Walstreet.lv
Seller of Smiles: "Doji uz SP500, pretsitiens uz Dow Jones 30"
01. oktobris, 2004 gads.

Lai arī Dow Jones 30 tradicionāli izrādot savu vājumu nokrita par 0,55 %, SP500 dienu beidza neizškirti ar doji sveci, pie kam NASDAQ Composite vispār uzrādīja nelielu kāpumu apstājoties pie sava iemīļotā pivot-punkta 1900, uz 1986 līmeņa. Šāda secībā arī aplūkosim šos indeksus.



Kaut arī diena noslēdzās ar sarkanu krāsu, aplūkosim buļļu un lācu pozīcijas stāvot nomaļus.

Lāči:
- Cena kārtējo reizi nokrīt zem SMA50, un principā zem visām svarīgākajām MA;
- High atdūries pret svarīgu EMA krustu - 20x30 EMA cross;
- SMA10 vispār ar pikējoša iznīcinātāja leņķi griež uz pusēm melno šodienas sveci;
- SMA200 stipri virs cenas.

Buļļi:
- Cena ir uztaisījusi low, pat dziļāku par vakardienas low, un ir spējusi atgriezties pat virs vakardienas open;
- Cena ir spējusi aiztaisīties virs 50 % retracementa;

Turbulences punkts - SMA10 līdz SMA50 praktiski satikušās šodienas bāra apvidū!. Vairs tikai SMA200, kura ir virs cenas.



Doji, kura kāja kārtējo reizi nespēja pārsist, nu jau manā skatījuma lielisko 1110 līmeni. Pavērojiet šodienas volume. Tomēr ir lielāka par vidējo, un vēl šāds neizšķirts uz close, vēl pastiprina situācijas svarīgumu. Tas ka svece, kaut arī doji, ir ar v-bottoma iezīmēm, šis lielais volume, var nozīmēt arī buļļu uzvaru. To drīz redzēsim, kas uzvarēja šai cīņā.



Nasdaq kārtējo reizi nodarbojas ar sxava iemīļotā 1900 līmeņa testu, kas vēl pie tam ir arī 50 % retracements, tāpēc šodienas pluss pats sevi ir labs, bet apstāšanās kārtējo reizi pie 1900, atkal nav buļļu spēka pazīme.

Tad ko mēs daram rīt? Vēljoprojām, ir cerības ka tirgus tomēr atrod ceļu augšup līdz kaut vai downtrenda kanālu augšējām malām. Tāpēc ir iespējams meklēt longus spēcīgakajos sektoros.

Veiksmi!

Seller of Smiles

P.S konkrētas akcijas jautājiet pa

Citi apskati
Komentāri
Vārds: E-pasts:

Wallstreet.lv neatbild par rakstiem pievienotajām lasītāju atsauksmēm, kā arī aicina saita lasītājus, rakstot atsauksmes, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Wallstreet.lv patur tiesības liegt rakstu komentēšanas iespēju.

© 2004-2024 wallstreet.lv
e-mail: 
Pārpublicēšanas gadījumā atsauce uz wallstreet.lv obligāta!
Top.LV