Walstreet.lv
Seller of Smiles: "Iznirstot virs ūdens"
30. septembris, 2004 gads.

Vakar, dienas sākumā DJ30 Industrial un SP-500 indeksiem izrādot vāju pretestību tirgus turpināja rādīt otrdienas rallijā iegūto spēku, un jau dienas otrajā pusē uzrādīja vidēji labu kāpumu, aizveroties praktiski dienas diapazona maksimālajā punktā. Aplūkosim stāvokli uz doto brīdi:


Lai arī pretojies no rīta pretodamies buļļu ragiem, lāči spēja parādīt sarkano gaismu brokeru terminālos, un ievelkot savus tīklos dažu labu lācīti ķepainīti (sweety, teica market makers, here i am, take me), jau ap 11 tirgus pagriezās un devās uz ziemeļiem. Nu, zīmējumā redzamais supports ir nosargāts, pie tam tirgus ir aiztaisījies virs EMA 20 un virs EMA30, divām vidēja mēroga mērauklām. Šo auklu gali norāda uz augšu. Tomēr ir viens bet. Par spīti visam tirgus ir ZEM SMA 200! Lai cik tas nebūtu ķecerīgi, visām īstermiņa EMA un SMA ar uz augšu uzlocītiem bikšu galiem, SMA200, atrodas VIRS viņām. Lielākā laika mērogā, jūs redzēsiet mezglu, kas norāda svarīgo turbulences punktu kurā atrodas tirgus.



Ar kvotismu īpaši neslimojot, termināli īpaši nevēroju, bet tas jau no paša sākuma bija zils. To var redzēt pēc grafika, kompozītais tehniķis NASDAQs bija spēcīgs, ar geinu virs procenta, aizveroties ap SMA10. Šeit lāčiem par godu jāmin 1900 līmenis. šis līmenis jau sešus mēnēšus ar kaulu zāģa pietāti zāģē buļļus un lāčus neatkarīgi no dzimuma. Tāpēc esiet uzmanīgi, buļļu balli uz pilnu klapi tikai pēc 1900, vislabāk pēc 1935. Tas ir 61,8 % retracements no jūlija - augusta krituma. 2004. gada aukstā vasara, citiem vārdiem.



Arī Dow Jonsa zilās fiškas izdarīja svarīgu darbu, tas trigeru manai datu bāzei, proti iznira virs SMA50. Smieklīgi, bet SMA200, ir vēljoprojām TUR - ĀRĀ. Bet spēcīgais tirgus close tieši pie SMA10, čukst, ka vēlme kārtējo reizi tirgum satikt pašam savu ēnu, t.i SMA200 ir pavisam reāla.
Tad ko mēs daram rīt?
SMA10, kas manā termināli ir zaļa, kā pavasara zālīte, ir gatava uzņemt cenas. Ja cena iziet virs šīs vidējās, ir ieteicams aktivizēt pāris longus. Riskējiet maziem apjomiem, jo kaut arī cena ir virs vidēja līmeņa vidējām, tomēr SMA200 ir spēcīgs arguments, kā roratslēga zem taksista sēdekļa mazgadīgam huligānam. Longu setupus, var meklēt cita starpā arī metālu (ne dārgmetālu) sectorā:



Veiksmi!

Seller of Smiles

P.S Konkrētas akcijas un ieteikumi kā vienmēr pa e-mail:

Citi apskati
Komentāri
Vārds: E-pasts:

Wallstreet.lv neatbild par rakstiem pievienotajām lasītāju atsauksmēm, kā arī aicina saita lasītājus, rakstot atsauksmes, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Wallstreet.lv patur tiesības liegt rakstu komentēšanas iespēju.

© 2004-2024 wallstreet.lv
e-mail: 
Pārpublicēšanas gadījumā atsauce uz wallstreet.lv obligāta!
Top.LV