Walstreet.lv
Seller of Smiles: "Fibonacci barjera"
28. septembris, 2004 gads.

Šodien divi no trīs svarīgākajiem indeksiem - SP500 un NASDAQ Composite turpināja lejupslīdi, tomēr apstājās pie ļoti svarīgiem supporta līmeņiem un proti: Fibonacci grida, 38.2 % retracementiem. Tradicionāli vājāks par pārējiem bija Dow Jones 30, tāpēc to arī pirmo apskatīsim, un preparēsim tepat uz wallstreet.lv operāciju galda.



Dow Jones 30 ir pakritis zem 10,000 atdzīmes. Vājuma pazīme, kas liecina, ka buļļu rindās nav saliedētības un kritums var turpināties. Pie tam pierastā stīvēšanās ap 10,000 līmeni nenotika, tirgus pārvarēja šo līmeni samērā mierīgi. Tomēr nu priekša supports, ko atdzīmēju shēmā ar zaļu līniju. Ja pārvarēts tiks arī šis kordons, tad ceļš līdz kanāla apakšējai malai būs vaļā. Tomēr arī šeit ir bullistiski noskaņojumi, piemēram sell-offs notiek ar pazeminātu volume, kas protams to nepasvītro. Tāpēc, attēlā redzamais līmenis lāčus var arī apturēt.



Nasdaq piedzīvoja pat gapu uz leju, bet tas tikai pastiprina tagad iespējamību reboundam no 61.8 % retracementa zonas. Jo kā mēs redzam zīmējumā šī zona vēl ir arī vienāda ar SMA(50), kas to padara tiešām par nopietnu supportu.



Arī SP-500 indekss ir atspiedies pret 61.8 % joslu, un pastiprināts ar nedaudz zemāk esošo SMA(50) kalpo par labu valni buļļu aizsardzībai.
Tad ko mēs vara secināt no šīs situācijas? Neskatoties uz pēdējo diena spēcīgo kritumu, buļļu pozīcijas nav tik vājas kā varētu likties pirmajā acu uzmetienā. Augstāk minētie supporti var noturēt tirgu virs tiem, un rīt varam ieraudzīt volatīlu dienu, ar ēnu uz uz leju, un buļļu uzvarētu close. Tas nozīmē, ka pie spēcīgas rītdienas, trešdiena manā datu bāze varētun parādīties vairāki longu setupi.

Veiksmi!

Seller of Smiles

P.S Konkrētas akcijas prasiet pa e-mail:

Citi apskati
Komentāri
Vārds: E-pasts:

Wallstreet.lv neatbild par rakstiem pievienotajām lasītāju atsauksmēm, kā arī aicina saita lasītājus, rakstot atsauksmes, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Wallstreet.lv patur tiesības liegt rakstu komentēšanas iespēju.

© 2004-2024 wallstreet.lv
e-mail: 
Pārpublicēšanas gadījumā atsauce uz wallstreet.lv obligāta!
Top.LV