© 2004-2024 wallstreet.lv
e-mail: 
Pārpublicēšanas gadījumā atsauce uz wallstreet.lv obligāta!
Top.LV