Walstreet.lv
Seller of Smiles: "Korekcijas kundze"
23. septembris, 2004 gads.

Šodien pārraujot visas frontes līnijās lāči metās lavīnveidīgā uzbrukumā, likvidējot vienu pēc otras buļļu radītās pretestības, galā apstājoties tieši pie "Maskavas" - DJ Industrial pie SMA50. Aplūkosim situāciju uz doto brīdi.



Lai cik tas arī nebūtu acīmredzami DJ30, tomēr uzrāda tendenci palikt esošajā kanālā. Vakardienas prognozētais buļļu slazds aizcirtās jau no paša rīta, un sākās masveida buļļu slaktiņš. Taču lūkojoties uz to ar vēsu prātu, ir skaidrs, ka šī tomēr ir korekcija, un pagaidām nekas vairāk kā korekcija. Pie tam kā jūs redzat, tad Close nav vienāds ar low, un arī SMA50, ir pārsniegta tikai pavisam nedaudz.



Apskatot SP-500, šī korekcija ir pavisam vietā, un vēl ir visas iespējas nokrist līdz 1107 līmenim, iepriekšējā rallija svarīgam swing high līmenim. Pie tam, šeit ir sava frontes līnija - EMA30, par kuru lāčiem rīt vel nāksies pacīnīties. Rīt es gaidītu ja ne close, tad vismaz low līdz 1107.



Tradicionāli stiprākais NASDAQ, šoreiz krita savās iespēju robežās, pat nesasniedzot EMA30. Arī šeit varētu sagaidīt korekciju līdz 1868 līmenim, kas pirmkārt ir 38.2 % retracements un arī supports.

Veiksmi!

Konkrētu akciju ieteikumi - e-mail kā parasti

Seller of Smiles

Citi apskati
Komentāri
Vārds: E-pasts:

Wallstreet.lv neatbild par rakstiem pievienotajām lasītāju atsauksmēm, kā arī aicina saita lasītājus, rakstot atsauksmes, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Wallstreet.lv patur tiesības liegt rakstu komentēšanas iespēju.

© 2004-2024 wallstreet.lv
e-mail: 
Pārpublicēšanas gadījumā atsauce uz wallstreet.lv obligāta!
Top.LV