Walstreet.lv
Seller of Smiles: "V-bottoms ar saules stariņu"
29. septembris, 2004 gads.

Mūsu prognozētais V-bottoms tomēr vakar notika, tirgus no rīta akurāti nokoriģējies līdz saviem SMA50, skaisti pagriezās un ar volatīlu dienu uzrādīja nelielu countertrenda ralliju. Aplūkosim indeksus.



SMA50, ir labs supports un nu spriežot pēc visa tirgum ceļš ir vaļā līdz pat SMA200, kuram savukārt ir spēcīga barjera augšpusē.



DJ30, arī uzrādīja krietnu kāpumu, aizveroties spēcīgi virs psiholoģiski svarīgā 10,000 līmeņa tomēr vēl nespēja aiztaisīties virs SMA50, kas jau dotu nopietnu pamatu domāt, ka buļļi sāk atgūt spēku.



Visspēcīgāko signālu kāpumam no mana viedokļa deva $COMP. Te ir ne tikai balts hammer, jeb V-Bottoms, bet šīs sveces kāja ir atspiedusies pret SMA50. Labs bulliš signāls.

Tad ko mēs daram šodien?

Vērosim mārketa pirmo stundu, stāvot ārpus tirgus. Ja tirgus atveras zemāk, un pēc tam pagriežas pārsitot vakardienas high, iespējams atvērt pirmos longus spēcīgakajos sektoros.

Sektori un konkrētas akcijas, kā vienmēr pa mailu:

Seller of Smiles

Citi apskati
Komentāri
Vārds: E-pasts:

Wallstreet.lv neatbild par rakstiem pievienotajām lasītāju atsauksmēm, kā arī aicina saita lasītājus, rakstot atsauksmes, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Wallstreet.lv patur tiesības liegt rakstu komentēšanas iespēju.

© 2004-2024 wallstreet.lv
e-mail: 
Pārpublicēšanas gadījumā atsauce uz wallstreet.lv obligāta!
Top.LV