Walstreet.lv
Seller of Smiles: "NASDAQ virs 1900"
14. septembris, 2004 gads.

Vakar ar nelielu DJ30 lagārda sindromu, visi indeksi spēja parādīt vēl vienu spēka pazīmi par spīti statistiķu smīniem par tradicionāli vājo septembri. Aplūkosim doto situāciju:



DJ, dienas laikā vairākkārt mēģinot tikt augstāk, tomēr dienas beigās uzrādīja praktiski nulles pieaugumu ar vakardienas vērtību. Tas pats par sevi vēl nav nekas vājš, tajā nozīmē, ka joprojām SMA200, vēl nav pat aizskarta un daily range dienas laikā ir bijis arī vēl zemāks.



Līdzīgu sveci zīmēja arī SPX. Šeit kā redzam, ir pārvarēts samēra spēcīgs līmenis uz 1120, kas norāda uz vēl vienu tirgus spēka pazīmi. NASDAQ savukārt....



... tradiocionāli pēdējām dienām atkal parādīja stiprumu, aiztaisoties stipri virs 1900 līmeņa, kas ir svarīgs pivot  punkts, ar paaugstinātu daily volume. Domāju, ka 1900 līmenis nu daudziem kopš šodienas ir stop loss, un tik vienkārši pārvarēts vairs atpakaļ netiks.

Ko mēs varam gaidīt šodien? Nepacietīgākie treideri varētu mēģināt atbrīvoties no longa pozīcijām, ja marketmeikeri atvērs tirgu zem vakardienas close. Tāpēc šodien varam gaidīt arī nelielu lejupslīdi. Lai tas neizsit jūsu longa stopus!

Seller of Smiles
info@wallstreet .lv

Citi apskati
Komentāri
Vārds: E-pasts:

Wallstreet.lv neatbild par rakstiem pievienotajām lasītāju atsauksmēm, kā arī aicina saita lasītājus, rakstot atsauksmes, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Wallstreet.lv patur tiesības liegt rakstu komentēšanas iespēju.

© 2004-2024 wallstreet.lv
e-mail: 
Pārpublicēšanas gadījumā atsauce uz wallstreet.lv obligāta!
Top.LV