Walstreet.lv
Seller of Smiles: "Puse no sveces"
05. oktobris, 2004 gads.

Tieši tā, puse no sveces, un uz DJ30, pat vairāk par pusi. Jo tieši tāpat kā piekdien, viss šodienas geins tika iegūts pirmajā pusstundā, pēc kuras lēni, kā viduslaiku bārdziņa krēslā, tika nolaistas asinis līdz pusei no sveces. DJ30, pat vairāk.



Hrestomātiski, klasiski, no Eldera grāmatas, sauciet to kā gribiet, bet faksts paliek fakts un ir noticis hrestomātiska atdure pret SMA200. Tāpēc šādos apstākļos parasti sagaidam tirgus vel nelielu atplūdi uz leju, it kā savācot spēkus nākamajam SMA200 testam. Tas ka tirgum nepietiks spēka, ka atspere jau ir izstiepta diezgan galējā līmenī norāda tik pat hrestomātiskais Wildera RSI(14).



Ar SP-500 viss ir nedaudz sarežģītāk jo SMA200 ir pārvarēta, un ir pārvarēts arī 1130 smagais supports, bet nu priekšā vēl smagāks 1140 - 1150, kurš praktiski arī ir izeja no Mīnotaura labirinta, jeb mūsu gadījumā trading range. Katrā ziņā cīņa nebūs viegla.



Ja COMPQ ir atdūries līdz savai SMA200, tad SP500 to ir pārkāpis. Bet DJ30, to nemaz vēl nav sasniedzis. Lūk šādi fatamorgana apstākļi. Priekš kam tev nauda, Kisa, tev iztēles nav. Un šādos apstākļos rītdienas tirgus virzību ir prognozēt ļoti grūti. Tas man ir jāatdzīst. Auklējiet esošos longus. Tas ir vienīgais ieteikums.

Veiksmi!

Seller of Smiles

P.S konkrēti piemēri kā vienmēr pa e-mail:

Citi apskati
Komentāri
Vārds: E-pasts:

Wallstreet.lv neatbild par rakstiem pievienotajām lasītāju atsauksmēm, kā arī aicina saita lasītājus, rakstot atsauksmes, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Wallstreet.lv patur tiesības liegt rakstu komentēšanas iespēju.

© 2004-2024 wallstreet.lv
e-mail: 
Pārpublicēšanas gadījumā atsauce uz wallstreet.lv obligāta!
Top.LV