Walstreet.lv
Seller of Smiles: "Aizdomas par slazdu"
22. septembris, 2004 gads.

Jebkura treidera pienākums ir pieņemt lēmumus pamatojoties uz savu analīzi. Tāpēc pirms pieņemt lēmumu vienmēr ir vērts savu analīzi apšaubīt. Jo atcerēsimies to, ka nolemjot pirkt, kāds ir nolēmis mums pārdot, tātad esot pilnīgi pretējās domās par esošo situāciju. Tirgus šodien pārādīja spēku. Bet bija lietas kas man nepatika. Apskatīsim DJ INDU uzreiz, bet zem lupas:



Neko labu rītdienas tendences turpinājumam nesaka:

- Sveces pārlieku garais deglis;
- Atdūriens pret SMA10, pie tam jau lejupejošu.

Ja buļļi tiešām būtu ieguvuši kontroli, es domāju mēs redzētu romēr pilnāka ķermeņa sveci. Tomēr tagad zoom out, uz SPX.



Jā, šeit augšupejošā tendence ir vairāk izteikta, tomēr ievērosim vairākus momentus. Vairākkārt testēts, bet nespēts pārvarēt līmenis 1130. Ilgtermiņā tam vēstures nav, bet īstermiņā labs lāču garnizons. Salīdziniet šo grafiku, ar OEX, jeb mazo SPX  - t.i SPX100. Es speciāli neliku šeit šo grafiku, jo ir vajadzīgs vairākas reizes pārslēgt grafikus vienu uz otru, lai redzētu tendenci. Un acīmredzami, mazais SP-100, atpaliek. Nenoslinkojiet, apskatiet. Un vēl. Normālas divu-trīs dienu korekcijas, kā tas bija uz INDU, šeit vēl nav bijis. Buļļu nespēks pārvarēt vājo 1130, nerāda ne uz ko labu. Ko saka NASDAQ?


Ir NASDAQ līderis, tas ir nenoliedzami. Vienīgais no visiem uztaisija breakoutu, ja tā būtu rīkojušies visi pārējie, es savu šodinas apskatu melnām šaubām nepildītu. Ai jaunēkli, jaunēkli.... saka Plūdoņa melnais putns, man, joprojām ilgtermiņā uz longu noskaņotam treiderim.  Rīt varētu būt arī korekcija. es piekrītu.
Tas tomēr var neattiekties uz NASDAQu, kurš spriežot pēc visa tieksies testēt 61.8 % retracementu.
Tad ko mēs daram rīt. Rīt, tirgus augšupejošās pozīcijas gadījumā, var veidot jaunus longus. Manā datubāzē to jau ir vairāki desmiti, ne visiem ir signāli, bet tomēr.

Veiksmi!

Seller of Smiles

Konkrētus ieteikumus par akcijām - lūdzu jautājiet pa e-mail:

Citi apskati
Komentāri
Vārds: E-pasts:

Wallstreet.lv neatbild par rakstiem pievienotajām lasītāju atsauksmēm, kā arī aicina saita lasītājus, rakstot atsauksmes, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Wallstreet.lv patur tiesības liegt rakstu komentēšanas iespēju.

© 2004-2024 wallstreet.lv
e-mail: 
Pārpublicēšanas gadījumā atsauce uz wallstreet.lv obligāta!
Top.LV