Walstreet.lv
Seller of Smiles: "Pullbacks normas robežās"
16. septembris, 2004 gads.

Šodien atveroties zem vakardienas close, tirgus pa galvu pa kaklu metās lejup raujot līdzi stopus, viešot nelielu paniku īpaši Dow Jones 30, indeksā. Aplūkosim indeksus ar vēsu prātu, tūlīt pēc to close, kad quotisms netraucē apstrādāt informāciju.



Aplūkosim lielāko panikotāju Dow Jones 30, kurš zaudēja veselus 87 punktus šodien. Pirmkārt, šis kritiens nav pasvītrots ar spēcīgu volume, tieši otrādi, tā ir pazemināta. Otrkārt, kā jau minējām vakar veselīga korekcija līdz SMA10 šajos apstākļos ir vēlama. Treškārt, 10200, līmenis, analoģisks 1120 uz SP-500. Kurš šodien ir uzzīmējis šādu shēmu:



Arī šeit redzam tikai un vienīgi korekciju normas robežās. Jo jau pāris nedēļas manis pieminētais līmenis 1120, analoģisks NASDAQ-a 1900 ir apstādinājis lejupslīdi. Pie tam ievērojiet - līdz SMA10, un kaut vai līdz SMA200 vēl ir gaiss. Tāpēc pēc visa spriežot korekcija līdz SMA200 šeit ir ļoti iespējama, kamēr pārējās SMA neizkārtojas pareizā kārtībā.

Un kā pēdējo apskatīsim NASDAQ.



Šeit korekcija bija pavisam niecīga, un cena atrodas joprojām vulkāniski aktīvajā 1900 apgabalā.

Tad kādi mums ir secinājumi?

- NASDAQ - 1900, SP500 - 1120 un DJ30 - 10200. Visi ir noslīdējuši līdz svarīgiem media term supportiem. To pārvarēšana jau vairs nebūs tik viegla.
- Korekcija nenāk vienā svecē. Longā esošo treideru stopi tiks ķeksēti ar dažādiem paņēmieniem, lai jusm veicas, un es ceru jūsu stopi nav prognozējamos apgabalos.
- Rīt, nevajadzētu atvērt jaunas swing pozīcijas kamēr pilnībā nav skaidrs cik dziļa būs šī korekcija.

Pēc visa spriežot rīt varētu būt diena, kas atgādinās hanging man, vai hammer.

Veiksmi!

Seller of Smiles

Citi apskati
Komentāri
Vārds: E-pasts:

Wallstreet.lv neatbild par rakstiem pievienotajām lasītāju atsauksmēm, kā arī aicina saita lasītājus, rakstot atsauksmes, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Wallstreet.lv patur tiesības liegt rakstu komentēšanas iespēju.

© 2004-2024 wallstreet.lv
e-mail: 
Pārpublicēšanas gadījumā atsauce uz wallstreet.lv obligāta!
Top.LV